Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikpak00

szukam kogos do gadania.. ale tak szczerze

Polecane posty

Jeżeli nie zaczniesz się stawiać i ustalać jakiś reguł to stracisz tylko kilka lat, bo to i tak jałowy grunt na małżeństwo. Być z niekochającym mężczyzną który mówi Ci kiedy i ile masz dzieci rodzić. Jak sobie wyobrażasz swoje życie za 10 lat?

Gość pikpak00
nie wiem.. mysle ze sie to zmieni.. Mi bardzo imponowaly na poczatku jego pieniadze. Teraz wolalabym zeby bylo ich mniej a zeby nasze mazlenstwo wygladalo inczej. Wlasciewie to nie mam pojecia ile moj maz ma na koncie. Wiem ze duzo. Maz nigdy mi nic nie mowi, nie traktuje mnie poważnie. Czasem mam wrażenie ze on zyje zupelnie innym zyciem niz ja.. dla niego wazne sa tylko interesy i jest w tym swietny, niestety "nie sprawdza sie w roli meza i ojca".

I uważasz, że to się po prostu zmieni? Że nie będziesz tylko żoną i matką, a nie partnerką?

Gość pikpak00
to akurat sie nie zmieni. Nie mam pojecia o wielu rzeczach a moj maz lubi rozmawiac z osobami ktroe jak mowi "maja cos do powiedzenia" a ja jego zdaniem nie mam, dlatego nie oplaca mu sie gadanie ze mna. Za to niszczyc mnie psychicznie moze.

Czyli znęca się nad Tobą psychicznie...nie masz żadnej rodziny? Kogoś kto by Ci pomógł?

Gość pikpak00
nikt mi nie pomoze. Moge powiedziec o tym mamie ale co to mi da? Nic. Poza tym wstydze sie komukolwiek o tym powiedziec

Gość pikpak00
ide spac.. juz pozno/ dobranoc. moze jutro tu wroce

To przełam wstyd i powiedz mamie...może wyprowadź się do niej na jakiś czas i zobacz jak Twój mąż zareaguje. dobranoc

Gość MAX 22
Przykro mi to pisać ale masz usposobienie ofiary. Bardzo żle zaczęłaś to wasze życie a konsekwencje szybko się pojawiły bo musiały.Obojętnie co napiszę Ty nie jesteś gotowa nic zmienić w swoim życiu. A powinnaś zacząć od szkoły i od pracy ale nie u męża, zrób szkołę średnią zaocznie, pózniej jakieś kursy i zawód zdobądż bo nie czeka Cię nic dobrego w tym związku. Nic samo się nie zrobi , a Ty czekasz ażeby samo się Ci w życiu ułożyło. Rozumiem Twoją bezsilność ale jeśli sama sobie nie pomożesz to na co liczysz? Porozmawiaj z mamą, mąż trzyma Cię w złotej klatce, odgrodził cię od wszystkich i ubezwłasnowolnił. Kiedy przejżysz na oczy? W następnym etapie będzie Cię bił a więc przygotował sobie solidny grunt pod bezkarne znęcanie się psychiczne i fizyczne. Dziewczyno otrząśnij się i ratuj.

Gość suppaa
polecialas na kase myslac, ze to ma same zalety, teraz masz nauczke ze sa i ciemne strony:)

Gość kfjfnod
a ile on ma lat? dziela was poglady poprzez roznice wieku

Gość pikpak00
hej jest tu jeszcze ktos dzisiaj???????????