Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

Gość zatrzask
podaj chociaż jeden przykład narzekania facetów

Jeden? pff! Tysiące mogę podać! Poprzeglądaj tematy! for example: - mam małego penisa, czy zadowolę kobietę? - jestem niski - jestem prawiczkiem, moje życie jest stracone - przez wygląd nie mam dziewczyny itd....

Gość preawiczek28latPrzegrany:(
suwka bardzo dziękuje że zakwalifikowałaś mnie jako mężczyznę

Heh. Nie ma za co. Chyba wciąż masz jaja, nie? ;)

jejciu to forum ... kazdy narzeka ... babki tez wiec spokojnie autorko mamy wolnosc wiec kazdy ma prawo pisac co chce i marudzic na to co tylko mu sie podoba niezaleznie od plci

Żona, ekhm, każdy. Super. Zatem i ja się wypowiadam i narzekam, że irytuje mnie takie zachowanie facetów. I tyle :classic_cool:

Gość zatrzask
suwka a przyznaj się bez bicia ile razy tu na forum udawałaś faceta ?

A najlepsze jest to (uwaga, biorę wdech), że tyle już osób próbowało im wbić do tych głów, że mają sens życia, to oni na "nie", bo oni mają najgorzej, że my nic nie rozumiemy, że jacy to oni są poszkodowani, nie dadzą się przekonać, więc po co jojczą, że jest im źle, skoro nawet wsparcia nie potrafią przyjąć.

Zatrzask :D haha. :P No dobra. Raz. Kiedy kłóciłam się z jakąś babą i chciałam podtrzymać swoją rację, wtedy poparłam swoją tezę pod męskim nickiem . Ale to było dawno. :classic_cool: Nigdy nie narzekałam na forum, a tym bardziej nie podawałam się pod waszą rasę :D

"suwka Żona, ekhm, każdy. Super. Zatem i ja się wypowiadam i narzekam, że irytuje mnie takie zachowanie facetów. I tyle " pfii ... czyli sama robisz to co uwazasz za zle ze ktos robi .. hmm ciekawe :) potępiać innych za cos i uwazać to za blee i samemu to tez robic hmm :p

Jak już się podszywam, to pod damskim nickiem. Trochę godności! :classic_cool:

Żona, nigdzie nie pisałam, że irytuje mnie moje narzekanie :D

Gość zatrzask
no dobra, wypuść już powietrze z siebie i rozluźnij bluzeczkę o dwa guziki

Myrevin, hehe. :D Miało tak zabrzmieć bardziej dramatycznie :P Akurat takiej muzyki teraz słucham :classic_cool:

Żona, hmm. Co by tu powiedzieć, żeby nie wypaść źle... :D Uwielbiam mężczyzn, nie ulega to wątpliwości, ale tysiące zakompleksionych facetów to... dla mnie szok. I irytująca sprawa. Ale dobrze, że ten drugi tysiąc jest normalny. ;)

Dla przykładu- Myrevin bardzo fajny koleś, nie znam, ale nie narzeka, a zaraża jakąś pozytywną energią, a zatrzask... No po nim od razu widać, że do niego był skierowany temat i że podpisuje się pod listą, którą napisałam w komentarzu na temat narzekania facetów :classic_cool:

Gość chop z gruby
Irytuje mnie,że polskie kobiety takie moralne i wierne,że szpary do polizania żałują

Żona, a z tym także się zgadzam :D Ale to jutro taki temat zrobię :classic_cool:

Gość zatrzask
suwka a gdzie teraz jesteś , w pracy czy opalasz się na leżaku ? ja jestem w pracy i nie mam czasu na nudy i narzekanie a oprócz tego zainteresowań mam 100 , więc mam prośbę i namawiam, jeżeli kogoś nie znasz to nie oceniaj i nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka

chop z gruby Irytuje mnie,że polskie kobiety takie moralne i wierne,że szpary do polizania żałują Me too :classic_cool: