Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 v.n.

Co was razi w wystroju mieszka艅?

Polecane posty

Go艣膰 A K
A takie paski r贸偶nokolorowe zjakiego艣 PCV powieszone w drzwiach? Albo zdekompletowane koraliki plastikowe brrrrrr.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Provokacja
No taka jak poda艂a艣 to nie najgorsza, mi chodzi o takie tradycyjny, 2 szafy, barek, szklana szafa i szulady...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A K
Proszek, meblo艣cianka ujdzie w t艂umie, ale fajniejsze systemowe, ogl膮da艂am takie gdzie艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajko niespodzianka
Proszek To nie jest typowa meblo艣cianka, to co pokazujesz jest spoko. Minimalistyczny zestaw, nawet gustowny to jeszcze zale偶y od reszty mieszkania oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A K
Meblo艣cianki z wiejskich jarmark贸w- zgroza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jaaaa nie moooge
Proszek nie udawaj ze nie wiesz co to mebloscianka. Koszmarne byly te mebloscianki, jedyna zaleta byla ich pojemnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Provokacja
Najgorsze 偶e meblo艣cianki do dzisiaj sie sprzedaje...

Udost臋pnij ten post

w naszym domu wkurza mnie plastron z reflektorkami nad wann膮; 艂adnie to wygl膮da, jest z 5 lat, ale...wszyscy dooko艂a robi膮 te reflektorki nawet przed gara偶ami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anette11111
a segment mo偶e by膰? tzn je艣li nie to ju偶 nie wiem w co ma艂ym mieszkaniu pomie艣ci膰 ciuchy itp?

Udost臋pnij ten post

D艂ugo by pisa膰... Wymieni臋 jedynie kilka pozycji :) 1. 艣ciany w majtkowych kolorach (b艂臋kity, 偶贸艂cie, r贸偶, seledyn itd) 2. pierdo艂y na膰kane gdzie si臋 tylko da (i nieod艂膮czny element takiego stanu rzeczy, a mianowicie, kurz) 3. tapety w kwiatki i inne wzorki 4. boazeria 5. firanki jak za komuny 6. obrazy w r贸偶nych ramach na ka偶dej 艣cianie (widzia艂am co艣 takiego) 7. sztuczne kwiaty 8. z艂ote szprosy w oknach (albo cokolwiek w oknach) 9. okna podzielone na milion cz臋艣ci, co zabiera 艣wiat艂o i po prostu 藕le wygl膮da 10. deska klozetowa obita futera艂em :O 11. z艂ote ramy itd. 12. kiczowaty przepych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anette11111
faktycznie pora偶aj膮 mnie bibeloty ka偶dego rodzaju wyeksponowane(pomijaj膮c kwesti臋 sentymentu co do poniekt贸rych) ale zbyt du偶o dekoracji to kurz.Te偶 jestem raczej za minimalizmem w wystroju

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie w co drugim domu
biale lub kremowe kanapy, bo trzeba miec...jakby nie bylo innych kolorow, brud syf

Udost臋pnij ten post

Ja mam czarn膮 :classic_cool: Z jasnymi elementami :P Ale w salonie jest ecrui i wygl膮da 艂adnie :P Mimo wszystko nied艂ugo j膮 zmieni臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jabba dabba jello
Dywaniki wlochate na sedesie przymocowane do klapy, sterta poscieli poskladana w kostke na wersalce i przykryta kocem, koce w konie i delfiny, fototapeta i to jeszcze krzywo naklejona, naklejki na scianach naklejone bez zadnej koncepcji a w tych nowoczesnych wystrojach razi mnie to, ze w salonie MUSI byc kanapa z poduszkami na wprost plazmy na niskim stoliku, szklana lawa i obowiazkowo dracena lub juka bezposrednio na panelowej podlodze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooopopopooopooooo
ponawiam bo fajny temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wdvyr
Jabym widzia艂a mieszkanie mojej tesci贸wki. Meblo艣cianka lata 70- te. Chyba z 30 r贸偶nych pierd贸l kryszta艂owych, wazoniki, cukierniczki, talerzyki. Obok czekoladowe zaj膮ce, gwiazdory i pe艂no takich pierd贸l. Oczywiscie wszystko odpowiednio wyeksponowane. A gdzie sie nie dotknie to sterty kurzu. Jak tam przychodz臋 czasami to az mnie dusi od tego kurzu i syfu. Na pod艂ogach nowe panele , ale przykryte starym, brudnym dywanem odkurzanym raz na dwa tygodnie. Ale panele si臋 nie niszcz膮. Do tego na fotelach i kanapie jakie艣 narzuty rodem z PRL-u. Oczywiscie wszystko z innej parafi.

Udost臋pnij ten post

Wszystko to ju偶 by艂o wymienione - fototapeta (:o), ciemne, przesadzone meblo艣cianki z szafkami za szyb膮 zajmuj膮ce po艂 pokoju, zas艂ony i firanki z milionem kokardek, wst膮偶ek, poupinane w fantazyjne formy :D i 艂uki nad drzwiami...:o Podobaj膮 mi si臋 natomiast 艣ciany w "majtkowych" kolorach - jasne, pastelowe, i rega艂y z ksi膮偶kami!! Im ich wi臋cej, tym lepiej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akwarium jest wie艣niacze?
???? Ja w swoje zainwestowa艂am 6 tys pln. Wbudowane w 艣cian臋. Wielkie. Morskie. A teraz si臋 dowiaduj臋, 偶e to wiocha. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooopopopooopooooo
:D ta meblo艣cianka i tak nie jest najgorsza, okropniejsze sa te troche nowsze, czarne lub szare lub te "mahoniowe" :D Ale ten dywan to byl hit w 99 % mieszkan :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A prawda jest taka, 偶e...
Mo偶e lepiej poruszy膰, co si臋 podoba w wystroju, a nie co razi? Jednak w mentalno艣ci Polaka jest krytyka. 艢wiadczy to o tym, 偶e nie czujemy si臋 spe艂nieni, bezpieczni, boimy si臋 narazi膰, wolimy na艣ladowa膰. Ale prawda jest taka, 偶e tacy ludzie nigdy nie b臋d膮 spe艂nieni, bo nigdy nie s膮 SOB膭.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalalalALaAL
oj nie wszstko zostalo wymienione:) moja kole偶anka kupi艂a mieszkanie 2 lata temu.... ma trzyh dwynaki "wycieraczki" (mniej wiecej taki wymiar, pouk艂adane jeden kolo drugiego... w tym samym pokoju. Wsz臋dzie kwiaty- kwietnik od pod艂ogi do sujfitu na nim chyba 20 paprotek, i w cholere ma艂ych kwiat贸w doniczkowych na pod艂odze, upchane w kazdym k膮cie, w doniczkach- poutykane- pi贸rka 贸偶艂e z wielkanocy, jajka- plastikowe pseudo wydmuszki na patykach do szasz艂ykow chyba. W salonie s膮 tzy komody- ka偶da w innym stylui kolorze, a naro偶nik- pasiaczek- br膮z z 偶贸艂tym, regularnie zdobiony kwaracikiem w kwiatki.... na 艣cianach tzw, baranek w korze z贸艂tym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooopopopooopooooo
a ja lubie jak jest duzo kwiatow :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w warszawie nie utrzyma
10. deska klozetowa obita futera艂em ale 偶e jak??

Udost臋pnij ten post

Ja r贸wnie偶 nie lubi臋 kwiat贸w. Osobi艣cie nie mam w domu ani jednego. Je艣li ju偶 to tylko 艣wie偶e do wazonu. No i r贸wnie偶 nie lubi臋 prze艂adowania. U mnie w mieszkaniu wyst贸j minimalistyczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poooopopopooopooooo
no pewnie chodzi o ten wlochaty niby dywanik przyczepiony do klapy, tak sadze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo ja wiem
A prawda jest taka, 偶e... --> nudzisz, Kole偶anko :) "Mo偶e lepiej poruszy膰, co si臋 podoba w wystroju, a nie co razi?" - to, co si臋 podoba, poruszaj膮 wszystkie liczne czasopisma o wystroju wn臋trz. "Jednak w mentalno艣ci Polaka jest krytyka." - mo偶e i tak, ale na tym topiku akurat umiarkowana i konstruktywna. "艢wiadczy to o tym, 偶e nie czujemy si臋 spe艂nieni, bezpieczni, boimy si臋 narazi膰, wolimy na艣ladowa膰. Ale prawda jest taka, 偶e tacy ludzie nigdy nie b臋d膮 spe艂nieni, bo nigdy nie s膮 SOB膭." - ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w warszawie nie utrzyma
my艣la艂am 偶e futera艂 to jest na gitar臋, nie wiem jak obi膰 tym sedes馃槶

Udost臋pnij ten post