Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość tezmamtaka
sytuację, tylko tyle że ja mam żonkę i kochankę. Co najgorsze obie kocham:(sam nie wiem jak to się stało, żona cudowna idealna, wszystko potrafi załatwić, jest śliczna, zgrabna itd. Umie gotować, dba o mnie jak nikt inny, w seksie cudo, wije się jak wąż w pełni mnie satysfakcjonuje...Nigdy nie odmówiła, dba o dom jak żadna inna, o mnie zresztą o wszystko, jest nie tylko partnerką życia ale miłością moją.A jednak stało się, nie wiem jak i dlaczego, pojawiła się ta druga. Faktem jest, że dużo pracowałem, spędzałem z asystentką tyle czasu, zacząłem ciut zaniedbywać żone;( coraz więcej pracowałem w domu bywałem gościem, moja kochana żonka jeszcze tak się zamartwiała o mnie że tyle pracuje, ani razu nie wypomniała mi że nie mam dla niej czasu, wiedziała i wie że robie to dla niej, dla nas(tyle pracuje). A ja głupi frajer zadłużyłem się w innej, trwa to 3 lata. Spotykamy się pokryjomu, mam drugi telefon, żona coś się domyślała ale oszukałem ją, kłamałem w oczy, z kochanka w tym czasie przestałem się widywać, jednak nie potrafię z niej zrezygnowaća. Jest inna od żony, szczerze nie dorasta jej do pięt pod żadnym względem, czy wyglądu, spełniania się roli kochanki, ale jestem i tkwię w tym od długiego czasu, nie umiem zrezygnować. Nie wiem jak sobie pomóc, wiem że krzywdzę żonę ale ona nie wie o niczym, nie wiem jak to się stało bo żona to chodzący ideał. Z kochanką spotykam się po pracy, jeżdzę do niej, ona nikogo niema, Jestem tylko ja, kocha mnie, ja kocham je obie. Tak mnie zakręciła chyba właśnie jej inność, w wyglądzie, żona niebieskooka blondyneczka, zgrabna. Z drugiej strony kochanka, brązowo oka , z ciemnymi włosami, niższa nawet grubsza. Wiem , że przez to co zrobiłem niszczę coś, ale nie potrafię i nie chcę z nich rezygnować. Możecie mi to wytłumaczyć dlaczego tak jest???mam wyrzuty, ale i tak to robię. Zacząłem zaniedbywać żonę, choć ogólnie dbam o nie obie, dostają takie same prezenty, czułości itd. Z kochanką zaczynam odczuwać chęci bycia z nią często, zacząłem latać do kumpli, szpanować że mam dwie, mimo ze każdy zazdrości mi cudownej żony pod każdym względem, ale ja szpanuje że są dwie. Głupie to ale ta mam. Kochanka wie o żonie, czasem wypomina bym z nią skończył a ja owijam w bawełne. Jedyną rzeczą jaka jest lepsza w kochance to jej wiek, jest młodsza 4lata od żony chociaż żona cały czas wygląda kwitnąco, dba o siebie a kochanka mniej. Obie są wykształcone, pawają optymizmem, obie tak inne a kręcą mnie niesamowicie

Gość ja perdole
dosłownie bez komentarza

Gość naprawdę was
tak dużo, aż się boję czy czasem mój tak nie robi!!!!!!!!

Gość tezmamtaka
Dobrze mi wychodzi ściemnianie, z kochanką robimy to w aucie, lub w jej domu, czasem w pracy. Okłamuje żonę, mówiąc że idę do kumpli, ona nawet tego mi nie zabrania, choc czasem widzę że chciała by ze mną spędzić czas. Ja także...ale ta druga też czeka, żona jest na miejscu zawsze zwarta i gotowa. A kochanka czasem może a czasem nie, to chyba przez to. Umówieni jesteśmy co do kontaktowania, znam jej nr na pamięć, bo czasem ze zwykłej kom muszę zadzwonić. Ona czasem jak jest wolna dzwoni z ukrytego nr, jak mówię dwa razy halo wie że nie jestem sam. Jak wychodzę z psem, rozmawiam z nią przez telefon, dlatego gdy żona chce iść ze mną mówię by lepiej została w domu. Ona myśli że to przez fakt, by się nie przemęczać/wiem że ją zaniedbuje., ale z drugiej str wiem że z kochanką się to skonczy kiedyś dlatego wykorzystuje ten czas. Z żoną chcę spędzić resztę życia, jest idealna kochająca. Jednak jej to robię;(zdradzam ją z premedytacją, z kochanką wychodzę na imprezy udając że to kumpela z pracy, żony nie zabieram tak szczerze nigdzie, wkurza mnie jak każdy na nią leci, się ślini, zarywa. Wku..mnie nawet jak się patrzą, a za kochanką nie oglądają się bo jest mniej atrakcyjna. ALe to głupio brzmi ale tak jest. Co jeszcze,jestem zakłamany i tyle, ale w dobrej mierze, bo taki jestem zdradzam bo to lubię, ale nie zranię żony. Chcę z nią być do końca, to najlepsza kandydatka na partnerke życia. Jest jeszcze coś czym się różnią, żona porządna nie pali, nie pije, nie bierze żadnych wspomagaczy ta druga natomiast tak. Wkurza mnie to w żonie że niczego nie spróbuje, tak dla zabawy. Choć gdy gdzież wyszliśmy to ona od wieczora do rana potrafi na parkiecie się bawić, ja wymiękam mimo alkoholu. Umie się bawić bez tego, lepiej niż ktokolwiek inny ale denerwuje mnie że nie spróbuje nic. Tak wyglada moja sytuacja, nie potępiam zdradzaczy, i nie wiem z czego zdrada wynika mi niczego nie brakowało, nie brakuje z żoną się świetnie rozumiemy , możemy rozmawiać godzinami, a jednak to zrobiłem fajnie się tak wygadać

Gość tezmamtaka
Żona pysznie gotuje, kochanka nie umie, żona jest piękna, kochanka na swój sposób jest przecietna, żona jest szczupła zgrabna, kochanka mniej, ale ma większy biust, jest młodsza, ale żona młodziej wygląda w sumie,żona jest cudowna pod każdym względem, kochanka na swój sposób też, porównując żona jest nie do porównania pod każdym względem. Ale jak widzicie i tak można, bo czułem się zawsze kochany, doceniany, zadbany przez żonę a jednak doprawiam jej rogi macie na to wyjaśnienie??

Gość załamkaaaaaaaaaa
totalna załamka, jak tak można?????????:((((((((((

Gość taka se ..
do tezmamtaką . coś tam rozumiem..... żona jest cudowna , ale ma jedną wadę . znasz ją

Gość tezmamtak
Myślisz że to przez to że ja znam??? właśnie tak jest znam ją bardzo dobrze, wiem kiedy powie coś w danym momencie, jej każdy gest, znam jej uśmiech, i noigdy siię nie kłócimy , czasem ją wyzwę o jakąś pierdołę, że np czegoś zapomniała kupić i ona wie że czepaim się zwykle dlatego, bo nie mam czego się przyczepić.

Gość tezmamtak
jest zwykle tak idealna, czasem myślę że nie zasługuje na nią, ale nigdy z niej nie zrezygnuje

Gość tezmamtak
no tak, racja ale czemu nie rezygnuje z kochanki do pięt niedorasta mojej żonie zacząłem chyba coś do niej czuć znaczy czuję.... kochankę też już znam n bardzo dobrze, dlaczego krzywdzę żonę;( teraz na wyrzuty mi się zebrało

Gość teztakmam
3 lata.. a Ty też jesteś w takiej sytuacji??? kochanka ciągle mnie namawia bym się rozwiódł, zwodzę ją bo wiem że nigdy żony nie zostawię

Gość czemu kobieta
????????????/wogóle ciekawe co u Ciebie autorze mam nadzieję że nie zdradziłeś

Gość teztakmam
Dlaczego niebezpieczeństwo???? masakra, no nie umiem tego skończyć, nawet trochę dłużej trwa to niż te 3 lata zaraz będzie 4,

Gość teztakmam
tylko jak ją rzucić, myślę o niej gdy jej nie ma ciągnie mnie, z drugiej do żony, tamta niechce tego konczyć, choć czasem myślę ze rujnuje jej życie, bo jest młoda mogła by sobie ułozyć z kimś życie a ona chyba czeka aż zostawie żone

Gość wiesz co dziwny
jesteś, najczesciej sie zdradza jak czegos w zwiazku brakuje, a u ciebie było ok. Twoja zona napewno na ciebie nie zasługuje i w koncu prawda wyjdzie na jaw, takie rzeczy zawsze wychodza, predzej czy pozniej, a moze twoja zona juz wie i sama ma kogos na boku. Tak tez bywa

Gość teztakmam
też tak uważałem, ale widzisz życie. Tak w nim bywa , żona nie ma nikogo, brzydzi się zdradą, znam ją, nie umiała by tego ukryć, choć ja oficjalnie też się brzydzę zdradą. No właśnie gorzej jak wyjdzie na jaw, tylko żona jest łatwo wierna niestety naiwna wierzy we wszystko co powiem:(

Gość teztakmam
czyli co powinienem zrobić?????ale mnie nastraszyłeś teraz, a Ty jesteś lub byłeś w takiej sytuacji???co ja ma robić, mówisz ze może się wydać..ale ochanka twierdzi że nie powie, mamy układ taki. No uczuciowo się chyba wkręciłem,ale żonę kocham nad życie co ja mam kurde robić teraz..

Gość teztakmam
nie wyobrażam sobie życia bez żony.. bez potajemnych spotkań z kochanką też obie mnie kochają i dają co rusz tego dowody niechce ich krzywdzić nie wyobrażam sobie by żona mnie zostawiła, jakby się wydało ona zdrady nie wybaczy jak by miała konkretne dowody

Gość wiesz co dziwny
a co mysla koledzy o twojej zonie jak sie tak obnosisz z kochanką? Ze bidulka?

Gość teztakmam
Myślę, że chyba nie znaczy nie wiem, nie jestem pewny w sumie ciągle mnie namawia bym skończył z żoną, że ją wku..że wracam do niej, ja jej tłumaczę że nie mogę zostawić żony ale ona swoje

Gość wiesz co dziwny
bo wiesz takie zachowanie swiadczy o totalnym braku szacunku do swojej żony, a jak nie ma szacunku to gdzie miejsce na milosc

nie wiem co masz teraz zrobić , ale jestem pewien że jak to się wyda to świat ci się zawali , ale my faceci twardzi jesteśmy , prawda?

Gość teztakmam
o mojej żonie mają super zdanie, każdy ją lubi i na nią leci, niektórzy mówią że po co mi to mając wszystko no ale to jest silniejsze. Ja czasem myślę że jestem chamem, jak mogę jej o robić, bo nie zasługuje na to. No i oni też nie są lepsi każdy ma drugą, więc rozumieją taką sytuację