Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi zle i smutno

CZy sa tu jakies mamy z Norwegii? Bardzo prosze

Polecane posty

Z czego się cieszyć mieszkając w Norwegii? Pogoda paskudna, dołująca i przygnębiająca. Paliwo drogie, a żarcie jeszcze droższe. Wszystko jest uporządkowane, ładne, ale smutne. Nie ma życia. Jedyną rozrywką Norwegów jest zabieranie dzieci Polakom mieszkającym w Norwegii pod pretekstem tego, że Polacy jako dzicy ludzie owe dzieci biją, więc trzeba je wyrwać prawowitym rodzicom i bez względu na protesty tych dzieci, zabrać je do rodzin zastępczych.

Gość tarantulla
norwegowie powinni się zająć swoim problemem z alkoholem! Ich zapijaczone do nieprzytomności nieletnie dzieci łącznie z norweskimi opiekunami są obrazem rozpaczy i zwykłego zezwierzęcenia!!!

Gość tarantulla
Obłąkane "Bezstresowe" wychowanie na modłę norweską prowadzi do psychicznego okaleczania dzieci. Dlatego jako dorosli zachowuja się tak, jak Anders Behring Breivik, który ostatnio zamordował 76 osób - w większości dzieci.

Gość Lunitaaaa
zeby tylko ten ich zachod nie doszedl do nas

Gość aolkaaaaaaaa
he he za klapsa zabrać dziecko albo za krzyki każdy pretekst dobry zeby zabrać indyjskiej rodzinie odebrali za jedzenie ręką he he po co się tam ludzie pchają ? Moi rodzice byli w Szwecji i mówili mi od małego co tam się dzieje od zawsze wiedziałam jak tam jest i nawet na weekend mnie tam nie ciągnie

Gość aolkaaaaaaaa
jak się kłóciłam z ojcem to mówił mi, że w szwecji mogłabym się na niego poskarżyć i by mnie zabrali :) bałam się tej szwecji jak diabła :) bo wiadomo że chciałabym być z rodzicami choćby mnie nawet lali dzień i noc a ojciec umiał trzymać dyscypline w domu :) za co jestem mu wdzięczna bo miałam trudny charakter i kto wie jakbym skończyła

Gość CoCaCoLa21
Też bym chciała być ze swoją rodziną nawet najgorsze. Nie rozumiem jak w ogóle można komuś odebrać dziecko. Nie ważne za co ! Jeśli nawet jest w domu piekło to są babcie, ciocie :( Horror

Gość CzewonaTruskaweczka
Jak sie jedzie do jakiegos kraju to warto wiedziec cos o nim sorry ale nie zal mi tych gooopków do krajów arabskich też się pchają a potem płacz

az mi sie cisnienie niebezpiecznie podnioslo jak przeczytalam kilka ostatnich postow :D matko, niczego nie wiecie i nie rozumiecie, ale klapiecie tymi buziami bez opamietania. Coz, Norwegia kraj cywilizowany i bogaty, ale kultura jest tu z deczka inna niz w POlsce, o czym warto sie za wczasu dowiedziec. A juz opinie typu "Nie rozumiem jak w ogóle można komuś odebrać dziecko. Nie ważne za co ! Jeśli nawet jest w domu piekło to są babcie, ciocie Horror" to juz chyba prowokacja, jak moza w ogole napsac cos takiego zyjac w kraju, gdzie srednio raz w miesiacu sa doniesienia o dzieciach zakatowanych na smierc

Gryzelda bo te ostatnie posy pisane sa byle by sprowokowac bo dla tych osob katowanie dziecka widocznie jest niczym ale coz zawsze znajda sie ludzie ktorym cos bedzie przeszkadzalo

Aż ręce opadają... :[ Jak można nie będąc tutaj opowiadać takie rzeczy...?? Norwedzy to normalni ludzie... i tak jak w Polsce zdarzają się przypadki patologiczne... ale tylko prostacy mierzą wszystkich jedną miarą... :/ Poza tym, przypominam że obcokrajowcy też uważają Polaków za pijaków i złodzieji, a czy wszyscy nimi jesteśmy...??!! :/ Więc zastanówcie się copo niektórzy zanim zaczniecie oczerniać ogół za jednostkę...

emajlis88 zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie bedzie pasowalo dlaczego? moze z zasdrosci, moze z zawisci a moze z innych powodow czego niewiemy, ale tak jest i bedzie bo nikomu sie nie dogodzi najlepiej wrzucic szystkich do jednego worka i miec spokoj.. ah nigdy sie nie dogodzi

Gość Janinaaaaaaaaaaaa
sorry ale dla mnie te kraje skandynawskie to patologia i już. Nie widzę nic złego w klapsie, podniesionym głosie czy dyscyplinie. Wszyscy tak byliśmy chowani i wyszliśmy na ludzi. Patologiczne norwegie mają za to pedałów, transów, morderców a'la brejwik itp. Dziekuję. Wolę Polskę i normalność. To jedno. Drugie to jest to, że w Norwegii nie zabiera się dziecka nawet za klapsa ale za to, że było smutne, za to że spało z ojcem w jednym łóżku itp. Po co ? Dobrze tu było napisane po to żeby nakraść dzieci i rozdać swoim patologicznym gejom i innym. Komuś pasuje ? extra. Co robicie na polskim forum ? Co tu szukacie ? nie ma forum dla norwegów ?

czekaj tatka latka :) jak im dzieci zabiorą będą płakać :) oj nie będzie mi żal Myślą, że są tacy mądrzy i wygrają z rządem Norwegii no śmiech na sali

Gość zygzaczka
widzieliscie jakie maja chaty ? wejdzcie w google earth , nie chcialabym tej kasy i tego wszystkiego a ubrani chodza jak dziady

Gość zygzaczka
taaa umysł przeciez to jakies wykręty, breivik nie wytrzymał juz i co chyba nie dziwne, tez bym oszalała zyc w takim kraju

Gość zygzaczka
zreszta co mnie to, ja sie nie wybieram

Gość weronikaL
W Austrii tatusiowie potrafili więzić swoje córki w piwnicach latami. Norwegia, Szwecja, Finlandia ..................... Wszystkie te kraje są takie. W Szwajcarii 270 tyś ludzi przyznaje się do sexu z psem ! Panowie z Niemiec czy Danii masowo wyjeżdżają do Tajlandii na sex z dziećmi. Jeżdżą też do slamsów Afrykańskich np do Kenii, płacą rodzinom za dziewczynkę i biorą na tydzień / dwa do siebie. Pisałam kiedyś pracę o tym. Nie szukajcie nawet badań bo dostaniecie zawału. Naprawdę Arabia Saudyjska czy Iran to jest nic z zepsuciem zachodu.

Gość aaron blumensztajn
oni mordują psy na granicy jak nie mają szczepień

Gość ja uwazam......
ze Norwegowie waszych bachorow za doplata by nie chcieli. Po co komu takie zjeby genetyczne po glupich matkach? Tak wiec wasze pokrzywione bachory sa w Norwegii bezpieczne :D

Gość 0000000r0000000000000
oni biorą wszystkie bo to kasa .......... kasa ......... kasa

Gość wrterw
ja ogólnie nie narzekam na życie w Norwegii. Wszyscy Norwedzy jakich znam są bardzo mili. Ale jeżeli chce się coś załatwić w jakiejkolwiek instytucji publicznej to trzeba mieć stalowe nerwy. Biurokracja jeszcze większa niż w Polsce.

Nie... no jak czytam takie głupoty, to aż mi się nóż w kieszeni otwiera... Brak słów na to prostactwo... To że mieszkamy w Norwegii nie znaczy, że czujemy się Norwegami... i dlatego siedzimy na tym forum (ułomy), bo brakuje nam tu kontaktów z Polakami mieszkającmi w Norwegii (czy to na stałę, czy to sezonwo). Ale jak widać są "ludzie" którym Bozia pożałowała inteligencji... Skoro macie takie zdanie o Norwegach i twierdzicie, że nie ciągnie Was tu, to po cholere w ogóle wchodziliście na ten post... wyraźnie jest napisane "CZy sa tu jakies mamy z Norwegii? Bardzo prosze" Post nie byl z pewnością utworzony po to, by jakieś ograniczone i tępe babska wypowiadały się na temat ludzi, o których nie mają zielonego pojęcia (a wydaje im się, że to co przeczytają w gazecie, necie czy usłyszą w TV to rzeczywisty obraz przedstawiający społeczeństwo Norweskie) Dodam, że wszedzie (nie tylko w Norwegii) można zaobserwować patologie, gejów, transów itp... ale co po niektórzy są za tępi, żeby to zauważyć... BRAK SŁÓW...!!

Gość POLKAmatka
Norwegia jest nienormalna a ta cała zaraza idzie teraz do nas

Gość Cierpienie10
Kradzież dzieci przez Barnavarnet . Witam :) Czytam tak i szlak mnie trafia jak to sie zachwala Norwegię !!! Mieszkam w Norwegii 10 lat i przechodzilam dramat rodzinny , kiedy to BV. Chciało pozbawić nas praw rodzinnych , wygraliśmy sprawę , ale to tylko dlatego , ze dziecko miało już 15 lat i sad brał dziecka zeznania pod uwagę Barnavarnet to temat rzeka , zycia by mi brakło by opisać to co przeszłam a żaden papier nie odda bólu jaki mi zadano i jak zniszczono we mnie chęć posiadania kolejnego dziecka - paraliżujacy strach o dobro istotki , która jest dla ciebie wszystkim , strach każdego dnia !!! Nigdy nie wiesz co przyniesie jutro , możesz starać sie ze wszystkich sił i zaczynasz żyć jak w potrzasku " Norweskiego Bezdusznego Systemu " i jedno słowo sąsiadów , brak kanapki w szkole , pocałunek w usta , kaprys dziecka i wiele innych czynników , na które nie mamy wpływu powoduje , ze kradną ci Twoje dziecko !!! JEST TO PRAWDA - tak sie dzieje w Notwegii !!! I niech mi tu nie wypisują bzdur , ze norwedzy to tacy mili ludzie - ludzie jak wszędzie !!!! Co ma piernik do wiatraka !!! Mówimy o bezdusznym systemie , który niszczy rodziny , jednostki całe społeczeństwa Tam już nie ma litości !!!! Na spotkaniach z B V . Nie możesz okazywać uczuć , ja jako matka nie mogłam płakać gdyż w raportach po spotkaniach czytałam " Matka jest nie stabilna emocjonalnie " a ja w domu drapałam ściany z bezradności , pytając Sama siebie Dlaczego , Za co ??? Norwegia to stabilny kraj pod względem ekonomicznym , ale nie emocjonalnym Norwedzy to roboty z zaprogramowanym uśmiechem na twarzy i nikomu nie życzę by musiał sie osobiście z tą rzeczywistością zdarzyć Bo walka nie toczy sie o Samochod dobrej marki a o nasze największe dobro o Dzieci :(

Gość Cierpienie10
I dodam tylko , ze gdybyśmy mieli młodsze dziecko , to byśmy je straci - niestety tak to już tu jest jak cię złapią w swoje szpony to tylko ucieczka do Polski jest gwarancja , ze nadal twoje dziecko będzie patrzeć ci w oczy z głęboka ufnościa , ze Ty jesteś jego mamą i nikt nigdy tego nie zmieni. I ze słowa " Jesteś całym mym światem " mają prawo bytu

Gość dfgk
A za co chcieli wam odebrać nastolatka jeśli to nie tajemnica?