Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysieks

Pytanie do panów mających stałą kobietę i kochankę

Polecane posty

Gość hdhd
badz ostrozny nie znasz tej drugiej ,mkze z czasem zacznie Cie szantazowac ze powie o was Twojej zonie , przemysl czy gra jest warta swieczki

Autorze , Daniel 123 to nie jest partner do dyskusji ... znam tego osobnika i myśli które rodzą się w jego zakutym łbie

Gość rysieks
bo to wina kobiet, kusicie i tyle. Ukrainka wiedziała, że mam żonę którą kocham a jednak chce być w takim układzie, ja nawet nie pomyślałem oi tym, oprócz tego że spodobała mi się wizualnie. Po czasie nasze kontakty stały się bardziej osobiste, nie życzę nikomu takich dylematów

Obiektywnie oceniając sytuację to uważam, że w dobie kobiet zdradzających na potęgę nie ma sensu bycie wiernym. Lepiej robić to samo i później jak się autor dowie o zdradzie żony, nie będzie żalu. A tak poczuje się jak frajer.

Gość hdhd
kobiety sa przebiegle za chwile przyjemnosci mozesz zapalacic wysoka cene zostac sam, niczego Ci nie doradzam oprocz bycia czujnym

Gość ghbujijki
''Kobiety są bardzo ubogie emocjonalnie, więc dla nich zdradzić swojego męża to żaden problem. Są genialnymi aktorkami, nigdy się przyznają do tego, bo nie mają sumienia, nic je nie męczy.'' haha to właśnie męskie podejście kretynie

Gość rysieks
hdhd po części własnie się tego obawiam, znam ją kilka miesięcy w dodatku jest z Ukrainy. WIem że nikogo nie ma, mieszka tu sama choć mieszkała z koleżankami, teraz przeniosła się jak to ujęła byśmy mogli się spotykać, no bo u mnie jak to ujęła nie ma szans bo jest żona. Obawiam się , że wyjdzie na jaw, że może przerodzi się to w coś głębszego, że nie będę umiał tego przerwać, i że ona powie o nas, czy że ktosię dowie. Dlatwego zastanawia mnie jak Ci któszy nzdradzają ukrywają taki fakt??jak to jest po czasie???co się czuje ???do żony, kochanki itd???

Gość rysieks
no i co jeśli zajdzie w ciąże, czy zdradzający się tego nie obawiają?????jak to jest może wypowie się również ktoś kto wiedzie podwójne życie

Gość rysieks
Ale ona twierdzi, że się zgadza na taki układ, że może być tą drugą...chyba jest szczera

Obiektywnie oceniając sytuację to uważam, że w dobie kobiet zdradzających na potęgę nie ma sensu bycie wiernym. Lepiej robić to samo i później jak się autor dowie o zdradzie żony, nie będzie żalu. A tak poczuje się jak frajer.Więc jeżeli tylko tobie to nie będzie przeszkadzać to dymaj tą laske ile wlezie.

Gość rysieks
Chyba podświadomie zakłądam , że tak się własnie stanie. Choćby przez fakt włożenia gumek w teczke. Taki układ jest zachęcający, kurde bo ona jest pewna że tego chce, że nie powie nikomu, że się zakochała ale może się dzielić

Gość K O B I E T A
Zdradzają zarówno kobiety jak i męzczyzni. A dlaczego zdradzamy ?? Bo szukamy dodatkowych warażeń ? Bo to jest modne ? Bo bardzo łatwo jest znaleść chętną kobiete, chetnego męzczyzne.. a moze dlatego ze sex zdominował relacje miedzyludzkie , miedzy kobietą i mezczyzną ? Kobiety uwodzą cielesnoscią męzczyzn, kuszą jedni i drudzy nie zważają na uczucia. Wielkie milosci ktory przyslanialy cały swiat odchodzą w niepamiec..

Gość fgkrjswgjf
daniel123 taki niby oswiecony, a podpowiada rozwiazania godne malych ludzi wstydz sie

Gość przykre ale prawdziwe
kobieta- dobrze powiedziane..

Gość rysieks
Masz rację..Ja też przyznaje się , że czuję się gorszy od kumpli bo oni mają kochanki a ja nie. Też bym chciał się tym chwalić, choć chyba nie powinienem by nie wyszło na jaw. No i teraz się zakochałem , jestem tak na prawdę w szoku że dziewczyna chce iśc na taki układ ciągle mnie zastanawia dlaczego, myślałem że takie rzeczy nie mają miejsca a tu jednak psikus dotknęło i mnie

Gość rysieks
Nie jestem dresem, jestem typowym zwykłym facetem przed 30 tką, mającym pracę, kochającą żonę i dom..w sumie mam wszystko czego by chciał każdy facet, każdy nam zazdrosci takiej miłości ale jest problem z kusicielką

To puknij w końcu tą drugą, będziesz miał się czym pochwalić przed kumplami. Nie obawiaj się że wyjdzie na jaw, w tej kwestii jesteśmy bardzo lojalni.

Gość rysieks
Daniel mówisz że nie wyjdzie na jaw, kurde bo jak ja tak słucham między kumplami to każdy opowiada o drugim i ja czasem myśle czy ich partnerki się nie dowiedzą przez tepaplanie. Niechce tracić tego, co budowałem tyle lat, żone mam piękną kumple ślinią się na jej widok, o pukaniu nie wspomnę..bo jak to słyszę, że by ją...to mnie krew zalewa!!!ale ta druga mnie korci, znów napisała, w ogóle jak to będzie , ona mi normalnie na telefon pisze, mojej żonki teraz nie ma to pikuś ale gorzej jak napisze gdy ona będzie. Ja kompletnie nie wiem jak to zrobić by nie wyszło na jaw

Gość rysieks
co muszę ustalić kiedy o której godzinie ma pisać, czy jak?????ciężko będzie, może drugi telefon, a jak pomyle imię..zdarza się tak???jak to kurde jest

Gość hahhhhahahaha
dobrze że przynajmniej faceci są szczerzy w takich topicach to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze każdy facet to kawał gnoja, i kiedy będzie miał okazję- prędzej czy później- zdradzi nigdy nie wyjdę za mąż 🖐️

Wiesz ja nie jestem tutaj od doradzania komukolwiek. Napisałem tylko kilka swoich opinii i decyzje musisz podjąć sam. Tylko wkurwia mnie tutaj taki idealizm kafererianek, jadą po tobie ale same gdyby były w takiej sytuacji to na pewno by zdradziły.

Gość rysieks
tylko problem mam taki bo żona to już się przyzwyczaiła do mojego małego członka .. no nie powiem na początku trochę się wstydziłem , ona też minę taką miała nooo trochę wiesz ... no i z tą ukrainką znowu będę musiał przez to przechodzić ... trochę się boję

Gość rysieks
wyżej to podszyw, ja mam dylemat faktycznie , nie życzę nikomu takiej sytuacji bo ciężko odmówić:(dzięki Daniel

Gość rysieks
miałem na myśli wpis z 22.36 ( podszyw ) , nie jestem aż taki tępy żeby nie dać sobie rady z komunikacją i komórką

Gość to który to podszyw ??
:D

''no i wychodzi hipokryzja poki wy sie puszczacie i roznosicie syfa to jest ok, ale jak partnerka, to juz smierc i zgroza'' Przyganiał kocioł garnkowi...