Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

A co Cream będziesz robił ? Oglądał mecze ? Jak ja bym miał co robić to bym nie siedział na kafe a tak skoro jestem w domu to nie będę udawał że mnie nie ma

Gość zwabiona pewnym nickiem
"pewnie się hausa naoglądałeś za dużo" a Ty skad masz taką kompletną wiedze na ten temat? ze zwiastunów? (btw warto obejrzeć?)

Gość zawsze szczery zawsze szczery
jakbyś miał coś więcej we łbie niż obraz własnej twarzy to może byś skojarzył ale kurwa trudno

a Ty skad masz taką kompletną wiedze na ten temat? ze zwiastunów? Oho, kolejna niunia internetowych pseudo ironistów. :D No tak, laski lubią bad bojów, zapomniałem.

jakbyś miał coś więcej we łbie niż obraz własnej twarzy to może byś skojarzył ale k**wa trudno jesli ci sie odbilo to powiedz przepraszam i bedzie po sprawie

i nie można właściwie dwóch zdań zamienić zaraz sie autentycznie rozplacze, no bez jaj off, kto ci uwierzy w twoje cierpienie i forumowe ubezwlasnowolnienie

"a takiej hołoty się na tej kafeterii nalazło i nie można właściwie dwóch zdań zamienić żeby się jakiś taki nie przypętał ze swoimi "mądrościami"." to moze byś o jakiejś stopce pomyślał o brzmieniu rozmawiam tylko z tymi, którzy dołączają ze swoimi idiotyzmami?

Gość Zuzanna Ameliiiiia
zawsze szczery- widzę, że nie jesteś w stanie znieść krytyki na swój temat. Naprawdę myślałeś, ze irytujesz tylko garstkę ludzi na tym forum?

i nie można właściwie dwóch zdań zamienić żeby się jakiś taki nie przypętał ze swoimi "mądrościami". szkoda off ze dysponujesz tylko tymi 2 zdaniami + ubecka dziwka

Też mnie to strasznie wkurwia. Przyjdzie taki ZS i myśli, że oświeca lud. Chłopie twój problem to to, że nie przepuścisz niczego. Gadasz coś , co już wszyscy wiedzą. szkoda, że cię nie zbanują, bo zakłócasz zwyczajna komunikację spamując każdy temat.

hmmgeneralnie od 2 lat i jest to prawda ale czasami mam kryzys formy ale to juz za mną na szczescie teraz juz moze byc tylko lepiej

Gość Zuzanna Ameliiiiia
zs- licytować nie, ale chce ci uzmysłowić, że nie jesteś taki wspaniały jak uważasz i wielu osobom nie pasujesz.

"Gadasz coś , co już wszyscy wiedzą" Ty zaś wstawiasz rożne swoje pobożne życzenia :)

Jem kupy zs

uu zuzka, wreszcie dobrze wybralas "wielu" zastapilo "wszystkich" jestem naprawde dumny! to wielu mi bardzo odpowiada, a tobie? :-)

wiesz pewne zmiany idą wolniej ale idą powiedzmy ze w mewnym stopniu wyszedłem juz na prostą co mnie cieszy i motywuje

Amelia, ale zrozum, on zna prawdę oświeconą, nie musi dyskutować z ludźmi, powie i ich po prostu uzmysłowi ! Jak sam mesjasz