Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest cos takiegoo

jakiej najwiekszej siary narobiło wam dziecko ?

Polecane posty

Gość moja córrrka
moja córeczka(4 latka) chciala sie ostatnio bawic w przedszkole. pytam, ok ale jak ?? a ona mówi: bedziemy siedziec i pic kawkę:)

Gość lejdi m.
mój synek w sklepie na widok murzyna : mamo ten pan mieszka w Polsce ale wyhodował się w Afryce.

Gość do ...Maćka...
nie przyznam Ci racji, bo wiesz, tutaj na forum śmiejemy się z tego, że dzieciaki przeklinają i dzieci tego nie widzą, ale gwarantuje Ci, że jak taki maluch przeklnie w obecności obcych ludzi albo nawet znajomych to nie jest to powód do śmiechu tylko "spalenia buraka" i żadna matka zapewne się nie śmieje, a właśnie mówi, że tak nie wolno i tłumaczy dziecku. wiadomo, że tutaj nikt tego nie pisze, bo temat nie brzmi: jak tłumaczycie dzieciom, że czegoś nie wolno....

Gość coreczka mojej kolezanki
jakies 2,5 roczku dostala maly portfelik i pare zlotoweczek. poszlam z nia do kawiarni na lody a ona caly czas pilnowala swojego portfeilka. kiedy kelner sie przyblizal aby skasowac rachunek ta mala ogromnie oburzona schowala swoj portel za plecami i sie wydarla : Ty nie dostaniesz moich pieniedzy! slodkie to :-) i jeszcze krecila glowa az sie cala trzesla :D

Gość igiyg
Kiedyś mój syn odkrył, że ma siusiaka. Nie dość, że wszystkich o tym informował to i jeszcze każdemu wpierał (kobietom też), że mają to samo co on. Kiedyś raz stoimy w sklepie w kolejce i obok nas stała kobieta w krótkiej spódniczce, i syn tak się jej przyglądał, przyglądał i w końcu na cały głos jak nie krzyknie: "mamaaaaaaa! a ta pani ma siusiaka, popatrz widać go, widać go! wystaję jej!". Raz jechaliśmy autobusem i przy okazji jechało 2 pijaczków którzy sobie śpiewali piosenkę (na razie przemilczmy jej treść i zmienioną formę). Ale kilka dni później moja mama poprosiła syna aby jej coś zaśpiewał no i on tam po swojemu zaczął to co usłyszał wtedy w autobusie: "miała matka syna, syna jedynego chciała go wychowac na ch...wielkiego". Mina babci bezcenna. Córka z kolei miała poznać taką moją znajomą której nigdy nie widziała a dodam, że mamy taki zwyczaj że każdy jest ciocią lub wujkiem. No i ta moja koleżanka ma taki męski styl - krótkie włosy, bojówki, piersi prawie nie ma...ale za to się maluje. I jak przyszło co do czego to córka jakoś tak dziwnie się zachowywała, tak się jej z boku przyglądała, nie chciała się przywitac aż w końcu zapytała "a to ciocia czy wujek?". Znajoma już drugi raz do nas nie przyszła ;)

Gość szopen
Witam Rok temu pojechałem z moim chrześniakiem do szpitala pobrać małemu krew na badania, miał wtedy 4 Latka i nie wymawiał „ R ( rodzice nie mogli wiadomo praca ). Zajeżdżamy do szpitala czekamy w kolejce a mały pyta mnie czy będzie bolało ja pewnie ze nie lekutko cie ukuj pani jak by cie ugryzl komar UWIERZYL . Wchodzimy mały siada a pieliegniarki go zagaduja itd jakies zabawki itd mały oczy zamknięte i tuż po ukuciu igłą słyszę aaaaa puść puść aaaaa ty stara kuLwo puść nie pamiętam więcej tych przekleństw ale więcej z nim nie pójdę na badania. Pozdrawiam

Gość stoimy w kolejce do kasy
w drogerii. Przy kasie powystawiane rożne drobne artykuły. Córka przez caly pobyt w drogerii się ekscytowała ze tak pięknie tam pachnie i wąchała wszystkie możliwe kosmetyki. Stoimy przy tej kasie i nagle słyszę jak się ludzie śmieją za nami. Odwracam się i patrze a moje dziecko z lubością obwąchuje paczkę zapachowych prezerwatyw i z uśmiechem pyta czujesz te truskawki mamusiu? Moze sobie takie kupimy i będziemy w domu wąchały?!.

Gość er45t6y7890
hahahhahaha dobre :D:D hahahaha

Gość sialala....lala....
a moja córka ostatnio na cały głos w sklepie śpiewa: ''była sobie baba jaga, miała domek z marła, cyk iskierka zgasla'' a ja do niej ze jaga żyje,a domek ma z masła:D

Gość stoimy w kolejce do kasy
A to jeszcze o mojej siostrze. Poszła do ginekologa i lekarz się jej pyta kiedy był ostatni okres a ona taka przejęta wizytą odpowiada "we wtorek!" Moja siostra to w ogóle chodząca blondynka w pełnym tego słowa znaczeniu. Poszła do dziekanatu bo chciała złożyć podanie o urlop dziekański i kobieta się jej pyta o co jej chodzi a ona mówi "chciałam wziąć dziekana!"

Gość Mia86
Historia mojej kuzynki: Jak miała kilka lat (nie wiem ile dokładnie) to zaczęło ją fascynować ciało i wszystko co z nim związane. Podejrzewam, że moja ciocia musiała z nią przeprowadzić na ten temat rozmowę, bo pewnego razu kiedy były obie w sklepie mała stanęła przed paniami sprzedawczyniami, zadarła kieckę do góry (oczywiście miała majteczki) i na całe gardło powiedziała: a ja mam CIPKĘ!! :D

Gość akcja z autobusu
jedzie autobusem siostra z synem, na poczwórnym siedzeniu, na wprost siedzi strasza pani. rozmowa: mały-mamo, dlaczego ciocia umarła? sistra- bo była bardzo stara i chora, mały-wskazując na towarzyszkę podróży, a dlaczego ta pani jeszcze zyje? (swoja drogą siostry wypowiedź też powala :-P to co się dziwić młodemu)

Gość z piekła rooodem:)
akcja dzieje się w kosciele.ludzie spiewają-słuchaj,słuchaj jak cie błaga lud ...słuchaj słuachaj uczyn z nami cud... a moja córka na cał głos ;mamo,a co będzie jak nie posłucha???:) wszyscy po prostu omal nie pospadali z krzeseł:P

Gość Mania z Poznania
3-letnia córka mojej koleżanki po raz pierwszy widziała mnie w makijażu, uważnie mi się przyglada i komentuje:"ciociu jakie ty masz śliczne, SPLEŚNIAŁE oczy, jak mamusia" Sporo lat temu, mój 2-letni wtedy kuzyn, podczas mszy, gdy wierni śpiewali jakąś tam pieśń, wstał z wózeczka, zaczął krecić dupeczką i śpiewał "LAMBADA, LAMBADA" :D

Moja niespełna 6 letnia córa gdy byłyśmy na mszy, a ludzie ustawili się w kolejce do Komunii na cały głos powiedziała tak: "Mama chodźmy tam, bo rozdają jedzenie, a ja taka głodna jestem" :D Myślałam że padnę ze śmiechu :)

Gość Bliźniaczki mojej sąsiadki
Moja sąsiadka ma 3 letnie bliźniaczki i kiedyś na podwórku podeszła do nich jakaś pani i tak zagaduje do nich : jakie ładne dziewczynki i jakie podobne a wtedy jedna z nich do niej : idź pani sobie. A druga : bo pani śmierdzi.:D

moj syn robi mi mikrosiarę regularnie od Bożego Narodzenia, upodobał sobię kolęde "Przybierzeli do Betlejem", a zwłaszcza jej refren. Wchodzimy do autobusu: "Chwała na wysokości, chwała na wysokości...a pokój na ziemi" jestesmy w sklepie: ""Chwała na wysokości, chwała na wysokości...." spacerujemy w parku: "Chwała na wysokości, chwała na wysokości...." :D

Gość no to i ja cos dodam123
Wchodzę z mała do sklepu 2 lat i 3 mc.Jestesmy juz jakis czas m,OLI goni obok rozglada sie w pewnym momencie owi Mamo kupa ja patrze a ona w majtki narobiła.Dobrze ze byl tam kibel Wstyd na maksa.A Ekspedientki do mnie to sie moze zdarzyc kaśdemu....

To ja tez coś dodam. Kiedyś byłam ze swoją chrześnicą w banku, akurat musiałam ją ze sobą zabrać, bo nie miała z kim zostać. Rozmawiam z panem, który tłumaczy mi jakieś zawiłe sprawy bankowe, a tu nagle mała przerywa i mówi: "Ciocia, cipcia mnie swędzi"

ha ha chyba bym umarła ze śmiechu :D Kurde, dzieci są rozkoszne, nigdy nie wiadomo co im do głowy wpadnie :)

Gość Joela
Hania -pierwszy dzień w przedszkolu -pani kazała przynieśc pudełka po zapałkach .Po co pyta dziecko -będziemy oklejać je papierem kolorowym i robić wagoniki .Proszę pani mówi córa -ja na takie pierdoły na prawdę nie mam czasu .

Gość mama damianaaa
Mój syn podczas mszy w kościele (miał jakieś 3 latka)- ludzie modlą się : Ojcze nasz....chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj...- mamusiu, ale ja nie jestem głodny, nie chcę chlebka!!!!!!!!!

Gość zakręcona na maksa
Nie siara ale mnie to rozśmieszyło : moja córcia, 3 latka. dziś przy obiedzie. jemy obiad - zupa. Ze zdziwieniem obserwuję jak mała wyciąga z zupy marchewkę i odkłada na stół.Córka uwielbia wszystkie warzywa i do tej pory bez mrugnięcia okiem jadła. Pytam co robi ? dlaczego wybiera marchewkę. Odpowiedziała mi " pecież nie jestem kólikiem, nie będę jeść mafewki. oszajałaś mamo ! " :D

to moj ma podobne podejscie: "mamo, jak to jesz sałatę, przecież to żyrafy jedzą sałatę!" żyrafy zwłaszcza :)

Gość zakręcona na maksa
:D:D hahahaha

Mój młodszy brat narobił wstydu mojej mamie. Miał wtedy niecałe 3 lata... W Biedronce na zakupach, pełno ludzi, sznurek do kasy, ustawili się na końcu, a mój braciszek na cały głos: "Ja pier**lę, jaka kolejka!" Wiadomo gdzie padły wszystkie spojrzenia:)

Gość dwa dni temu
weszłam do sklepu z bielizną ogladam tam staniki ,zatzrymałam się przy figach a mała (2,5) na cały głos-chodź juz mama przecież jedne majtki juz masz :D

Gość magdalenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lecialam z 2.5 latkiem samolotem, poszlismy do toalety. Po powrocie, syn na caly regulator-mama robila kupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przy ladowaniu zaczol wolac, ze bedzie wypadek i straz pozarna prsyjedzie. Jest zafascynowany autami itd.

Gość dlalaall
jak będa mieć po 12-20 lat to dopiero zobaczycie jaką siarę wam odwalą, teraz to pikuś w porównaniu do tego co was czeka