Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

"ale z takim po amputacji nóg, b chętnie" Idiota.

Gość ytytytytyt
a co to za różnica? przecież wzrost nie ma znaczenia...

Cholercia, robiłam to prowo, ale nie sądziłam, że tak będzie ciężko :classic_cool:

Gość MAX 22
A mnie irytują na tym forum obleśne męskie typy co to im się zdaje że jak popiszą się wulgaryzmem i prostactwem to są męscy. A to tylko takie marne wieprze.

Gość ytytytytyt
suwka - nie idiota tylko mógłbym normalnie życ. miec rodzinę...fajnie by było. oczywiście pod warunkiem że byłbym wysokim gościem na wózku

Gość suwka weź się trochę ogarnij
jesteś tu od paru tygodni a zachowujesz się jakbys była tutaj od 10 lat , bez przesady.. ile y masz lat? nie masz takich problemów to się ciesz i zamknij japę :classic_cool: 🖐️ )) a teraz wykurfiaj .

"a co to za różnica? przecież wzrost nie ma znaczenia..." Gadaj, inwalido, to wtedy popolemizujemy. Maxiu, no w końcu ktoś inteligentny!

suwka weź się trochę ogarnij jesteś tu od paru tygodni a zachowujesz się jakbys była tutaj od 10 lat , bez przesady.. ile y masz lat? nie masz takich problemów to się ciesz i zamknij japę )) a teraz wykurfiaj . To poczytaj sobie, co ten inwalida pisze, to padniesz ze śmiechu :classic_cool:

Gość ytytytytyt
suwka - dawaj te kawały o innych kalectwach i chorobach, może są tak śmieszne jak te o kurduplach

Gość pan ambasador
w irytowani się z pewnością zalecam ci zimne okłady z reniferzego łajna :) ytyty jest jednak jedno ale na tym świecie zdarzają się sytuacje które wykraczają poza schemat i niscy faceci także czasem znajdują jakąś przyzwoitą kobitkę, która wiedziona głupotą powszechnie nazywaną "miłością" żyje z takim inwalidą :D i jeszcze uważa się za szczęściarę to się zdarza ale musiałbyś zacząć kupować losy na tej pieprzonej loterii wiem co mówię, bo znam życie jak mało kto :classic_cool:

Gość pan ambasador
martva mam do ciebie kochanie drogie ty moje najmilsze małe pytanko a z jakiego to powodu tuż po informacji o śmierci swojego ex wkleiłaś następującą buźkę -------> :)

" MAX 22 A mnie irytują na tym forum obleśne męskie typy co to im się zdaje że jak popiszą się wulgaryzmem i prostactwem to są męscy. A to tylko takie marne wieprze." Musiałam to skopiować! Nie sądziłam, że w mym temacie zagości ktoś NORMALNY. "nie idiota tylko mógłbym normalnie życ. miec rodzinę...fajnie by było. oczywiście pod warunkiem że byłbym wysokim gościem na wózku" haha :D Nie zarzucę żartu, bo twoich nie przebiję. Proste!

Gość ytytytytyt
"to się zdarza ale musiałbyś zacząć kupować losy na tej pieprzonej loterii" spoko, jak wygram w totka to i Martva sie ze mną umówi:D

i co bawi Cie,ze inwalida? co Ty sobie wyobrażasz? ze mozesz sie smiac z inawlidow ? pewnie jesteś brzydkim paszkwilem ktory wyladowuje swoje frudtracje na slabszych,załosne.

frustracje.

Gość ytytytytyt
suwka - nie rzucisz żartu ,bo ktoś ci wbił do głowy,że z jednego kalectwa można się nabijac, a z drugiego nie wypada. typowo małomiasteczkowa mentalnośc

" suwka weź się trochę ogarnij jesteś tu od paru tygodni a zachowujesz się jakbys była tutaj od 10 lat , bez przesady.. ile y masz lat? nie masz takich problemów to się ciesz i zamknij japę )) a teraz wykurfiaj ." Nie powiem :P Zresztą mój temat :classic_cool: Sam chciał, żebym go nazwała inwalidą. A to, że ja tak nie uważam (poczytaj posty), to już jego problem.

Gość pan ambasador
max 22 racja racja racja :classic_cool: ale specyfika forum wymaga by suwkę potyrać :D

bo sie ciesze ze zdechl, lubie gdy Śmierć uczy ludzi pokory :)

Przykłady: - Jak można niski wzrost porównać do tego samego cierpienia, co brak rąk i nóg? Ja pierdzielę... -ytyt, jesteś... Prosisz mnie o kawały o inwalidach? Jesteś okropny! -Bo niski wzrost nie jest kalectwem. Sama o tym wiem. Ale taaa, bo ja jestem kobietą, bo tamto i siamto. Kij wam w oko! - Znam osoby, które by wszystko oddały za niski wzrost, a w zamian za zdrowie. Ale przecież co cię to obchodzi Coś jeszcze?

pan ambasador max 22 racja racja racja ale specyfika forum wymaga by suwkę potyrać Ale wiesz, że ja i tak cię lubię :D

Gość ytytytytyt
suwka - a ja nie uważam ludzi z porażeniem mózgowym za inwalidów, więc może z nich sie ponabijajmy?

Gość barubarruuu
tak,małomiaseczkowa mentalność - ale nie uogólniajmy czasem ludzie z mniejszych miast sa bardziej wrażliwi . Ten inwalida móglby cię oskarzyc o zniesławnienie , wiesz o tym?

Gość ytytytytyt
suwka - wierzę, ale może oderwij się od niego i napisz jakiś kawał w końcu ,bo sie doczekac nie mogę, a pewnie nie tylko ja

haha.... " Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę" Podtrzymuję :classic_cool:

Gość ytytytytyt
barubarruuu - w sumie jeden pies