Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest cos takiegoo

jakiej najwiekszej siary narobiło wam dziecko ?

Polecane posty

autorko , no napisz w końcu co zrobiło twoje dziecko :) ja osobiscie nie chciałabym żeby moja córa przeklinała , ale akcje gdzie dziecko przeklnie śmiesza mnie na maksa .

Z tą biedronką mnie rozwaliło tak sie w głos zaczełam śmiać że aż synek sie obudził :D ogólnie wszystkie akcje śmieszne :)

Gość tinka aknit
wszyscy ogladamy katastrofe smolenska pogrzeb a moj 6-cio letni synek widzi jarka kaczynskiego i mowi tatus teraz ten pan bedzie udawal prezydenta ?

Gość mama 3 letniej dziewczynki .
a moja też miała taki okres że też jak coś mówiła do kogoś to na "ej np. babciu " a jak ja do niej " a na ej to nawet tramwaj nie staje a ona do mnie, " taa, ile żeś nad tym myślała ? :O

o rany, jestem poskladana!! :D:D wszyscy juz spia a ja wyje i sie skladam ze smiechu. motyw ze zlodziejaszkiem poprostu powalajacy:D:D:D ja niestety zadnej historyjki do dodania nie mam

No mój syn co prawda wie że kląc nie wolno ale zdarzy mu sie czasem i zaczyna kur... Widzi mnie to zarz kurczaczki pieczone :) teraz dziecko od dziecka sie nauczy tym batdziej w przedszkolu.

O przypomniało mi sie jaiś rok temu miałam grype żołądkową synu w oknie z matka na dole sąsiad sie pyta mu : gdzie masz mame " a on "a w kiblu jest żyga " :o

Gość dfrgtyhjukiol
No mój syn ogólnie nie przeklina ale jest kilka słów którymi jest zafascynowany i czasem mu się wymsknie :P Np. w Tesco na dziale zabawek oglądamy samochody a on : "ale zajebiste auto" :D Innym razem przewrócił się na rowerze, wstał, otrzepał się i ze złością kopnął w koło roweru wykrzykując L "jebany złom" ( to niestety moja winna bo kilka dni wcześniej ja wykrzyczałam tak gdy po raz enty wysiadł mi laptop :P Nie zauwazyłam, że mały był w pokoju)

No ja kiedyś będąc w kościele też uśmiałam się tak ,że przestać nie mogłam.Lata sobie taka mała dziewczynka koło ołtarza i zapatrzyła się na ,śpiewający chór.I nagle cisza a dziecko mama ...mama patrz jaki chuj tam ładnie śpiewa(oczywiscie dziecko nie umiało wypowiedziec R) Ksiądz i cała reszta myślałam ,że się ze śmiechu posikają:D

Gość m.a.s.k.a00
podbijam bo super :D

Gość dfrgtyhjukiol
Podbijam Pewnie jutro więcej dziewczyn napisze.Teraz już późna godzina. Dobranoc :)

Gość mama 3 letniej dziewczynki .
A kiedyś jak byłam to taki ok 4 letni chłopiec był z matką w przychodni i ona do niego bądz grzeczny bo zaraz wchodzimy a on do niej "to Ty bądź grzeczna,bo powiem tacie,to Cię drewniakiem zleje " a ona do niego,co Ty wymyślasz przecież tatuś mnie nigdy nie bije a on " a co napierdala "? Matka wyglądała na porządną także to też pewnie wytwór dziecięcej wyobraźni :D "Jebany złom - i fajny "chuj" ale się uśmiałam :D

Gość Robaczek:):)
Byliśmy u lekarza i akurat weszła dalsza ciotka której mały nie zna.Zagaduje go jaki on piękny,kochany nagle on Robak,robak!!!!Ciotka gdzie jest ten robaczek a mały na cały ośrodek ''no jak to gdzie ty jesteś wstrętnym robalem!!!''Myślałam żeby jak najszybciej wyjść. :)

Gość BEA71
Kilka dni temu na urodzinach bratowej rozwiązał się temat o tradycji puszczaniu na wodę wianków . Kiedyś takie wianki puszczały tylko dziewice. Towarzystwo przy stole zaczęło żartować na temat dziewic, a syn bratowej ni stąd ni z owąt głośno zapytał "kto to jest dziewica" . Jedni zaczęli się, śmiać a inni popadli w konsternację. W sumie nikt nie potrafił dziecku wytłumaczyć kto to jest dziewica...;)

Gość ja mam najlepsze:)
koleżanka była z córką ( 3 lata) na weselu i gdy tej chciało się spać to położyli ją w samochodzie ( busie). Zaglądali do niej co chwila ale jak zaczęły sie oczepiny to zajęli sie zabawą i przez jakiś czas nie zaglądali nagle ta dziewczynka przybiega na środek sali w podartych zakrwawionych rajstopkach cała w zadrapaniach, posikana i krzyczy mamo zostawiłaś mnie!! Biedne dziecko wyskoczyło przez szybę od busa na grys:) Ale wieś:

To wcale nie jest śmieszne ^^ Głupota rodziców tego dziecka jest niewyobrażalna. Ciekawe co by było, gdyby dziecko poszło sobie w inną stronę, nie daj Boże wpadło pod samochód. A oni by się w najlepsze bawili...

Gość hdhdhdhdhdhdhd
ale super temat :D Moja córka w sklepie zaczeła grzebać w koszu z majtkami i na cały głos z takim przejęciem cały czas powtarzała, jak zahipnotyzowana: "mamusiu ja Ci kupię takie majteczki, ja wiem jaką ty masz dupeczkę", "mamusiu ja Ci kupię takie majteczki, ja wiem jaką ty masz dupeczkę" :)

Gość a syn mojej koleżanki
był ze swoja niania w sklepie i opowiadał pani przy kasie, ze musiał przyjść do sklepu z nianią bo mame wczoraj zabrała policja:p

mój ma 6 miesięcy wiec to moze nie jego wina ale jak ostatnio bylam z nim na poczcie to tak głośno się spierdział że ludzie tyko na mnie a ja czerwona az bylam :D

Gość moja siostrzenica
kiedy miała 2 lata bardzo uważnie przysłuchiwała ise mszy. pewnego razu na mszy w wielki czwartek słuchała ewangelii gdzi ebyła mowa o tym jak jezus mył nogi uczniom. Ona nie zastanawiając ise długo powiedziała na cały głos: "Anka, a ja myłam nogi, to mi ni emusi myć...":D Kuzyna córeczka która teraz ma 2 latka kiedy widzi naszego sąsiada krzyczy na całą buźkę:" cześc pan leszek!!" ;)

Gość niezła siara
wyszlismy z dzieciakami po przedszkolu na podworko, a tam mały Aluś (3,5) do kolegi: ty glupku, przypierdolę ci! mamusia tylko: oj Aluś, porozmawiamy w domu. hahaha :/ was to smieszy? z powietrza takie słowa nie wyszły, słyszą dzieciaki w domu.

Gość to i ja sie wypowiem
mi kolezanka opowiadala jak to jej znajomi wybrali sie z 3 letnia coreczka do zoo. podeszli do malp i nagle te malpy zaczely sie seksic. mala tak patrzy na rzecz ktora sie dzieje i na caly glos: "o! tak jak tatus z mamusia!" rodzice zczerwienieli i dluga :)

Gość temat wymiata
naśmiałam się

Gość fghjjbcxseygghhvcddghjb
Uuuuuuuuuuup

Gość olaslodzek
no to wychodzimy złodziejaszku i małpki jak rodzice -nagrody!!!! a moja przy rodzinie zaczela recytowac co zapamietala z ksiazeczki:dorosli pragna zblizenia itd. ;o

moja siostra ma 2 dzieci, starsza córka ( 3-4 lata miała) i ur się syn, mały se coś płacze a mała mamo chyba musimy go zabić !! ... moja siostra zszokowana pyta yyyy..... cooo mamy zrobić ?????? a ona noo zastrzelić go :)))))))))))) ona oczy kwadratowe a mała nie no żartłowałam tak tylko :))