Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

na forum kazdy ma prawo sie wypowiadac, jak chcesz pisac ze znajomymi to spieprzaj na gg tudziez inny komunikator. to forum nie jest twoje prywatne, a stale mnie wywalasz z topikow.

Gość pan ambasador
ytytyt masz problem ale też nie masz problemu np: schylając się masz bliżej do ziemi

Gość pan ambasador
martva tym tonem nie będziemy rozmawiać :classic_cool:

ytytytytyt, jesteś tępy, więc się nie wypowiem. Ambasadorze, "dupa maryna" nie jest chyba dobrym określeniem, więc tutaj także pozwolę sobie zamilknąć.

Gość ytytytytyt
pan ambasador - zesrałem się ze smiechu.

Gość ytytytytyt
suwka - no co, chyba nie chcesz powiedziec,że nie znasz o nich jakiegoś fajnego żartu?

Gość pan ambasador
martva pogarszasz swoją sytuację :classic_cool: ytyt nie było moim celem demolowanie twoich zwieraczy

Gość ytytytytyt
ambasador - ale się udało. teraz czekam na żart suwki

Gość pan ambasador
ytyt ja ci powiem zupełnie szczerze, nieco wypadając z konwencji, że ja ciebie rozumiem na ile z wysokości moich 184 cm mogę ciebie zrozumieć że jest ci kurwa ciężko bo każda kobieta jaką poznałem mówiła, że nie chce niskiego faceta owszem w praktyce to potem różnie bywa ale niskim, naprawdę niskim jest trudniej na starcie a baby potrafią być też wredne, nie wszystkie oczywiście ale zdarza się

Gość ytytytytyt
pan ambasador - aleś ameryke odkrył. tak naprawdę kurduplowatosc to inwalidztwo w nie mniejszym - a w tych sprawach nawet większym - stopniu niż brak nóg czy rąk. ale przetłumacz to takim suką,eee suWką, dla których to fajny temat do nabijania się

Gość pan ambasador
martva niby skąd taki wniosek? z układu literek na ekraniku? czy może krew zakipiała w główce i takie oto przemyślenie się zjawiło? 🌼 ytyt trzymasz fason kolego z tymi zwieraczami :D autoironista

Gość ytytytytyt
suwkom bo mnie grammar nazi zjedzą

Gość pan ambasador
ytyt ameryki nie odkryłem i widzę to od lat ale faktem też jest, że bywają pary gdzie on jest niski a ona nawet wyższa wiem, że powiesz, że kasa albo coś w tym guście ale coś mi się zdaje, że liczy się też coś innego co nie zmienia faktu, że i tak na starcie masz ileś tam punktów mniej nawet wszelkie badania wykazują, że wzrost, kobiety traktują priorytetowo więc gość niewysoki może się podłamać i cholera ja to rozumiem

Gość ytytytytyt
liczy sie coś innego - tak. to się nazywa "jestem już w takim wieku, że czas na ślub a żaden wysoki mnie nie chce, to wezmę kurdupla"

Gość pan ambasador
martva po prostu masz do czynienia z człowiekiem dojrzałym ponad wiek :classic_cool: więc nie trafiłaś moje ty kochane 🌼 wampirzątko ytyt grammar nazi :D

Gość pan ambasador
ytyt i tak też pewnie jest, kurwa ogólnie ten świat to jest cholernie parszywe miejsce masz to co masz i musisz to jakoś pchać albo rezygnujesz i koniec ja gdy czasem widzę naprawdę brzydką kobietę to mi jej jest żal, bo często bardzo często aż emanuje smutkiem i nietrudno się domyślić skąd ten smutek się wziął eeeeh dupa wszystko.................

Gość pan ambasador
martva 35 koteczku :classic_cool: teraz pokaż tzytzki :D

Gość ytytytytyt
tylko,że na brzydką kobietę zawsze się chętny znajdzie. ich mi nie żal, one są same bo mają wymagania w kosmos. a tak ogólnie wszystko dałoby się zniesc, już się pogodziłem z tym, że nie mogę życ normalnie, tylko mnie [znowu ciach] takie panienki jak suwka co to się z tego problemu nabijają,że to niby nic, a sama by się nigdy z niskim nie związała

duzo sie nie pomylilam, w sumie jeden z moich eks mial 32 :D 🖐️

Gość pan ambasador
ytyt naprawde brzydkie, nie ma ich tak wiele, mniej niż niskich facetów (tak na oko mówię) mają przerąbane i zapewniam cię, że nie mają żadnego wyboru

Gość pan ambasador
martva pewnie go wykończyłaś a zwłoki sprzedałaś jakiemuś hobbyście :classic_cool:

Gość ytytytytyt
pan ambasador - no właśnie, jest ich mniej niż niskich facetów, więc wśród nich mogłyby wybierac i przebierac. ale dla nich nie jesteśmy dosc dobrzy. więc dobrze im tak,że tacy jak ty je olewają:D

az ja miala kiedys sporo nizszego faceta. i wcale sie nie przejmowalismy. oprocz wzrostu byl w moim typie, silny, meski. wzrost nie mial znaczenia.