Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka nadzieji

nie istnieje prawdziwa przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna?

Polecane posty

Gość refforma_..
Dziecinne i niedojrzałe. Niech powie też księdzu i mamusi.

Gość refforma_..
Gdyż poradzi sobie sama, to nie jest niebezpieczny prześladowca, wystarczy jak będzie bardziej asertywna ( ale kobiety często pozostają w takim "zawieszeniu") lubią to :), wiem coś o tym sama nią jestem. W innym wypadku narazi osoby trzecie na stery, może cierpienie, całkiem niepotrzebnie moim zdaniem.

w porzadku to teraz zapytam tak, zonaty koles pisze na forum, ze ma ochote "zaprzyjaznic sie" ze swoja mezata kolezanka, tez piszesz "spoko, troche asertywnosci, pobedziesz w zawieszeniu i ci przejdzie"?

Gość refforma_..
Tak

Gość refforma_..
Oczywiście

iskierka: mysle ze nie byloby problemu, gdyby twoj przyjaciel nie byl wolny :p jednak takowy jest, a wg mnie przyjazni damsko-meskiej, czystej, bez niczego nie ma... dziekuje :) trzymajcie kciuki, bo chce go miec nadal za przyjaciela :p

Gość refforma_..
PS to nie znaczy, że ją popieram

Gość refforma_..
Nie popieram zdrady, żeby było jasne.

Gość refforma_..
osobiście też uważam, że powinieneś mieć nick- empatyczny do sześcianu. Rozumiem, że ty mówisz o zdradzie jeśli wiesz o takiej. Ludzie sobie zdradę wybaczą, a Ty kim dla nich będziesz? Złóżmy, twój przyjaciel zdradził swoją żonę, lecisz do niej mówisz jej o tym ? Czy jesteś tylko taki lojalny wobec niektórych osób ?

Gość refforma_..
empatyczny jest przekombinatorem :P kradzież to jedno, zdrada co innego :). Nad odpowiedzią muszę się zastanowić chwilę.

Gość haniazdpsu
biedna ta kobieta od Aleksandry ,biedna i naiwna.

Gość mój mąż tez taką przyjaciółkę

Gość ten zyeb to ta od topikow o
egoist :O zauroczona jak down :O zyebie yuor dr, mialas zniknac z tego forum , skleroza znowu czy debilizm wtorny znowu atakuje :O

Gość iskierka nadzieji
winq- eheh ja tez chce miec mojego przyjaciela przynajmniej jako kolege ale z tego wynika ze nie bardzo to teraz bedzie szlo wszystko ugryzc niestety ;/ w sumie to zalezy od niego czy nadal chce miec przyjaciolke mezatke czy nie :( ja mysle ze nam takie zauroczenie nie grozi jak sadzisz? sadzicie ?

Gość tamara28
hej ja mysle ze nam takie zauroczenie nie grozi jak sadzisz? a ja myśle moja droga , ze ty juz jestes w pewien sposób nim .. zauroczona;-)

iskierka nadzieji do czego ci ma służyć ten przyjaciel? co z nim chcesz robić? co chcesz z nim robic czego nie możesz robić z mężem?

Gość tamara28
a w jakiej konkretnie sprawie?

przyjazn miedzy kobietą a męzczyzną istnieje czesto po nieudanym zwiazku uczuciowym :classic_cool:

przyjazn miedzy kobietą a męzczyzną istnieje czesto po nieudanym zwiazku uczuciowym" przykro mi Epona ale to sie nazywa "żałosne odzyskanie partnera pod przykrywką przyjaźni" Nie ma przyjaźni po zakonczonym zwiazku,bo jednio z partnerów czyli ten/ta zostawiona nigdy nie bedzie w stanie z miłosci przejsć do przyjaźni to takie strzelanie sobie w kolano

Gość iskierka nadzieji
tamaro- hmmm wiesz co zauroczona moze nie choc sama niewiem poprostu lubie z nim rozmawiac zartowac itd ... mam meza i zdrowy rozsadek ;) a ty jestes zauroczona swoim przyjacielem ?:) regres- hmmm wiesz z maz to mąż a przyjaciel to przyjaciel z mezem mozna wiele innych tematow poruszac i robic inne rzeczy a z przyjacielem tak na luzie sobie poprostu pogadac ...sama niewiem po co mi przyjaciel moze ja sobie to jakos wmowilam albo uroiłam ;/

Gość tamara28
Iskierko ! nie oszukujmy same siebie ..dobrze? obie jestesmy zauroczone naszymi kolegami , tylko nie dopuszczamy takiej myśli , jest to faktem ... nawet może sobie tego nie uświadamiamy , mamy mężów i zdrowy rozsądek i co z tego ?a zdarza ci sie o nim czesto myślec , zastanawiać sie co robi ?sama pisałas , ze jak masz problem to idziesz do niego ... kochana prawdopodobnie siedzimy w tej tak zwanej 'przyjazni "albo układzie po uszy . trzeba coś z tym zrobić i to szybko... w sumie ja juz to zrobiłam wczoraj

regres a wiesz ze istnieją pary które koncza zwiazek uczuciowy uznając ze się coś wypaliło? Żadna ze stron nie czuje się pokrzywdzona a po rostaniu zostają wspaniałymi przyjaciółmi :)