Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraaaa

maz nie wraca do domu, nie mam z nim kontaktu.

Polecane posty

Gość a co Ty bedziesz wiedziala
??

ojej...czytajcie ze zrozumieniem...nie szkodzi ze skasowal...mam dostep do jego billingow...spokojnie bede wiedziala gdzie dzwonil czy pisal

Gość znak zapytaniaaaaaaaaa
no to zrob to- sprawdz go . Czemu tego nie robisz?

widze ze temat sie kreci, ale mi nie jest do smiechu. Oczywiscie ludze sie ze wszystko bedzie ok, ze nie bedzie tam jej nr telefonu...no ale zobzczymy.

Gość .brand
w takim razie czekamy z niecierpliwością na wyniki śledztwa bilingów. czytam wątek od początku, jak okaże się że zdradza, to na Twoim miejscu chyba bym umarła, tak się niepokoić o takiego gnoja i snuć najmroczniejsze scenariusze, kiedy on najprawdopodobniej zabawiał się z kochaną...

Gość znak zapytaniaaaaaaaaa
1. nie wierze ze 7 h naprawial samochod 2. skoro sie telefon wlaczal i wylaczal to na pewno sie PRZEMIESZCZAL (zasięg) 3. mokre bluzy, o boże zajebiste alibi, mokre bluzy zrobic to nie problem. 2 litry wody na nie i juz ma alibi. 3. Patrzenie na brudne rece nic nie da, mogl ubrudzic soecjalnie w jej ogrodku Kiedys moja kumpela zeby ukryc zdrade ukartowała że miala kolizje i kamieniem specjalnie stłukła lampe od kierunku, a ten jej glupi maz jej uwierzylll:/

no wlasnie o to chodzi..mz zrz kladzie sie spac, spokojnie...zjrze w te biliingi dzis w nocy, n pewno dm znac moze jakos ok 12 lub 1 godziny....nie odpuszcze.

jesli chce wam sie czekac na relacje to bardzo mnie to cieszy, nie jestem sama...na pewno dm znac w cigu dwoch godzin..... oby nic tam nie bylo..na rzie koncze pa...odezwe sie niedlugo

Panikaara, ja jestem i daj znać na wyniki. :) Twój mąż kręci jak cholera, mam takie wrażenie. A czemu? No, bo zepsuł mu się samochód, naprawiał 7 godzin, ale czemu cie nie poinformował ze ow auto sie zepsul i będzie pozniej bo mu zejdzie naprawienie. Wylaczył pewnie telefon,abys mu nie przeszkadzala. A mokre bluzy, tez mi alaibi. Zarąbałabym dziada....

Gość jolpoia
Czytam to wszystko odp początku i coś mi tu śmierdzi z tym jego zachowaniem. A co on na to, że sie martwiłas obdzwonilas wszytkich jego znajomych, do tesciowej, po szpitalach. A tak po za tym mail raz na jakis czas zasieg czyli tel wlaczal badz sie przemieszczal, po drugie tyle godzin naprawiał auto??? chyba cos nie tak, że niby co mu sie zepsulo i gdzie dokladnie? po 3 to nie godzinka, dwie spoznienia tylko duzo duzo wiecej, tylko idiota by sie nie skapl zeby poinformowac jak nie ze swojego to z czyjegos tel, budki tel, no nie wiem. Po 3 wiesz moze byc to ta kobieta, a moze inna, faceci to gnoje, najlepiej przesledz wszystkie nr, po 4 moja kolezanke koles robil w bambuko przez pol roku majac 2 tel:P ukryty w samochodzie pod siedzeniem pasazera taki schowek ( miał bmw) a ona zap rzeproszeniem tyle czau siedziala na nim dupą nie majac bladego pojecia.

Gość jolpoia
Kolejna sprawa napsiałas ze wyczulas od niego piwko, wiec to daje do myslenia, jeśli zaprzecza z tym moze i zaprzeczac ze zdrada...

Gość krokodylica
upupupupup

Jestem ciekawa czy autorka się pojawi jeszcze jak obiecała. O ile dotrwam ;) jak nie to jutro doczytam :)

Gość olalolaola
ale jaja, ja również czekać choć oczy mi się zamykają :)

Gość olalolaola
czekam*, za późno już jak na mnie, odpływam...autorko pospiesz się :)

Gość gocha ma focha
i co? jeszcze nic nie wiadomo??

Gość i jakkkk
autorko?mam nadzieje że to nie zdrada...

Gość gtgtgtg
up up, a ja czekam sobie? autorko zdaj relację

Gość jeninaburak
jennifer8787*** i nie pytajcie sie bez sensu ,jestescie k**wa wszystkie brzydkie jak noc a ja jestem najpiekniejsza ,pojelyscie czy powtorzyc? to jedna z Twoich niedawnych wypowiedzi. jest mnóstwo innych w podobnym stylu teraz pytanie jennifer- czy Ciebie poje bało kompletnie? rozumiem mieć dobre zdanie o sobie, ale toż to jest przegięcie. tak jenny, cała kafe cie kocha i bije Ci ukłony robię błędy i dobrze mi z tym

Gość panikaraa.
jestem