Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcesięzmienic

Chcę zmienić siebie i swoje życie

Polecane posty

Gość anooo
Nie przepraszaj, tylko doprecyzowuje ;)

Gość anooo
chce, to Ty mi radziłaś ten krem bedtime? :). Wczoraj kupiłam, faktycznie wygląda że dobry, zobaczymy jak efekty ;)

Gość chcesiezmienic
:)))))))

Gość anooo
konsystencja taka akurat, bo bambino jest nieco za tłusty, choć ja wolę tłuste kremy, niż takie lekkie, jakie teraz przeważnie są.

Gość chcesiezmienic
Tak to ja:)mam nadzieję , że u Ciebie też się on sprawdzi:)mi cera się tak bardzo od niego poprawiła, że aż szok:)szczególnie na twarzy..

Gość kejtlinka
CSZ:) Kiedyś chciałam własnie byc psychologiem i chcialam isc na takie studia,ale z powodow finansowych bylo to niemozliwe. Na swoich studiach mialam duzo zajec z psychologii i bardzo mnie ciekawiła. Teraz dalej mnie to ciekawi i staram się dużo czytać, poszerzać swoja wiedze w tym zakresie i trzeba przyznać,że psychika ludzka jest niesamowicie ciekawa :) Ale tak naprawde to chciałabym iśc w zupelnie innym kierunku...tylko też nie mam na to pieniazkow w tej chwili,a i gdzies tam po glowie tłucze się ten głos : Ale czy Ty sie do tego nadajesz? Wiec pracuje nad soba, swoja wiara w siebie, z czasem moze i pieniazki sie znajda i zrealizuje swoj pomysl. Ciekawe tylko,czy jak to sie stanie to znow nie stwierdze, ze to nie do konca to:) O jejku dziewczyny, niebawem pedze na rower, naprawde jem ostatnio jak slon!!! Musze sie wziac za siebie. Dziwny jakis mam stan, kiepsko sie czuje w swoim ciele. Musze ufarbowac w koncu wlosy, bo to one mnie tak szpeca i wziac sie troszke bardziej za siebie:O

Gość chcesiezmienic
właśnie teraz wszystkie te kremiki robią takie delikatne:)bambino także lubię,ostatnio też używałam Nivea bo koleżanka tylko go stosuje, i ma taką śliczną twarz:)ale na mnie nie podziałał:/za tłusty i jakby więcej pryszczy mi wyszło, więc kupiłam ten bed time bo mi się skończył ostatnio:)

Gość anooo
Mam nadzieje, że i mi się poprawi od niego cera ;)

Gość anooo
kej, psychologia ma jeden feler techniczny, że na tych na prawdę dobrych uczelniach, to nie ma zaocznej, tylko dzienna ewentualnie wieczorowa..mi się fatrneło że socjologie są też zaoczne na dobrych uczelniach...

Gość anooo
Krem Bambino dobrze nawilża i ma fajny zapach...

Gość anooo
kej, leć na rower :) ja lece trochę posprzątać, będę jakby co za jakąś godzinkę ;)

Gość kejtlinka
No wlasnie,zmykam pojezdzic,uwielbiam to,a ostatnimi czasy te deszcze mi to ciagle uniemozliwialy:O Tez sie potem odezwe, czołem :)

Gość anooo
chce, niektórzy to nic nie stoują i cera piękna, to chyba geny :D

Gość chcesiezmienic
Nadajesz się na psychologa:)szczerze tak uważam:)wszystko tak ładnie określasz i potrafisz odnieść do stanu psychiki:)bo to wszystko tak na prawdę jest zależne od niej, naszego nastawienia i Ty to potrafisz określić:)to przez to poszerzanie swojej wiedzy na ten temat z tej dziedziny, przez to że tyle czytasz jesteś takim już prawie psychologiem dla nas:)na pewno zrealizujesz to wszystko, najgorsze jest to, że wszystko tyle kosztuje:(ale w końcu i finanse się znajdą:) Kejti no nie jest chyba tak źle z Twoimi włoskami???chociaż, z moimi tak samo te rude refleksy mnie dobijają. Dziś myłam włosy i zawsze jak to robię, to mam nadzieję że się jakoś spierze ten kolor..ale niestety nie:(i też przez te włosy czuję się źle w swojej skórze. Nie mam pojęcia co zrobić by ten kolor jakoś naprawić, boję się pofarbować czy coś bo w końcu włosy mi odpadną:)ooo rowerek, fajnie jak pojeździsz to na pewno się lepiej poczujesz:)ja to jem jak słoń i wcAle nie tyje:(

Gość chcesiezmienic
Leccie Dziewczynki:)miłej reszty dnia życzę:)Kej korzystaj z pogody:)ja też w takim razie wezmę się a sprzątanie łązienki:)będę również później:) Masz rację Anooo , to chyba geny:)bo ona ma ponad 30 lat a cerę ahhh jak niemowlak , bez przebarwień, pryszczy, zaskórników taką gładką i zawsze mówi że tylko kremu nivea używa:)pozazdrościć takim szczęściarzom:)do usłyszenia:*

Gość anooo
Jestem już, ale za pół godziny już mnie nie będzie ;)

Gość anooo
A co do finansów na studia, kursy, to jakoś mi się zawsze udawało znajdować na to kasę, czasem mam wrażenie, że spadała mi z nieba :) i nigdy nie żałowałam na edukację, bo wiem że to ważne dla mnie samej, nie patrzę na to tylko, że może praca będzie lepsza, może kasa większa, bo to płytkie...

Gość anooo
Wiadomo lubie sobie fajne ubrania kupić, buty, jak każdy, chyba ;), ale jakoś problemem nie jest dla mnie chodzenie 3 lata w tych samych sandałach, skoro są dobre...no i przez to jest więcej kasy na wyższe cele ;)

Gość anooo
A dokładnie to kupiłam sobie wczoraj nowe sandały po 4 latach :D

Gość kejtlinka
Hej dziewczyny:) Ale miałam zakręcone te ostatnie dni, w koncu moge usiasc spokojnie do kompa:) A od jutra do niedzieli zostaje zupelnie sama w domku, krotko to,ale naprawde nie moge sie doczekac:) CSZ- dzisiaj pofarbowalam sobie w koncu wlosy, teraz mam naprawde ciemne,mysle,ze po kilku myciach kolor bedzie calkiem ladny i zblizony do mojego naturalnego:) Mam tez nadzieje,ze nie wyplucze sie szybko:)Ale az milej w lustro zerknac jak juz nie widze tego żoltego upierzenia:)

Gość anooo
Hej! Jak się macie? :) kej, już jesteś sama? ;), a co zamierzasz robić?

Gość kejtlinka
Ano 🖐️ Tak jestem juz sama:) Co zamierzam robic? W sumie nic szczegolnego, troche chce sie porozkoszowac ta samotnoscia, zwlaszcza ze ostatimi czasy moj dom byl pelen ludzi, rodzenstwo sie zjechalo z dzieciakami na wakacje,troche mnie to umeczylo,bo niby przyjezdzaja do domu rodzinnego,ale trzeba nad nimi skakac jak nad goscmi:O A teraz wlasnie sporzadzilam sobie spaghetti na obiadek i stwierdzam,ze coraz lepiej mi idzie gotowanie,bo jeszcze ciagle sie ucze:)

Gość anooo
A rozumiem, też lubię pobyć sama czasem, ale wiesz odkąd jestem po ślubie i świetnie nam się układa, to już lubię tylko chwile samotności, a nie dni :). A z rodzeństwem zjeżdżającym się z rodzinami też rozumiem bardzo dobrze, też jestem najmłodsza, poza tym mam samych braci i oni też ciągle liczą na jakieś usługiwanie, choć ja już w domu rodzinnym dobre kilka lat nie mieszkam... Też lubię wprawiać się w gotowaniu :) Zatem miłego spędzania czasu :)

Gość chcesiezmienic
Witajcie Dziewczynki:)co tam u Was, ja biegałam z cv i robiłam porządki w domku. Jak tam u Was?super Kejti, że pofarbowałaś włoski. Potem zdasz mi relacje, czy włosy po farbie robią się rzeczywiście takie delikatniejsze, bo od rozjaśniacza takie tępe są:(jak wyglądasz?lepiej niż w blond?na bank ślicznie:) super , że zostałaś sama możesz teraz sobie poodpoczywać::) Anoo co do tamtego tematu też jestem zdania , że na wykształcenie nie ma co żałować:)

Gość kejtlinka
Ano, ciesze sie, ze mnie rozumiesz:) Ja to juz raczej staram się nie usługiwać,ale moja mama to jest właśnie taka,że lubi nad innymi skakać,a mi jest zwyczajnie jej szkoda,więc jej dopomagam,ale sama z siebie to się nie rwę do skakania nad nimi. CSZ, Ja sie w tych wloskach czuje zdecydowanie lepiej,wlasciwie mam teraz taki kolor,jaki jest moj naturalny,nikt wlasciwie nie zwrocil nawet uwagi,ze sie przefarbowalam:) Ciekawe,czy sie szybko nie wymyje,mam nadzieje:) A farba naprawde fajna, wloski mięciutkie i odżywione:) I zycze powodzenia w poszukiwaniu pracy,ja tez wyslalam kilka CV ostatnio,ale na sama mysl,ze mialabym isc na rozmowe dostaje skretu kiszek:O Ide pucowac domek, milego weekendu dziewczyny:)

Gość chcesiezmienic
Dziękuję, i również życzę powodzenia:) mam nadzieję że ktoś się nam odezwie w końcu:) No to super, cieszę się że kolor włosków Ci się podoba, no nie mogę że nikt nie zauważył:) hi hi a przecież od blondu do ciemnego blondu to nie krótka droga jest:)super że lepiej wyglądasz, że włoski się poprawiły mam nadzieję że się kolor za szybko nie wypłucze:)może za np miesiąc powinnaś znów użyć tej farby, mimo niedużego odrostu, tak by kolor się utrzymał no i żeby móc w koncu zapuszczać naturalne włoski:)bo chyba o to Ci chodziło co czy mi się coś pomyliło?:)Pozdrwionka Dziewczynki:)

Gość chcesiezmienic
ja również, na myśl o rozmowie mam takie same odczucia he he:)również Wam życzę udanego weekendu:)

Gość naomi.20
kejtlinka dziękuję Ci.. Masz rację jestem uzależniona i powinnam się leczyć, ale bardzo się boje. Próbuję sama się z tego otrząsnąć. Mam teraz ogromną motywację, mój facet chciał mnie zostawić.. Mam nadzieję, że mi się uda z tym skończyć raz na zawsze. Chce pookładać swoje życie, mieć czyste sumienie i żyć normalnie.. Proszę trzymaj za mnie kciuki. http://niebezpieczna.bloog.pl/

Gość anooo
Dziewczyny miłych dni wam życzę :) Ja jutro wyjeżdżam odezwę ok. 30 lipca :). Buziaki! :)

Gość kejtlinka
Hej :) Naomi, zycze Ci powodzenia i jasne ze bede trzymac kciuki by Ci sie udalo. To zrozumiałe,że się boisz,zawsze boimy się tego co nieznane. Ja też się ogromnie bałam przed podjęciem terapii, kosztowała mnie wiele pracy,ale było warto. Naprawde zycze Ci abys znalazła dobrą pomoc i obys w ogóle po nią wyciągnęła rękę, bo same obietnice sobie,czy też Twojemu chłopakowi : 'że już nigdy więcej", nic nie dadzą. Trzeba znaleźć przyczynę problemu i dopiero mozna się od niego uwolnić,a do tego potrzebny jest już specjalista. Nikt tak dobrze nie zrozumie nas, jak człowiek z podobnym problemem, dlatego może poszukaj jakichś for odnośnie Twego problemu, może podpowiedzą coś, podsuną lekturę:)Życze owocnej pracy nad sobą, naprawdę warto:) Ano- udanego wyjazdu,ale Ci fajnie, ciekawe gdzie wybylaś? Może w góry? :) Czekamy na relacje :) CSZ- co tam u Ciebie? Pozdrowienia:)