Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur*********iona

on uprawiał sex... żeby mik zrobić na złość

Polecane posty

= > wkur*********iona Takiej imprezowej pannie nie ma co wierzyć W życiu nie chciałbym być z taką osobą. Spójrz na to w ten sposób teraz możesz się szmacić bez niczyjego mendzenia.

Kaliban ty kretynie jak śmiesz mówić na autorkę kurwiszon? Jesteś cwelem nic nie wartym 🖐️ pewnie dlatego siedzisz na babskim forum zamiast wyrywać laski. Nie rozumiem ludzi, którzy doszukują się winy w autorce. Chyba jesteście sfrustrowani. Ewidentnie jest wina tego puszczalskiego śmiecia, który dawał w kiblu :O Ja też często zrywam z chłopakiem / on ze mną w złości i czasem dość długo się do siebie nie odzywamy, póki nam nerwy nie przejdą, ale nie wyobrażam sobie, że po tym, jak on zerwał ze mną, ja mieszkając w jego chacie puszczałabym się w jego łazience. O kurwa :O Autorko teraz na pewno będziesz w gorszym stanie, będziesz połakiwać itp., ale za parę miesięcy stwierdzisz, że dobrze się stało. Wiem, że dalej go kochasz, bo nie przestaje się kochać ot tak, ale szkoda Cię na takiego puszczalskiego pustaka który się kurwił w Twoim mieszkaniu. Wypierdol go jak najszybciej, niech zamieszka w śmietniku bo tam jego miejsce. Pozdrawiam cieplutko🌻

nie ni nic zlego na bank nie robilas a jak przyjaralas lub sie upilas to pewnie bardziej sie kontrolowalas:)))) facet potraktowal cie tak jak n a to zaslugiwalas ciekawe jakbys ty reagowala gdyby on nad ranem wracal

Gość wku***********wiona
ojeny czepiacie się co z tego że czasami przyjarałam albo wracałam nad ranem, młoda jestem, ale k**wa nic złego nie robiłam! NIE PODSZYWAĆ SIĘ!!! To nie było tak że cały czas to robiły, po prostu im się zdarzało ale nie n każdej imprezie zawsze szło nas ok 5, 6 więc jesli jednej coś odbiło to i tak zawsze miałam z kim zostać i się pobawić normalnie, to że one takie są to nie znaczy że ja też :((

ojeny czepiacie się czepiają się bo mają racje... ja cie k**a bronie bo ty taka pokrzywdzona bo chłop nie taki a ty co? zajarac, nachlac, poflirtowac i wrócic do faceta jaki grzecznei siedzi i cie oczekuje? bo zabrac go ze sobą nei można , rozumiem gdyby nie chcial, ale to ty go tam nie chciałas bo by ci przeszkadzał w flirtowaniu... Rozumiem jeśli to sa grzeczne wypady z koleżankami do klubu napic się piwa poplotkowac i do domu...ale...takie cos...eh szkoda słów ;D

=> bazinka Nie rusza mnie twoja opinia tirówko. Zabolało na zasadzie wspólnot kurwiszonów? Co druga to lepsza. Forum jest ogólnodostępne. 🖐️

Gość wku***********wiona
ja naprawdę nic złego nie robiłam.... ta jedna była taka ale inne się całowały gdy były wolne... no i co go obchodziło co one robią ;( ja nie jarałam nawet nigdy nie próbowałqam ktoś się za mnie podszył. Wychodziłyśmy większą ekipą, starałam się unikać jakiś bliższych relacji z fac etami, chociaż czasem z kimś zatańczyłam ale nic nie mam na sumieniu :(

Gość do wku***********wiona
słyszałas jak sie z nia bzyka i nic nie zrobiłas??? ja bym chyba drzwi od tej łazienki wywaliła i wywaliła ich na zbity pysk.......jak tak mogłas siedziec i nic nie zrobic ??

Gość wku***********wiona
Nanaya nie robiłam nic złego :( nie mogę odpoweiadać za to co robia moje koleżanki :( wracałam tak 1 to najpóźniej, zawsze z nim rozmawiałam, opowiadałam wszystko, ja nigdy nie paliłam trawki ktoś się za mnie podszył...

Gość Paulina88
jak mozecie mowic, ze dobrze zrobil???!!!! zac howal sie jak zwierze! autorka dooopy nie dawala na imprezach a to , ze miala tez swoje zycie i swoja przestrzen to chyba dobrze, w zwiazku tak ppowinno byc plus zaufanie, a skoro ja osaczał, to nie wytrzymala i zerwala , choc tak naprawde go kochala i liczyla, ze cos zrozumie, chciala zastosowac taki otrzeźwiacz! ale chlop byl za glupi zeby to zrozumiec,. Nie zdrradzala go, to on ja ograniczał Gdyby to on wychodizl z kumplami na piwo a ona by mowila, ze jej to nie odpowiada to powiedzieliobyscie , ze daj chlopu zyc, nie wiś na nim! A on po 4 latach bycia razem, od razu idzie sie bzykac z inna laska a jego była dziewczyna, ktora tak niby kochal, siedzi za ścianą i wszystko slyszy..... zastanowcie sie Ten swiat zmierza ku zagładzie Ludzie nie maja zadnych wartosci, zadnych! Bóg musi bardzo cierpiec gdy to wszystko widzi

Gość wku***********wiona
a on czekał na mnie w nerwach... zawsze był wkurzony, palił, zabraniał mi... te dziewczyny są dla mnie ważne... nie mówię, że wszystko robią dobrze ale nie mnie je oceniać..... on ma o nich złe zdanie ale to jego sprawa gdyby o mnie miał dobre pewnie by tak nie było... a co sobie pomyślała jeszcze jedna dziewczyna która z nami mieszka? Burdel i tyle...

Gość tttttttttttrrt
karolina nie przesadzaj

Gość kiszka fr,mlrtko
czytam to.. i nie wiem co mam myśleć. Ale gdyby on widywał się z kolegami którzy się całują lub puszczają też byś się martwiła :/

Kaliban po czym wysuwasz wniosek, że jestem tirówką? Twoja matka nią jest czy co, że każdą kobietę masz za kurwę? Żal mi cię:D Wypierdalaj z babskiego forum autorko nie tłumacz się pustakom...

Gość wku***********wiona
:(

Gość wku***********wiona
nie, nie martwiłabym się! Ufałabym mu! też by mógł wracać o 7 nad ranem, jego koledzy by zaliczali inne laski, ale jemu bym ufała. Nigdy tego nie sprawdził, bo nie lubił imprezować, ja za to uwielbiam jak ojciec się zachowywał, ciągle tylko - nie pal papierosów, nie wracaj nad ranem, nie zakładaj takiej krótkiej mini :O miałam tego dość :(

Gość do wku***********wiona
słyszałas jak sie z nia bzyka i nic nie zrobiłas??? ja bym chyba drzwi od tej łazienki wywaliła i wywaliła ich na zbity pysk.......jak tak mogłas siedziec i nic nie zrobic ??

Gość Paulina88
autorko, tutaj sa sfrustrowani ludzie w wiekszosci, ktorym cos w zyciu nie wyszlo albo po prostu nie maja tych zasad w sobie i naginaja wszystko pod swoją wygodę Tutaj nie znajdziesz zrozumienia Oni wprost kochają kopać leżącego Myslę, że coś sobie tym załatwiają Niewarto z nimi dyskutować

Gość wku***********wiona
nie wiem, nasłuchiwałam czy ona będzie miała orgazm i płakałam cały czas

Gość wku***********wiona
zastrzegłam nicka..... nie słuchajcie tych podszywaczy :(

Gość Paulina88
KAliban ale jestes nieszczesliwym czlowiekiem tak mi sie Ciebie żal zrobilo, ze sobie nawet nie wyobrażasz :) Przytulam :D:D:D:D:D

Gość OneTwo
Co Ty odpierdalasz tutaj na forum ? Przecież masz dokładnie to czego chciałaś. Upragnioną wolność.

=> Paulina88 Współczuć to można tylko facetom kobiet waszego pokroju. Ja współczuć tobie to nie współczuje, bo czego i współczuć takim ociężałym umysłowo egoistycznym sybarytkom. Takie są z gruntu rzeczy szczęśliwe. Chyba że coś urazi ich rozbuchane ego. Żal mi ludzi, którzy wam zaufają. Na zaufanie nie zasługujecie.