Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooooooosiiaaaka

chcialabym opisac moje smutne zycie... chce to zmienic! ale jak??

Polecane posty

Gość autorko- ale mąż wtopil
ze wzioł ciebie za zone- biedny facet-rób tak dalej a zamieni cie na lepszy model ksiezniczka z ciebie i to ty sie zmieniłas po slubie a raczej on byl zaslepiony jestes nierobem i pasozytem

Gość goooosiiakaka
a dlaczego chce jechac sama do babci do innego miasta z dzieckiem ? bo mu zaproponowalam a nawet go prosilam zeby jechal z nami na dwa trzy dni gdy nie pracuje, zebysmy sobie po innym miescie pochodzili, odpoczeli zmienili na troche coś.... jak byly swięta to pojechalam do ojca na 3 dni bo mnie zaprosil i tez pojechalam sama... bo on nie chcialbylo mi bardzo przykro bo inne kobiety/.dziewczyny byly z męzami z dziecmi przy stole przyjechaly nawet z daleka a on nie chcial i wszyscy mysleli ze ja nie mam męza;( nawet jedna taka ktora mnie nie zna zapytala czy mam kogos;(.... za dwa lata ma byc komunia mojego kuzyna to powieddzial ze mu sie nie widzi by tam jechac... nawet jak ja powiedzialam ze kupie sama prezent

Gość goooosiiakaka
i wszyscy byli razem na boze narodzenie u mojego ojca.... kazdy mial pare(meza/zone/dziewczyne otd) a ja sama z dzieckiem, a moj mąz lezał w domu sam i nie chcial jechac mimo ze go tam wszyscy lubia, wszyscy zapraszają i az nadskakują mu.... a dlaczego nie pojechal? nie pracowal nic..... ale powiedzial że nie bedzie spał w jednym pokoju tam ze mna i z dzieckiem(dziecko ma tam nawet lozeczko bo pozyczyli od sasiadow) wiec mielibysmy sami swoj pokoj! duuze lozko i lozeczko dla dziecka, super warunki, wanienka dla dziecka wszystko, a on nie chcial jechac;(/../.

Gość zauwazyliscie to czy tylko
to znowu zona ochroniarza . juz nie mam na ciebie slow glupia dziewucho ! Powinnas sie leczyc u psychiatry.

Gość gosiu srosiu
A wiesz, że to rzeczywiście może być żona ochroniarza :):) Te opisy jego osoby by pasowały no i chlopak jest "wyrywny" :P:):) jak mu ktoś nadepnie na adidasy to sie "nerwowy" robi:) Wali w dzwi autobusu no a kto mu podskoczy przecie to pan ochrAniarz :):P No lecąc stereotypowo to oni za bystrzy też nie są wiec może autorko, pasujecie, ot tak poprostu :) To co nie wiedziałaś z kim sobie dziecko robisz??

Gość łojezuuuuuu
Ciekawe skąd bierze pomysły na te swoje historie. Nie zdziwiłabym się, jakby ani dziecka, ani męża nie było, za to twórcza, niespełniona bajkopisarka. Bo przynajmniej raz na tydzień mamy podobną historię.

Gość Do wpisu wyzej
Jaka zona ochroniarza??? Dajcie linka!

Gość sroczka - droczka
A dlaczego dajesz się tak traktować sama sobie jesteś winna, co nie umiesz odpyskować mężowi? nie użalaj się nad sobą tylko zabierz mężowi karte z bankomatu i wybierz kasę kupuj co chcesz nie pytaj go o zdanie. Są różne sposoby nie daj się tak traktować.Wyznacz granice zawalcz o swoje prawa a nie od razu uciekać od męża jak tchórz.Jak już tak chcesz to zrób wszystko żeby on od ciebie odszedł, zostawił cię to wtedy będziesz miała alimenty.

Gość gosiu srosiu
no łdnie, ten temat z sylwestrem kojarzę :) czyli ty pusta jesteś nie od dziś, i stękasz tak nic nie robiąc już kilka miesięcy , łooo boże... ale sobie męża wybrałaś, zresztą ty widać nie lepsza. PATOLOGIA!

Gość ssesssesssysys
ma załozonych ponad 20 watków dot tego samego

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak myslalam,ze to osoba chora. nie chce pomocy, nic nie chce. siedzi,nic nie robi i narzeka. autorko, rusz glowka, prosze udaj sie do lekarza,dla swojego dobra i dziecka. specjalista ci pomoze i to nie ironia,tylko szczera prosba!!!!

Gość ssesssesssysys
nie mogę odejść z dzieckiem od męza bo mi grozi........ 09:56 smuutnanan mamamama chce odejsc od męza, bo: niedogadujemy, sie , on czepia sie mnie o wszystko o niedomytyt talerz, o to ze woda koło wanny, o to ze cos zasłone, coś nie tak, o to ze za dlugo na spacerze z dzieckiem bylam,, o to że on woli kumpli niz rodzine, o to że powiedzial że na komunie do mojej rodziny mam jechac sama bezn niego! o rozne rzeczy.... do tego jak mu sie postrawie i jest klotnia to potrafi byc agresywny, rzuca sie do bicia, popycha itp. wczoraj jak sie pakowalam bo znow sie czepial i byla awantura.... i probowalam sie spakowac, uciec, to mi groził ze jak uciekne to nie bede mogla z domu wyjsc bo nasle na mnie zbirów ze im flaszke postawi lub pare złotych da zeby mnie skopali itd!!!!!!!!!!!!!!!!! straszy ze nie da alimentow na dziecko , bo pracuje na czarno i nikt mu nie udowodni ze pracuje ze ma pieniadze.... ze musialabym detektywa wynając by zrobil mu zdjecia w pracy by mu to udowodnic a na to mnie nie stać............ opowiada że jak sie wyniose to mi zycie zatruje, ze dziecko z glodu umrze itd..... dziecko ma roczek.... obliczylam ze wydatki to 450zł a nawet jakby bylo chore czy cos pilnego by trzeba bylo kupic to musialabym prosic w mopsie czy w po rodzinie... nie pracowalam nie mam macierzynskiego bo w ciaze zaszlam na studiach ktore musialam przerwac.... porazka;(............................... 10:01 [zgłoś do usunięcia] saleminkaa8 nie dawaj dziecku takiego wzoru do nasladowania,bo bedzie jak ojciec,wszystko nie wydaje sie takie zle oprocz momentu gdy zaczelas pisac,ze woli kumpli itp... Troche nie rozumiem takich ludzi,boisz sie go,jestescie malzenstwem i boisz sie go ? ja po ponad 5 latach z moich nie boje sie go ani w 1%,za dobrze go znam i wiem do czego jest zdolny... Jesli masz sie gdzie wyprowadzic zrob to,nagraj taka klotnie jak ci grozi albo mowi ze dziecko z glodu umrze,bedziesz miala przeciwko niemu ogromny dowod,zglos na policje groźby... ! dzialaj a nie pisz po netach bo to smieszne co robisz. albo prowo wsadz sobie... 10:01 [zgłoś do usunięcia] smuutnanan mamamama dzieckiem on sie nie zajmuje mimo ze czesto jest w domu... nigdy jej nie karmi, a jak raz jej dawał sloiczek to sie wkurzyl wyszedl z siebie i zaczal zabawkami w sciany rzucac z nerwow ze dziecko pluje!!!!!!!!!!!! jest agresywny, np. potrafi kogos w autobusie popchnąc tylko dlatego ze mu niechcący na buta stanął.... nie pije, nie pali, nie ma nalogow.... ale nieodpowiada mi jego zachowanie.... do pracy nie moge isc, dziecko do zlobka sie nie dostało!!!!!! mam taki plan, nie wiem co o tym myslicie: moje cele to najpierw zanim dziecko pojdzie do przedszkola to ja ukoncze weeekendową szkole policealną na kosmetyczkę zdobede ten zawod, potem dziecko bedzie miec 3lata pojdzie do przedszkola ja sie wyniosę od niego do mamy, mama nie bedzie miala pretensji ze musi pomagac przy dziecku, dawac pieniadze na leki czy jedzenie, bede niezalezna, bo teraz stwierdzilam jesli odejde to: nie bede miala kasy, nie bede miala nic, ani zawodu ani nie pojde do pracy.... wiec chyba lepiej przeczekac a dziada miec głeboko gdzies.... ???? wiec tak: najpierw kurs weekedowy (tesciowa zostanie z dzieckiem gdy nie bedxzie w pracy i moja ciotka ma wekendy wolne) a to tylko 4 dniw miesiacu ta szkola. potem praca przedszkole pozew o rozwod i alimenty i wyprowadzka 10:01 [zgłoś do usunięcia] ally ally DLACZEGO MUSIAŁĄŚ PRZERWAĆ STUDIA?? niektórzy studiują, pracują i nie przeszkadza to żeby mieć dziecko. ja jestem tego dowodem. nawet jak jest najlepszy mąż to warto się zabezpieczyć żeby mieć chociaż pare groszy dla siebie. co z tego że pracuje na czarno ucieknij i rób sprawe o alimenty 10:02 [zgłoś do usunięcia] ZNOWU ŻONA OCHRONIARZA????????????? Dziewczyno uciekaj od niego i przestań zakładać te durne tematy! 10:04 [zgłoś do usunięcia] smuutnanan mamamama i stwierdzilam tez że zeby mu zrobic porządną rozprawe w sądzie to musze pracowac, musze uzbierac kaase na to, by kupic dyktafon by miec adwokata dobrego ktory przedstawi to w sądzie co on wyprawia. bo teraz z tym co ohbecnie mam czyuli z niczym w swiat nie moge isc... bo ani by mnie nie zechcial nikt nowy bez pracy bez wyksztralcenia bez zawodu z dzieckiem samej.... a po drugie w sadzie nie mialabym szans, dowodow itd. a jak myslicie co by sie stalo jesli on powie w sadzie ze nie pracuhje(a pracuje na czarno) i mu przydziela 200zł alimentow? 10:06 [zgłoś do usunięcia] saleminkaa8 jak dziecko bedzie mialo 3 lata tobedzie juz jak wspanialy tatus,dzieci masladuja rodzicow ! pamietaj o tym. Nie wiem dlaczego sie z nim wiazalas skoro taki agresor w nim siedzi,takie cos nie objawia sie z dnia na dzien przeciez! 10:07 [zgłoś do usunięcia] smuutnanan mamamama nie jestem zadną zoną ochroniarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powiem wam tak: musze zalozyc sobie konto w banku (takie konto widmo o ktorym nie bedzie wiedzial) i mam w planach spotykac sie z facetami raz w tygodniu za kase na sex (moja kolezanka tak robi, tzn ma stalego faceta ktory jej za sex 150zł daje obliczylam ze to duuzo wychodzi po roku czy dwoch....) za to bym miala na adwokata, jakbym odeszla nie stresowalabym sie co zrobie jak dziecko dostanie chorobe, za dco leki kupic itd.... mialabym kase na taki start na pierwsze misiace gdy szukalabym pracy..... mialabym kase na ten poczatek do rozprawy itd...... wiecie o co chodzi...... wiem ze TO DESPERACKI KROK ALE NIE MOGE INACZEJ nikt mi tego nie da. 10:08 [zgłoś do usunięcia] oranyyyyy Sąd oceni jego możliwości zarobkowe, a nie to czy pracuje, czy nie. I wg tego wyliczy wysokość alimentów. 10:09 [zgłoś do usunięcia] smuutnanan mamamama studia przerwalam bo nie mialabym z kim dziecka zostawic, pozatym wiele osob zrezygnowalo w tym momencie co ja, po tym kierunku nie ma pracy, a po co robic studia po ktorych pracy nie ma, jak na nie poszlam to chcialam je zrobic tak dla przyjemnosci a potem wziasc sie za kierunek po ktorym jest praca.... ale nie wiedzialam ze bedzie dziecko i tak sie stalo.............. wole zostac kosmetyczką. a agresja sie zrobila w nim po porodzie..... wczesniej taki nie byl! 10:18 [zgłoś do usunięcia] ada111 12weronika5@tlen.pl'; Z tego co się orientuje on pracować nie musi żebyś dostała alimenty moja koleżanka miała podobna historie do twojej tylko bez tego chamstwa jak jest u ciebie tez jej groził założyła wniosek o alimenty dostała 350zl z czego on nie miał jak płacić to dostaje te 350zł z mopsu ... potem założyła sprawę o grozby karalne to on dostaw w zawiasach i teraz ma spokój. Na poczatku bedzie ci strasznie trudno ale dasz rade a jego kopnij w d**e WERONISIA 27.03.2008 MÓJ CAŁY ŚWIAT 10:59 [zgłoś do usunięcia] ghgk/jlk nie rób tak, jeśli będziesz sie puszczać za kasę to on sie na pewno o tym dowie, sąd odbierze ci dziecko i będzie rozwód z twojej winy, źle na tym wyjdziesz

Gość :D :D :D
:D

Gość :D :D :D
b

Gość scwr
teraz wiemy ze to jedna i ta sama baba zasmieca nam tu forum swoimi " problemami" KOBIETO opanuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie wstyd ci????????????????????????? boze jaka ty jestes glupia ze az przykro sie czyta. czy ty to piszesz z nudow tutaj czy na prawde nie umiesz sobie dac w dupie rady i dlatego to wypluwasz????????????????????????????????? az mi glupio ze na poczatku na prawde bylo mi cie zal

Gość jednak wymiekła
ze swoja fantazja

Gość no i narzekajaca
uciekła za 3 dni zalozy nowy temat

Gość nikogo to nie interesuje
juz

Gość a kto to i co CIEBIE
?

Gość gfghb
gh