Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fan For Fun

duża łechtaczka

Polecane posty

tu nad morzem dopiero teraz własnie się zaczyna :-) uważaj bo się jeszcze uzależnisz ode mnie...

nooooo super... miałam o rękach pisać ale nie chciałam sugerować żw mam cie za klauna.. wiesz nie wszyscy humor w mig łapią :D

a co mi z tego, że zostane jak kompa bede musiała oddać...i tak sie dziwię, że jeszcze nie przyszła po niego...mi go wyrwać...bo kilka razy już pukała...

aaaa a jakbym nagle tylko napisala, że spadam to bedzie oznaczało, że po kompa przyszła. I wtedy do jutra albo do poniedziałku,bo nie wiem czy jutro bede miała dostep do neta.

miło tutaj - dziekuje za ciepłe słowo :). staram sie :) łapac humor. ale wolałbym twarzą w twarz :D..

szukaj..- a nie mozesz tej kolezance od kompa dac 5 zl niech idzie na impreze za Ciebie.. ? powiedz jej ze znasz fajnego pana lodziarza... choc głupio to brzmi w kontakcie z kobietą, ale wiemy o co kaman.

domyslam się.. w końcu z sufitu ten topik się nie wziął prawda? :) azymut? prosze bardzo Ty DL ja ŚL ;)

dobry humor to podstawa...tak to siedzielibyśmy tutaj i jakieś smuty pisali... a poza tym to FFF potrafi poprawic humor ;-)

za 5 zł to tu nawet piwa nie kupisz... chyba , że "Chery za 4" i za winklem muzy posłuchać hahaha

miło tutaj - a to faktycznie rzut beretem muszę jakieś ramki skombinować i popatrzymy twarzą w twarz :)

a pan lodziarz to pewnie teraz siedzi pije do lustra...zastanawiając się...co jest ze mną nie tak, że sie tak smiała....:-) tylko, żeby w depresję nie wpadł...

szukaj..- a nie ma piwa tam gdzie te kiermasze "wszystko po 2 zł" :D ? e tam, siedź na opalonym tyłku i gadaj z nami zamknij pokój przed koleżanka od kompa, a jak będzie walić w drzwi to mów ze jesteś na imprezie :)..

no ale mylisz sią w zeznaniach:) to chcesz w ramki czy twarzą w twarz? bo jak w ramki to już nie porozmawiamy... to tylko monolog byc może :D co ja gadam..

szukaj.. szukaj.. ja widze że Ty wrazliwa dusza jestes dreczy Cie los lodziarza. NOOOO weź sie nad moim losem tak ulituj :).

taaa jasneee to , że jest blondynką, to nie znaczy , że odejdzie od drzwi i powie..." ok, to daj znac jak wrocisz"...

miło tutaj - uwaga, precyzuje zeznania, twarzą w twarz .. a później w ramki zeby móc zawsze powrócić i rameczke na gwoździk nabić :). yyy, to znaczy, na scianie zawiesic :D

kolejna rzecz, ktora o mnie wiesz, tak jestem wrażliwa...ale czy aż tak,żeby Ł pokazywać...to nie wiem...:-)

miło tutaj...ja nie mowię, że łatwiej...tylko po co chłopa w koszta paliwa wpędzać...( tak jakby coo...)

na gwoździk nabić.... zamarłam... to ja chyba sie boję... na oczy gwoździka nie widziałam...:D

szukaj..- naleje Cie cooo ?? :) bo widze ze miekniesz. jeszcze pare godzin temu mówiłas NIE.. a teraz "nie jestem pewna". :D

szukaj... aaaaaaaaaa tam.. uparłaś sie na te koszty... jak bedzie chciał to pojedzie i nad morze prawda Fan?

no troche sie zagalopwałem :) miało byc "to nie wiem", ale to bardzo podobne do "nie jestem pewna" :).

miło tutaj - wszedzie jest blisko jak sie ma cel :). ale na SL to jakby blizej ukrywał nie bede :) ale na pewno wieksza o ziarna kukurydzy :) ?

Gość duży ...... :)
lubię lizać

ok prostuję...nie jestem aż tak wrażliwa, żeby od razu tamm Ł pokazywać...możę być??? hę??

nalej mi jeszcze lampkę M wypije... przyjżę się jej i ci określę dokładnie... może być? no tak blizej... nie zaprzeczam....