Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

Panie ambasadorze, już się ściszam. Proszę o sekundkę! Niunieq, masz całkowitą rację. A tak się uczepiłam, żeby wzięli się w garść. :) "suwka - to nie są pierdoły, bo przez to nie mogę miec normalnego życia." Normalnego życia, kretynie, to nie można mieć przez chorobę. Przepraszam cię serdecznie, że na ciebie wyjechałam, ale jak pieprzysz pierdoły jak pojebany, to inaczej się nie da :classic_cool:

Gość ytytytytyt
suwka - normalne życie to m.in. związki i rodzina tzw wtórna. jak jesteś kurduplem to możesz co najwyżej o tym poczytac albo pooglądac w tv. gówno na ten temat wiesz a sie mądrzysz

Gość ytytytytyt
tyle,że twoje zdanie jest niepoparte doświadczeniem - innymi słowy, jest o kant dupy

Wiem, bo mój znajomy jest pól mnie, a ma żonę. Jest tak zajebisty, że jak go widzę, to od razu buzia mi się śmieje. Ale co ja tam będę mówić umysłowo choremu. Bo twoim problemem nie jest wzrost, a podejście do życia. Zresztą nie chce mi się tłumaczyć. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Zmarnuj se życie i do końca wypominaj, że przez wzrost, ale inni będą zakładać rodziny i nie przejmować się pierdołami. KONIEC :D

Gość pan ambasador
suwka już możesz gadać :classic_cool: powiem jedynie, że jako autorytet medyczny, mogę tutaj przedstawić pogląd nieobcy współczesnej medycynie, że niski wzrost u mężczyzny jest chorobą, niestety nieuleczalną jak do tej chwili jedyne co można zrobić to nauczyć się z tym żyć i dymać to co podejdzie pod siura a nie roić sobie o długonogich lachonach bo to jest daremne rzeźbienie w gnoju

Pan ambasador, cóż za piękna przemowa! Masz rację! kurna, masz rację! Zaskoczyłeś mnie! Dajże tu mordkę!

Gość ytytytytyt
1) ile znajomy ma lat? nie jest w wieku 50+ gdzie kurduple są mężami,bo innych nie było? 2) fajno,że ma żonę, ciekawe ile razy już mu rogi doprawiła z jakims wysokim. no chyba,że żaden taki nawet jej bzyknąc nie chciał:( 3) znowu fajno,że masz takich znajomych - a czy jakbym mieszkał w tym mieście co oni, byłaby szansa ich zobaczyc na ulicy? bo na tej zasadzie to ja mogę miec znajomego z pięcioma głowami

Gość ytytytytyt
pan ambasador - kurduplowi raczej nic pod siura nie podejdzie. kurwa uwielbiam takich mądrali, beznogim pewnie mówicie , jakie to z nich cioty że nie biegają

Gość pan ambasador
beznogim pewnie mówicie , jakie to z nich cioty że nie biegają muszę to sobie zapisać bo się przyda gdy będę miał sympozjum :classic_cool:

Gość pan ambasador
dobra ile masz wzrostu?

Gość ytytytytyt
za mało

z 30 lat. Ale co ja tam będę mówić. Nieważne. Ty wiesz lepiej. Ja moim bliskim nie pozwoliłabym sobie zmarnować życie przez jakiś kompleks, ale ciebie nie znam, więc kij mnie obchodzisz :classic_cool:

Gość pan ambasador
nie znam tej miary podaj w cm

Gość pan ambasador
suwka jeszcze ci powiem, żeby cię dowartościować, że jesteś tępą dzidą :classic_cool: ale da się z tobą pogadać oczywiście nie na trzeźwo :D

Gość ytytytytyt
suwka - oczywiście,że wiem lepiej , bo mam to na co dzień

Suwka Gnębiłaś nas więc musisz odpokutować. Nie ma to tamto. Zaproś wszystkich na piwo i rozważymy ewentualne "przebaczenie" :D

Niunia, nie gnębię nikogo ;) Próbuję w ten sposób zapomnieć o moich wyimaginowanych problemach zdrowotnych. Nie zrozumiem nigdy, jak to jest być zakompleksionym. No trudno. Są ważniejsze problemy.

ytytytytyt, no, super, super :D Ambasador ma trzy minuty na opuszczenie lokum.

Gość pan ambasador
gadaj ile masz wzrostu bo ci odetnę dostęp do kanalizacji miejskiej

" gadaj ile masz wzrostu bo ci odetnę dostęp do kanalizacji miejskiej" :D :D Niuniek, ale na to piwo możemy skoczyć :D

faceci w porownaniu do kobiet maja lekko. Jednak wola sie uzalac i nie pomagac kobietom, w tym sie zgodze.

Gość pan ambasador
suwka :D

Gość pan ambasador
martva zamiast mózgu masz same skrzepliny ale wybaczam ci jesteś tępa jak dowcip stefana niesiołowskiego

Gość ytytytytyt
suwka - smiej się, śmiej, też bym się pewnie śmiał na twoim miejscu. ps - z beznogich, czy chorych na raka też się śmiejesz, czy z nich nie wypada?

Gość pan ambasador
suwka wskaż mi moje miejsce tym swoim grobowym głosem :classic_cool:

Martva, proszę, zostaw nas w spokoju, skarbie. 5 ułomów w tym lokum to za dużo ;) 9włącznie ze mną, żeby nie było!)