Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 7, 2011 własnie o tym samym pomyślałam i sobie skroiłam ogóreczka ze śmietaną;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzyszłyChudzielec! 0 Napisano Lipiec 7, 2011 ja zjem grejpfruta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Właśnie wróciłam ze spotkania ze znajomymi. Odpuściłam sobie kolację z tego względu, że do tej pory nie było po prostu okazji. Postanowiłam jej już dzisiaj nie jeść, lekko nie jest, ale dam radę! :) Czy któraś z Was robi może 6waidera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Kurcze ja przy was to jem jak słoń! śn 2 kromki razowca z szynką i pomidorem II śn zupa pomidorowa bez śmietany (tak około szklanki) obiad : zypki troszkę i pulpet gotowany w warzywach i pomidorek kol jogurt ruchtozdrowie Tak, starszy do przedszkola chodzi już 2 lata (poszedł jak miał 2 latka) teraz w jesieni bedzie miał 4. Młodszy idzie od września poraz pierwszy. Ale ja pracowałam już cały ten rok. We wrześniu będzie powrót po wakacjach, bo pracuję w szkole. Jestem nauczycielką:) chciałabym wrócić szczuplejsza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Lipiec 7, 2011 MMMała ja robiłam jakiś rok temu przez 3 tyg. efekty były zdumiewajace. Polecam:) teraz też planuję zacząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Kto mi wyjasni jak to jest dokładnie z tym 6weiderem??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Planuję się za to zabrać :) Czytałam sporo komentarzy, że jest to rzeczywiście efektowne! Dużo informacji znalazłam na tej stronie http://www.6weidera.com/cwiczenia.php A czy efekty są widoczne nieco wczesniej niż 3 tygodnie? Czy zawsze (Gonia 1987) trzymałaś się harmonogramu ćwiczeń czy też zrobiłaś sobie może międzyczasie jakąś przerwę na dzień czy dwa? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Fajne fajne:) od dzis sie za bieram:)Dzieki dziewczynki za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlyChudzielec! Napisano Lipiec 7, 2011 hej dziewuszki, pokrecilam jeszcze 15min hh teraz. mozecie mi powiedziec czy uzywacie moze jeszcze jakichs kremow wyszczuplajacych czy cos? znalazlam w domu taki balsam ujedrniajacy z avonu z masazerem taki zielony, moze ktoras z was uzywala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Ja nie używam nic takiego.Może i to skuteczne ,ale jak się stosuje codziennie a ja mam z tym problemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlyChudzielec! Napisano Lipiec 8, 2011 kurcze zaspalam dzisiaj i jeszcze nic nie jadlam. zaraz bede musiala nadrobic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basienka06 0 Napisano Lipiec 8, 2011 ja juz godzinke po sniadaku i jak narazie nie czuje glodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Witam przy śniadanku:) serek wiejski małylight 2 kromki razowca z sałatą , ogórem i papryką. Wiem późni i dużo, ale śniadanie jak zjem obfite to potem jem małe posiłki i mi starczają. Co do 6 weidera - ja zaczęłam widzieć efekty już po 2 tyg. ale ja raczej brzuch miałam wtedy płaski Zarysowały sie fajnie mięśnie i boczki spadły o 1,5 cm. ale nie robiłam sobie ani jednego dnia przerwy. mam taki pomysł, choć nie wiem, czy będziecie chętne, bo jestem tu "nowa" ustalmy sobie wspólny dzień ważenia, np. poniedziałek i będziemy się chwalić efektami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Hej dziewczynki .Wlaśnie wczoraj wzięłam się za 6weidera.Fajnie się ćwiczy:) Ja dopiero zaraz się zabieram za śniadanko.Aha ważyłam się z rana od poniedziałku zleciało 3kg:) ale się ciesze:)Oby tak cały czas:) Gonia1987 dobry pomysł ,możemy sobie wyznaczyć taki wspólny dzien ważenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniana88 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Cześć Dziewuszki! Ja wczoraj byłam na całodziennych zakupach i ... popełniłam grzech ciężki - zjadłam małego kebaba, głupia ja no :O A wyrzuty sumienia mam teraz nieziemskie, na śniadanie zjadłam tylko kawałek papryki. Z tym wspólnym dniem ważenie to jest dobry pomysł, ja jestem za poniedziałkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzyszłyChudzielec! 0 Napisano Lipiec 8, 2011 też myślę że to fajny pomysł z tym ważeniem, to co poniedzialek? ja na śniadanie zjadłam 2 kawałki arbuza... mam takie zakwasy na całym ciele że szok:) chyba po tym hh:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Kebab??hmmmmm,ale bym zjadła:) Ale ,ale bardzo nie ladnie,proszę się na przyszłosc pilnowac:Dheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Dzisiaj dużo ruchu, a od wczoraj zabrałam się za tą 6 waidera :) I oczywiście jestem za poniedziałkiem jako wspólnym dniem ważenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlyChudzielec! Napisano Lipiec 8, 2011 ja dzisiej zawalilam... zjadlam strasznie duzo. ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 8, 2011 PrzyszlyChudzielec! Nie przejmuj się już dzisiaj tym, w kolejne dni będziesz się trzymała! Myślę, że raz od czasu można nieco sobie odpuścić, byle by to nie zdarzało się zbyt często :) A jakie macie propozycje na jutrzejsze śniadanie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 8, 2011 PrzyszłyChudzielec! Nie przejmuj się już tym dzisiaj. W kolejne dni będziesz się trzymała! Myślę, ze raz od czasu można sobie odpuścić, byle by to nie zdarzało się zbyt często :) Jakie macie pomysły na jutrzejsze śniadanie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 8, 2011 PrzyszłyChudzielec! Nie przejmuj się już tym dzisiaj. W kolejne dni będziesz się trzymała! Myślę, ze raz od czasu można sobie odpuścić, byle by to nie zdarzało się zbyt często :) Jakie macie pomysły na jutrzejsze śniadanie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 8, 2011 A ja jutro na śniadanie zjem sobie śledziki w sloiku z kromeczką chleba:DObiadu nie bede jadła ,bo wieczorem wybieram się na grila i mam zamiar zjesc jakas kiełbaske:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlyChudzielec! Napisano Lipiec 8, 2011 dzieki za wsparcie :-) ja zrobie jutro twarozek jezeli rano pan przywiezie swiezy serek ;-) a jak nie to zjem jajko na twardo i cos tam jeszcze pokombinuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gonia1987 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Hej hej:) Witam przy śniadanku - jogurt naturalny z musli i płatkami ryżowymi:) Wczoraj na obiad miałam rybkę w jarzynach i surówkę, na kolację serek wiejski z rzodkiewkami , papryką i małą parówkę drobiową (wiem wiem, parówki to syf). Przyszły Chudzielec - dziś sobota - spalisz przy sprzątaniu:) Mamy nowy dzień, nowa szansa, zapomnij o tym co było wczoraj i do przodu! dasz radę, nie poddawaj się! Ja tez wszamałam wczoraj pieerniczka jednego:P maniana88 no lepiej było wziąć jakąś sałatkę, ale gorzej też mogło być, Kebab nie jest jeszcze taki najgorszy. W końcu mięso jest tam pieczone bez tłuszczu i przeważnie jest z kurczaka. Do tego warzywka. w sumie tylko sos w kebabie jest kaloryczny.nie ma co przeżywać. Było minęło:) Pani Tasmanowa śledzik to niezbyt dobry wybór, bo pewno z oleju i i baaardzo słony. Lepiej jeść wędzone ryby niż ze słoika. interesowałam się podczas studiów zdrowym żywieniem, cośtam pamietam z przeczytanych książek:P a i nie rób tak, że nie jesz obiadu. Przyjdziesz głodna na grilla i pochłoniesz nie jedną ale dwie tłuste kiełbasy. jedz co 3 godzinki małe porcje, obiad też zjesz. Bo jak go nie zjesz , będziesz miała długo przerwę miedzy śniadaniem i kolacją to organizm "pomyśli" że skoro przez tyle czasu nie dałaś mu paliwka, to kto wiekiedy znów coś będzie i przestawia się na tryb magazynowania. Kiełbaska z grilla wyląduje wtedy w Twoich boczkach. Trzeba jeść często! mało, ale często. a z grilla lepszy jest drób i warzywka niz kiełbaski:) pozdrawiam i życzę miłego dzionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PrzyszlyChudzielec! Napisano Lipiec 9, 2011 ja na sniadanko dwie kromeczki z twarozkiem. serka mi jeszcze zostalo to bedzie na kolacje :) zaczne teraz troche sprzatac zeby pospalac kalorie. milej soboty dziewczynki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaitana 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Też się zaczęłam odchudzać ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Mmmała no ja niestety wolę jeśc te 3 posiłki dziennie niz kilka a malych,ponieważ jetem takim łasuchem ,że nie mam ogranicznika na małe porcje.Zreszta mi to pasuje .NIe odczuwam głodu;) a co do niejedzenia obiadu i zjedzenia czegoś na grilu .To też nie tak do konca,ponieważ zjem tylko 2skrzydełka w samych przyprawach:)Wczoraj moim ostatnim posikkiem był obiad o 15 i do dnia dzisiejszego do godziny 10 nic nie jadłam ,bo nie odczuwałam głodu:) a śledzika oczywiście ,że zjem ponieważ mam na niego ochote:)A nie jestem na żadnej konkretnej dziecie tylko ograniczam to co jem i zlikwidowałam ze swojego menu żeczy tłuste ,fast foody,słodycze,i to co ooooooogromnie tuczy:D Mam nadzieję dziewcynki ,że i wy się trzymacie i wam dobrze idzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Tasmanowa 0 Napisano Lipiec 9, 2011 matko jak ja napisałam rzeczy;)sorki za błą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mmmała 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Ja już po obiedzie :) Dzisiaj dla odmiany kilka pierogów z truskawkami :) Piękne słońce, więc opalanie również zaliczone. Powiedźcie mi proszę, jak na dietę reagują Wasi partnerzy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach