Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estera Laudera...

Martyna Wojciechowska- Nowoczesna kobieta czy wyrodna matka?

Polecane posty

Gość też jestem aktywną mamą
dla mnie Martyna sprawia takie wrażenia, jakby nie chciał tego dziecka i na siłę próbowała udowodnić, że jej życie się wcale nie zmieniło.... Moim zdaniem bycie aktywna dobrą matką, polega na tym żeby żyć aktywnie tak jak wcześniej ale dostosowując tą aktywność do potrzeb dziecka - co jest moim zdaniem znacznie trudniejsze niż podrzucenie dziecka niani i udawanie panienki!

Zgadzam sie z tym co powiedziala wczesniej aktywna mama, ze dzieci sie ma po to, zeby je wychowywac. Po to masz dziecko, zeby z nim byc, a nie od niego uciekac. Opieka, wychowanie, nauczanie to jest bardzo ciezka i niewdzieczna praca (efekty sa widoczne pozniej), czy nie byloby latwiej i przyjemniej wyjechac i ''pobawic'' sie samemu, oczywiscie, ze tak, ale ja podjelam decyzje, ze moje dziecko jest od tego wazniejsze. Trzeba wybrac, albo co jest dobre i przyjemne dla mnie, albo co jest najlepsze dla dziecka.

Gość podaj nazwe wyswietlana

wy jestescie glupie z tymi komentarzami o wyrodnej matce 🙂

poznalam MArtyne osobiscie i widze jak bardzo kocha swoje dziecko. to o czym piszecie to tylko domysly i interpretacja swiata na podstawie zdjec z gazet/pudelka