Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Irytuje mnie narzekanie mężczyzn na swoją niedolę

Polecane posty

Gość chop z gruby
dlatego jestem największym,irytującym podszywem na tym forum :P

suwka a gdzie teraz jesteś , w pracy czy opalasz się na leżaku ? ja jestem w pracy i nie mam czasu na nudy i narzekanie a oprócz tego zainteresowań mam 100 , więc mam prośbę i namawiam, jeżeli kogoś nie znasz to nie oceniaj i nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka haha. O ma... Ok :D Heh. Opanowuj się. Tak więc... :D W pracy nie jestem, a na leżaku, no cóż, mogłabym kompa jakoś z kablami wynieść na dwór, ale czy nie dostałoby mi się od rodziców, to ja nie wiem. Ty jesteś w pracy, nie masz czasu na nudy, ale masz czas (w pracy) na siedzenie na (babskim) forum i pisanie (pierdołowatych) głupot na mym temacie. Haha :D Przecież ja cię nie znam. nie mówię, że masz spieprzone życie, tylko taki wyciągnęłam wniosek po twoim szczeniackim pisaniu. Wybacz 😘

" dlatego jestem największym,irytującym podszywem na tym forum " Przykro mi, skarbie :D Masz konkurencję :D Zono, nie, reklamy mnie nie irytują ;)

chop z gruby, a co gorsza, muszę ci sprawić przykrość człowieku, chcący irytować wszystkich wokoło, wydajesz się sympatyczny :D

Żonko, dziękuję, że pojawisz się na mym temacie :) A zjedziesz mnie tam? :D

Ale chopie, mam nadzieję, że cię nie uraziłam zbytnio ;)

Gość pan ambasador
jestem żywym gównem

Hehe oj tam, oj tam... Panowie po prostu potrzebują połechtania swojego ego :)

Żona, no jakby tak. Tylko moje są jakby jeszcze z jakąś nutką "wkurwu" czy jak się to określa :D Co ja poradzę, że lubię ludzi wesołych.

Gość pan ambasador
nikt nie łechta mojego gównego

Chop, a ja przeca nie zaprzeczam :D Niunieq, zależy. Nieraz widziałam, jak jakaś dziewczyna pocieszała zakompleksionego faceta, to on tylko na nią wyjechał, że nic mu nie pomoże i inne bzdety :P

{ a oprócz tego zainteresowań mam 100 } Spróbuj je wymienić w porządku alfabetycznym. :classic_cool:

Żona, dokładnie! Albo te, które wstawiały swoje foty, osiągnęły "sławę", ale zostały zgnębione przez zazdrosnych forumowiczów i odnaleziono ich nk, popisano do ich znajmoych. Masakra :classic_cool:

Gość pan ambasador
wy też jesteście żywym gównem a ten myrevin to was toczy jak żuk gnojarek swoją kulkę

Gość pan ambasador
ty suwka zamiast rozumku masz ciepły śluz a jego nadmiar ulewa ci się przez pochwę gdy jakiś żul zaproponuje ci miłość fizycznom* *błond jest oczywiście celowy

Dobrze, że mi powiedziałeś o tym celowym błędzie, bo inaczej bym cię zjechała :classic_cool:

Ale coś mi się to nie rymuje. Ni to wierszyk, ni riposta- bo przecież wiemy, jakie jest znaczenie tego słowa. Ni to dobre, ni to złe. Lepiej się postaraj, bo odechce mi się z tobą konwersować ;)

Gość ytytytytyt
suwka - możesz się irytowac,ale bycie niskim to naprawdę poważny problem. byłabys na naszym miejscu to bys inaczej śpiewała

Ha! Znalazł się! Po kiego grzyba przejmujesz się wzrostem? Nie będę ci pieprzyć, ze znam przypadki, że niski jest z superlaską, ble ble, bo o tym ci już wiele pisało. Ale powiem krótko: Masz zdrowie, a zajmujesz się pierdołami. Narzekasz na to, na co nie masz wpływu-wzrost, bo tak jest łatwiej, ale na charakter, który można wypracować, nie powiesz ani deka. Miało być krótko, a niech to szlag! :D

Gość pan ambasador
suwka stul pysk bo ci nie udzieliłem głosu :classic_cool:

Suwka W życiu nikomu nie dogodzisz. Ty pewnie też czasami narzekasz, a to tu za dużo, tam znowu za mało... Coś się uczepiła biednych choopów? :)

Gość ytytytytyt
suwka - to nie są pierdoły, bo przez to nie mogę miec normalnego życia. a co do niskich z babkami;) umówmy się - pic na wodę fotomontaż , fajnie,że tyle o tym pisało, gorzej, że na ulicach tego nie widac