Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość zwabiona pewnym nickiem
"niestety nalazło się tu takich i rady nie ma. pełno jakichś popie**oleńców." oferma, może jakaś kąpiel z olejkami eterycznymi złagodzi Twoje wzburzenie tym faktem?

Gość zawsze szczery zawsze szczery
>o fuck twoje 'o fuck' zawiera tyle treści... szkoda że znowu nie na temat i bez jakiegokolwiek przekazu, ale to chyba już twoja specyfika odpowiadać półsłówkami zamiast po prostu przyznać rację.

przyznac racje? ze off to kulturalny, wyluzowany czlowiek, z pogoa patrzacy na swiat, czekajacy wprost na mozliwosci by na forum komus pomoc, doradzic, kipiacy zyczliwoscia, uosobienie cnot wszelkich tak, przyznaje racje

ale to chyba już twoja specyfika odpowiadać półsłówkami zamiast po prostu przyznać rację. jak slyszysz 'fuck' to dla ciebie jest to rownoznaczne z ok? ja pierd. :)

zawsze szczery zawsze szczery ty to chyba masz jakąś misję do spełnienia ?:)

tak, masz racje, szkoda, ze nie wprowadza dawno juz bys byl zbanowany szkoda tez, ze nie wprowadza obowiazkowej rejestracji na podstawie karty wiza ale jak wiemy, to ty jestes specjalista od poboznych zyczen, nie ja

'Widzisz, jaki jesteś słaby, odpuść sobie, bo twoja ironia jest znana chyba tylko tobie.' Hahaha, Szczery odpuść trochę, bo Zuzka sobie nie radzi :)

'oferma, może jakaś kąpiel z olejkami eterycznymi złagodzi Twoje wzburzenie tym faktem? ' Ja dołożę prawe oczko misia rysia.

z tematu idealnego do tego zeby sobie pogadać o bzdurach, pożartować, ponarzekać itd. chlopie, wake up, a temat creama to co? a setki innych prawiczkowych tematow to co? brakuje ci miejsca? wesz mnie nie rozsmieszaj

>dawno juz bys byl zbanowany ale póki co moge jeszcze przyjąć twoje zasady rozmowy. dyskutuję tonem dyskutanta, żeby mu tez było miło.

"ty to chyba masz jakąś misję do spełnienia ?" Misję też, ale skutek uboczny moze być taki, ze dzieki temu podobnym formom dyskusyjnym (wiem, ze określenie dyskusyjne, ale ...) w Polsce nie będzie nawoływania do pospolitego ruszenia na Rosje w obronie utraconego honoru Anno Domini 2010? ;-)

Nie, dla mnie to jest równoznaczne z tym, że nie mam racji "bo tak" pani fanko niespełnionych hausów. czy jest na sali tlumacz jezyka obcych?

Gość gdgdg
zawsze szczery zawsze szczery=> WYKURWIAJ w koncu z tego tematu zyebie :O

gdzie nie przyleziesz to musisz narobić bydła masz racje, na szczescie ty wprowadzasz na forum atmosfere istnej sielanki :-)

kulturalne rozmowy, takie o zyciu, pogodzie, o tym co na gieldzie, jak nam idzie w pilce noznej, okraszone cieplym usmiechem, szczypta delikatnego humoru, inteligentnymi cytatami slowem off :-)

'to jest twoje wytłumaczenie dlaczego gdzie nie przyleziesz to musisz narobić bydła?' Czy hipokryzja ma jakieś granice?

>masz racje, na szczescie ty wprowadzasz na forum atmosfere istnej sielanki w całym swoim intelekcie nie zorientowałeś się jeszcze że offerma ma podszywy?

"zs robi sobie sztuczny tłum patrzcie zwabiona pewnym nickiem to jest jedna z tych kretynek albo Ike albo czizas " zostałam wynajęta i sowicie opłacona, ZS na zmianę ze z wyzej wymienionymi wysyla mi smsy, co ma odpisywać i jakos się kręci

w całym swoim intelekcie nie zorientowałeś się jeszcze że offerma ma podszywy? naprawde przyszlo ci do glowy, ze chce mi sie analizowac kto ma jakie podszywy? no bez jaj tak trudno zalozyc czarny nick?

Ej, ale wróćmy do tematu daj nam czas bo na trzeźwo jest nie do przełknięcia:)

Gość mysle ze oni i ich
starzy to taka sama patologia co wielodzietne rodziny 🖐️ zjeby i kropka

'to jest twoje wytłumaczenie dlaczego gdzie nie przyleziesz to musisz narobić bydła?' Czy hipokryzja ma jakieś granice? sukienko pamiętasz nadzieję ? więc odpowiadam hipokryzja nie ma żadnych granic :)

>naprawde przyszlo ci do glowy, ze chce mi sie analizowac kto ma jakie podszywy? no bez jaj tak trudno zalozyc czarny nick? A co z tego, że nie ma czarnego niku, jak to nie on wypisuje bluzgi? Z dvpy w takim razie ten twój argument o hipokryzji.

tak trudno zalozyc czarny nick? trudno, bo juz nie mozna napisac "to byl podszyw" :)