Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

LoveYouHoney szkoda ze sama nie potrafisz odpowiedziec tylko przytaczasz czujes slowa ale tak to jest jak samemu sienie potrafi myslec heh szkoda slow ucinam debate z toba bo nie awrto i zreszta temat jest nie o tobie

Anetko a skad moglam to wiedziec skoro nie napisalas do kogo odpisujesz ? moglas w zasadzie do kazdego to napisac :) nie unos sie juz tak bo ci zylka w dupie peknie :)

KLudzie tego nie dostrzega, ale vagina juz nie ta :) Jestes gorszy gatunek, przecietniara majaca przecietna rodzine i przecietne zycie. Nie mowie, ze zle, ze potepiam. Nie. Po prostu nie jestes nikim wielkim, nadzwyczajnym. I zazdroscic to ja moge Lady gadze a nie tobie, proste.

Gość Annnettta
22.06.2011] 10:26 [zgłoś do usunięcia] LoveYouHoney sama jestes kretynka bo co ma do tematu mama Jenny skoro ona pisze o kobietach spotkanych na ulicy ty tępa dzido No popatrz, kto tu jest naprawdę tępy ??? zabrałaś się za krytykę blondi ,że nie zrozumiała temat a sama samiutka masz kłopot z interkomunikacją. Przecież ja o twojej matce - kretynko

Martva - ty jako lepszy gatunek, przykro mi to przyznać, wyglądasz DUUUUUUUUUUUUUUŻo gorzej od większości matek, jakie znam. Od Dzenifer też:o Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem:o

Pastafarianka reaktywacja eponma, marna z ciebie piękność jak nie obchodzą cie takie rzeczy w zakresie podstawowym ;p jen, masz konto na polyvore? Aby byc piekną musze nosic modne ciuchy i znać się na kosmetologii?:D:D:D:D Nie wiem co to playvore:)

[zgłoś do usunięcia] Annnettta chyba Twoja matka taka była, bo moja zawsze była piękna i świeża. ot,cały twoj post kurwa ty glupia idiotko wejdz na 2 strone i przeczytaj . Bo jak widze takie scierwa jak ty to bym zutylizowala .

Juz nie ta, mimo cc. Doksztalc sie :) Ja wygladam gorzej? Nie widzialas mojego ciala, wiec zamilcz. Bo jestescie gorsze, zazdroszcze lady Gadze a nie takim tam szarym, o ktorych swiat zapomni a ktorzy mysla ze sa nie wiem kim :)

Gość KOCHAM KAFEEEEEEEEE
:D:D:D:D:D

Gość sdfg
dla mnie to ty jestes pusta zadna inteligentna i madra kobieta by o sobie tak nie pisała nie wychwalała sie tak

Gość sdfg
i a tez jestem mama-zadbaną ale w zyciu by mi nei przyszlo na mysl sie tym przechwalac i tez nie widze u siebie w okolicy tych 99 % zaniedbanych wiec nie wiem gdzie ty mieszkasz !!!!!!!!

dokladnie jenn...zazdroszcza bo wiedza ze juz NIGDY nie beda fajnie wygladac i dbac o siebie bo sie zeszpecily !! I wiem z doswiadczenia ze wiekszosc MLODYCH mam jest zaniedbana jak dizadowka !!! gdybym mogla pokazalabym wam zdjecia moich znajomych przed ciaza i po !! ale nie pokaze bo to jest karalne . A mieszkam w przeciętnym miescie - w Poznaniu wiec to chyba nie wioska jak ktos wczesniej napisal ?

Gość Proffesional ..
Jennifer- jak na milionerkę masz strasznie ubogi ten domek. Przecież to bardzo uboga wersja domu. Najtańszy projekt (masowy) i najtańsze materiały budowlane. Ale obciach... :O

JellyBelly a co w tym tępego bo niebardzo rozumiem...? i zastanawiam sie czy istnieje słowo "bezinteligencie" w rzeczowniku śmieszy mnie gdy ktoś pisze o inteligencji używając podobnych słów. zgadzam sie z Toba autorko w 100%, to takie trudne po paru latach związku dbać o siebie? czemu kobiety uważają (nie wszystkie-nie generalizuje-ale sama duzo takich znam) że po ślubie nieogolone nogi to przywilej? można sie zapuścić, utyć, niemalować sie? coż, indywidualna sprawa każdego ale małe dziecko nie oznacza że trzeba się zapuścić i kobieta nie ma po prostu CHWILI WYTCHNIENIA żeby wygladac jak czlowiek i chodzi w szmatach, nie dziwne że w łóżku sie przestaje układać.

Gość Kobietki piękne
ochłońcie, słoneczko za oknem ... a Wy tak z rana do gardeł sobie skaczecie :D Chyba dawno seksu nie było, że tak Was nosi ;) Na erotyczny zapraszam :D

Martva - widziałam twojego więcej, niż ty mojego:) Ja nie wstawiam tu swoich zdjęć, tak dla przypomnienia. Jesteś młodziutka, może życie dało ci w kość aż za bardzo, stąd twoja zgorzkniałość, może nie dało wcale - stąd twój infantylizm. W każdym razie - nie masz racji. Można mieć dzieci i wciąż być wartościową kobietą.

Gość oj dzeny ale pierdol isz
gowno prawda u mnie w rodzine w tym samym czasie co ja zaszły jesczze 2 dziewczyny wszystkie jestesmy zadbane ja waze 49kg wiec mozesz sobie wyobrazic ze nie wygladam jakbym urodizla dziecko ale nie chodzi po innych i sie tym nie szczyce

Gość Proffesional ..
Jennifer - twoje całe życiowe dokonanie, to świeże włosy i robienie zakupów... To są dokonania życiowe.. :O Aaaa prawda, jeszcze się puściłaś skutecznie i wpakowałaś chłopa w dziecko.

Proffesional .. zmieniasz temat ,z najtańszych to zbudowana jest twoja lepianka;) dom ma być prosty a funkcjonalny i nie rzucający się w oczy dla złodziei ;) ale ty przecież w ogóle nie wierzyłeś w ten dom:P:P:P he he

Dało i za to szanuje mnie mój facet, a taki pustaki to my tepimy. I jak nie pomaluje pieprzonego paznokcia to on dalej bedzie mnie kochal a ta pustaczka wypisuja takie rzeczy...