Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur*********iona

on uprawiał sex... żeby mik zrobić na złość

Polecane posty

Gość wkur*********iona
W seksie było dobrze... A wracając do sprawy: wyprowadził się, zostawił jeszcze trochę rzeczy i powiedział że ktoś je potem odbierze ale już nikt nie odbierze, bo wszystkie wyrzuciłam do kontenera na śmieci. Teraz już wiem że to koniec, że naprawdę mnie zostawił. Potraktował jak ścierwo i zostawił. Zniszczę go i zniszczę jego dziunię która chodziła w bluzie ode mnie.

Gość OneTwo
jak ścierwo to Ty jego traktowałaś, w ogóle nie licząc się z jego zdaniem, odnośnie drażliwych kwestii.

Gość OneTwo
Czemu chcesz go zniszczyć ? Porzuciłaś go, on już nie ogranicza Twojej wolności, to i Ty mu się nie wpierdalaj.

=> wkur*********iona Gównem się urodziłaś, gównem jesteś, gównem zostaniesz. Tyle na temat córeczek bogatego tatuńcia. Ruchać można. Związywać się nigdy.

Gość e to chyba pisał
ten facet. Laska by go już dawno wzięła za koszulę i wywaliła ze swojego mieszkania wyrzucając jego rzeczy na ulicę. Chyba że ona ma syndrom ofiary.

Gość Kaliban jest fajny
😘

Gość noooooooooo po chujuu
po chooju jest fajny, popiera ruchanie dla samego ruchańska, tacy faceci to dno niezaprzeczalne

Widzę, że kurwy na kafe sobie temat wspólny znalazły.

Gość to ja facet
pzeczytalem ten topic od deski do deski i powiem Ci droga autorko ze kompletnie nie masz racji!! gdyby on latal calen noce po klubach zachowalabys sie tak samo, a drugi blad jaki popelnilas to ze z nim zerwalas absolutnie nie majac racji. na rowery jezdzil z kolegami, na quadach raczej tez wiec mial kolegów- bardzo dobrze, mial rozrywke, odreagowanie i wolnosc od Ciebie gdybys miala normalne kolezanki w tym czasie kiedy on jest z kolegami poszlabys na zakupy, rower, spacer, wypic wino i zwyczajnie poplotkowac a TWOJA JEDYNA ROZRYWKA JEST IMOPREZOWANIE 2 RAZY W TYGODNIU W KLUBACH HAHAHHA KUR... CO ZA PUSTA LALA!! ja jestem w zwiazku krotszym niz Twoj, oboje mamy swoje zycie, nie mieszkamy jeszcze razem, dodatkowo ona jeszcze studiuje a ja pracuje na dwoch etatach i na szczescie nie mamy takich problemow jak Ty z czego sie bardzo ciesze, bo kazda wolna chwile spedzamy chetnie razem, a na imprezach super bawimy sie w swoim towarzystwie. Uwierz mi ze kolezanki z czasem tez beda w zwiazkach, moze zaloza rodziny a ty zostaniesz na lodzie czego Ci nie zycze. CZAS SIE OTRZASNAC W ZACZAC POWAZNIEJ MYSLEC O ZYCIU!! POWODZENIA!!

Gość Kaliban jest fajny
i tak jest fajny 😍

Gość Do autorki tematu hdhdhf
Zrozum, ze masz najebane we lbie, przeciez my sobie tego nie wymyslelismy po to zeby cie obrazic. Nie mozesz szantazowac faceta poprzez to, ze z nim zerwiesz a potem bedziesz liczyla ze wroci z podkulonym ogonem. Jebnij sie w glowe. Trzeba bylo isc do niego jak plakalas a nie czekac az on przyjdzie. Byl zazdrosny o ciebie dlatego ci ojczulkowal. Jednym slowem twoja wina glupia pizda jestes

Gość Do autorki tematu hdhdhf
Zrozum, ze masz najebane we lbie, przeciez my sobie tego nie wymyslelismy po to zeby cie obrazic. Nie mozesz szantazowac faceta poprzez to, ze z nim zerwiesz a potem bedziesz liczyla ze wroci z podkulonym ogonem. Jebnij sie w glowe. Trzeba bylo isc do niego jak plakalas a nie czekac az on przyjdzie. Byl zazdrosny o ciebie dlatego ci ojczulkowal. Jednym slowem twoja wina glupia pizda jestes

oczywiscie ze glupia jest jak but!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze straszysz wiesz ze to karalne?