Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka nadzieji

nie istnieje prawdziwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna?

Polecane posty

Gość iskierka nadzieji
regres zgadza sie bo moje mazenstwo jest udane wszystko w nim jest ok. wiem ze masz racje co to do tego " ze to zalezy teraz ode mnie " jak ja to ugryzie ... nie umiem tego wytlumaczyc czemu mi na nim zalezy i to jest wlasnie chore ... wiec zwyklym kolega nie jest byc moze mnie tak ciagnie do niego bo tak dobrze nam sie rozmawia ..;/ tamaro - co on mowi? ... to sa takie sytuacje skojarzeniowe .. np. rozmawiamy na temat tam czegos i mowie "dochodzilam ...do czegos tam do wniosku czy biblioteki "... on juz to obraca i mowi ... "dochodzilas ... chcialbym to widziec i co szybko doszlas..." wiesz takie glupoty i wiele jest takich sytuacji przedziwnych ... albo mowie mu ze cos mu podrzuce jak bede wracala to mi mowi " nie lepiej nie przychodz bo to moze byc dla ciebie nie bezpieczne "... takie wiesz wiadomo o co chodzi ..

Regres ! pewnie jestescie po słubie krótko , nie wiadomo co bedzie za 10 lat los bywa przekorny , ja mam już jakis staż małżeński." Bardzo 1,5 miesiaca No ale kilka lat juz sie znam z małzonką:) A co najwazniejsze mam do niej zaufanie które mam nadzieję bedzie cały czas pielegnowane przez nas ... Zapatrywania na takie przyjaźnie mamy juz obcykane:) Widzisz specjalnie dla niej można by powiedzieć zrezygnowałem z tego rodzaju znajomosci z moją "była" (przyjaznią bym tego nie nazwał) Powiem ci że wyszło mi to tylko na dobre :) nie ma niedomówień i niesnasek:)

chyba sobie za duzo dopowiadasz takie teksty moga byc zwyczajnie tylko zartami w ktorych sporo facetow sie lubuje

Gość iskierka nadzieji
regres a ile zanliscie sie przed malzenstwem ? ja jak policze to jestem juz ogolnie z moim mezczyna 9 lat...

Gość iskierka nadzieji
tamari hmmm ale wiesz co gdyby z jego strony to byly tylko zarty po co by sie odseparowywal ode mnie ? sam uznal ze zwykle zarty byly zartami ale teraz to inaczej wyglada i nie chce mi narobic problemow dlatego sie usunie w cien.

widac ze bycie malzem Ci sluzy " czis bycie małżem :P to fajna sprawa :D

Gość tamara28
Regres ! to powodzenia na nowej drodze życia , oby wam sie układało, ale ..;-) Iskierko! faceci tez tak żartuja! , musisz go po prostu wprost zapytać , czy chce sie z tobą przespać i zobaczysz jaka bedzie jego reakcja; podejdz go w jakis sposób , bo dalej sie bedziesz męćzyła i nie wiedziała o co chodzi

Gość tamara28
ciekawe jaką bedzie miał minę;-) hehe

Gość vvvv mm
od takich żartów, jak opisuje iskierka nadziei są koledzy, nie przyjaciele, wiec rozwiązaniem dla Ciebie, iskierko, jest zdegradowanie rzeczonego do tej roli w Twoim zyciu ;-)

Gość tamara28
Regres ! a prosze;-)

[zgłoś do usunięcia] Regres regres a ile zanliscie sie przed malzenstwem ? 3,5 roku ja pierdykam :classic_cool: do 5 roku po ślubie czułam sie zakochana :P wyjscie bez niego przysparzało mi stersu :P Na szczescie się wyleczyłam ;) Powodznia na nowej drodze Regres- dla mnie to Ty nowożenieć ;)

iskierka napisalam ze moga byc w jego wypadku jak widac faktycznie cos znacza wiecej :)

Gość iskierka nadzieji
regers to jeszcze malutko :) dobrze by bylo jak bys wypowiedzial sie tak po 5/6 latach malzenstwa ... napewno bedziesz mial inne poglady ja nie sugeruje ze nie bedziesz jej kochal ... boja meza kocham ale bedziesz mial inny poglad na to wzytsko teraz to jestes jeszcze zafascynowany zyciem po slubie :) nie ma sie co dziwic jak to dopiero 1,5 m-ca:) powodzonka

Gość iskierka nadzieji
tamaro :) on chyba zemdleje jak mu z takim tekstem wyskocze:D ...gorzej jak powie "no pewnie z toba zawsze" :D a znajac jego poczucie humoru to by tak powiedzial. a tak na powaznie to boje sie go spytac oto ... ja poprostu czuje od niego takie cos dziwne jak by sie zauroczyl i chcial czegos wiecej i tak mnie bral pod wlos.. na ile moze sobie pozwolic patrzac na moja realcke.

Gość tamara28
to co Iskierko postanowiłaś?;-)

Gość iskierka nadzieji
tamari no wlasnie ja odczuwam ze cos to znaczy wiecej .. gdyby tylko sobie zartowal to by dalej to robil a on stal sie oschly i dziwny...

Gość tamara28
a co ci szkodzi , zapytaj go wprost , bedziesz wiedziała na czym stoisz?;-)

iskierka nadzieji ---> znowu interpretacja zachowań a nie pewnośc :P skoro ma duze poczucie humoru wywal mu pw pewnym takim własnie dziwnym momencie wprost :P"nic z tego mój kolego, łapki przy sobie" :P to komunikat wprost a nie zabawa w kotka i myszkę ;)

Gość iskierka nadzieji
tamarko tylko to i tak legnie w gruzach niezaleznie od tego czy on powie tak czy nie ... bo bedzie dziwna sytuacja nie sadzisz?;/

Gość tamara28
Iskierko ! zrobisz jak zechcesz , ale musisz cos z tym zrobić , bo bedziesz sie dalej miotać..

Gość iskierka nadzieji
epona - ehhe fajnie to ujełaś :) wiesz co to by bylo ok .. gdyby on byl normlany bo on teraz juz zachowuje sie czasem tak oficjalnie i sluzbowo ze chyba skreslil mnie z listy -- nie mowie przyjaciolek ale nawet kolezanek ;/ zeby przechodzic i powiedziec "dziendobry pani " do osoby z ktora jakies pare tygodni temu jeszcze rozmwialo sie a luzie a teraz sztywno i dziwnie;/

Dzień dobry :) Przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje, ale tylko wtedy kiedy są również w związku. Jeśli są tylko przyjaciółmi, jedno wcześniej czy później zaczyna chcieć czegoś więcej i cierpi. Wydaje mi się, że przyjaźń jako zwykła przyjaźń może istnieć tylko wśród przedstawicieli jednej płci, chyba że jest to przyjaźń między kobietą a gejem, ale jak to ujęła Epona, jeśli kobieta sie nie zakocha w przyjacielu geju i nie zaczną się kwasy.

Gość iskierka nadzieji
maraira witaj , no wlasnie w tym problem ze chyba najlepiej zeby przyjaciolmi stali sie lesbijka i gej :) wtedy nie ma zagrozenia:) a to ze oboje sa w zwiazku to nic nie da bo tamara ma problem z przyjacielem a oboje sa w zwiazkach malzenskich ...

Gość tamara28
to ze oboje sa w zwiazku to nic nie da bo tamara ma problem z przyjacielem a oboje sa w zwiazkach malzenskich ... mam nadzieje , ze już... miałam problem;-)

Gość iskierka nadzieji
tamara no zycze ci tego zeby Ci sie to rozwiazalo pozytywnie ;) ja sama wiem ze tez musze cos z tym zrobic , dzis widzialam go juz 2 razy i jakos zachowywal sie wmiare moze mu przechodzi ?:D choc w sumie jak chcialam dluzej pogadac co slychac itd to uciekl :D

Gość tamara28
Iskierko ! powodzenia życze ;-)

Gość iskierka nadzieji
tamaro nie dziekuje ;)