Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaaa

maz nie wraca do domu, nie mam z nim kontaktu.

Polecane posty

no panikara, niestety ale zgadzam się z tym panem policjantem, jesli cohdzi o nieodpowiedzialnosc..bo ty w domu z dziecmi jestem, zamrtwiasz sie a z jego strony cisza......

Gość korektorerektor
chyba patałachy? i życze nie rzycze?

No tak ,ale takie komenatarze niech sobie ten policjant dla siebie zostawi tym bardziej ,że nie wiadomo co sie stało

Gość nie przypierdalaj się
korektorerektor chyba patałachy? i życze nie rzycze?

Gość ale ta ziuta jest smieszna
a mial jakies probemy? Chodzilsmutny? Depresja?

Gość zaczerń się
to,że dostajesz eska zwrotnego,że jest dostępny nie znaczy,że się przemieszcza! telefon -przynajmniej Ty wnioskuję że masz w erze i mąż też. ja mam często tak jak opisywałaś wcześniej...że nie ma zasięgu a przychodzi es ze już jest dostępny dzwonisz i dalej nic.... na spokojnie zadzwoń jeszcze raz na policję... jeśli nic nie mają zostaw dzieci (jak masz możliwość) z sąsiadką czy nawet teść -bo ma auto niech przejedzie tą drogą co wracał Twój mąż... przecież nie rozpłynął się facet w powietrzu! współczuję Ci... mam nadzieję,że się odnajdzie...

Serio, jestem ciekawa jak ta Twoje sytuacja się zakończy kiedy wróci i jak się będzie tłumaczył.....

Gość zglos to
zaginiecie mozna zglosic w kazdej chwili i ktos kto pisze ze musi uplynac 24 h za duzo filmow amerykanskich oglada!

Gość inkkkkkkkkaa
A Ja bym pożyczyła od sąsiadów samochód,ewentualnie poprosiła aby ktoś prowadził i sama bym go szukała.Nie dzwoniłabym na Policję a pojechała ze zdjeciem,odwiedziłabym wszystkie szpitale i izby wytrzeźwień.Jak bym go dorwała gdzieś na piweczku to chyba rozwliłabym męzowi łepetynę:) Mójamąż rzadko pije ale jak już to jest i agresywny i równoczśnie nie ma poczucia czasu,z tym ze nie aż takiego.Raz był sam na koncercie metalowym w innym miescie uciekł mu autobus nocny ,pojechał innym,znalazł się w innym mieście bo przysnał.O 3 w nocy dzowniłam do kumpla który mieszka w owym mieście aby go w nocy odszukał i odwiózł do domu,tyle źe z mężem miałam stały kontakt telefoniczny.Nie pytajcie jaką awanture mu zrobiłam jak wytrzeźwiał.

Gość llpa
niecierpliwimy sie razem z Toba... napisz jak sie sprawy maja

Gość pikolina
mi stary wykręcił 2x taki numer - raz był na szkoleniu 3 miesięcznym w innym mieście i nagle jego komórka przestała odpowiadać- nigdy tak nie było, więc się zaczęłam denerwować po paru godzinach... całą noc nie spałam posrana w gacie- rano też cisza.. po południu dalej cisza... przynajmniej wiedziałam gdzie przebywał to zadzwoniłam do tego ośrodka w celu znalezienia go.. okazało się, że zabrali im telefony (to było wojskowe szkolenie) a ten chuj nawet nie raczył jakoś się ze mną skontaktować, żebym się nie martwiła! a drugi raz wracał z kumplem z niemiec, już dawno mieli być w domu a tu ani jego nie ma, ani tel nie odpowiada.. ja zdygana jak cholera, zero kontaktu od paru godzin.. okazało się, że telefon mu padł, a on nie chciał prosić kolegi o telefon, żeby wysłać do mnie 1 smsa!! żałość! dodam,że normalnie to jest całkiem logiczny facet, ale ma odpały, nie pomyśli czasem, że ktoś może się denerwować!!!

Gość jakaaga28
no i jak wiesz już coś ???

Gość jakaaga28
chyba tak, pewnie mąż wrócił .

może tak ,albo miała dośc juz tych docinków ,ale miejmy nadzieję ,że sie znalazł i sie wszystko jakos wyjaśniło:)

Gość jakaaga28
autorko, jeśli mąż wrócił lub cokolwiek innego napisz nam. bo czekamyyyyy

Gość cmawpokoju
ONA JUZ DWA RAZY NAPISALA ZE WROCIL PS NIE WRZESZCZE TYLKO CHCE ZEBY WSZYSCY TO ZAUWAZYLI ZA DTRUGIM RAZEM NAPISALA CZEMU GO NIE BYLO

Gość jakaaga28
gryyyy

Gość jakaaga28
miało być wrrrryyyyy z nerwów

Gość WSPÓŁCZUCIA:(
jenyyyyyyyyyyyyyy baba was robi w bambuko a tu takie cioty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!