Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

Właśnie pochwaliłam się mężowi, jaką ma sprytną żonę (chodzi o ten film), a ten malkontent mnie zbił z pantałyku i mówi, że tam są limity i drugiej części nie dam rasy od razu pobrać:o

mnie tam sie podoba, to nie ma pasowac, to ma byc oryginalne i ciekawe. ale przestalo byc oryginalne przez pokemony i wolalam wyjac. ale w rece zrobie, tesknie za tym uczuciem przekluwania :P

Oblubienica -> ale są pliki na kilku serwerach więc można pobierać na przemian ;) Martva -> kolczyk w takim miejscu nie jest ciekawy :P

ale są pliki na kilku serwerach więc można pobierać na przemian - znowu nie rozumiem. Miałam do wyboru tylko jeden serwer:o

lev - twoim zdaniem, a jak wiesz twoje zdanie mam w de :) ja tez sama w uszach robilam, wenflonem. wenflonami mam zajebana cala szuflade w biurku nie wiem po kija :D znajomy mi przyniosl kiedys.

Ja sobie zaostrzyłam taki kolczyk, pamiętam - miał czarną główkę i robiłam. Musielibyście zobaczyć minę ojca mojego - znowu wstyd mi ta dziewczyna przynosi:p

pierwszy link jaki dałem jest do postu w którym są linki do tych samych plików wysłanych na kilka serwerów ;) dlatego można pobierać różne pliki które składają się na jeden większy z kilku serwerów na raz

Ciepły jest - przecież piszę:D Mnie się podoba, nie wiem dlaczego - ale ja starej daty kobita jezdem:D

Ufff... To dobrze, że wyrozumiały mOnSZ :D Jam też nimfomanka :D Swój swojego zawsze trafi :D Ale ogólnie to lubię takich bardzo męskich facetów... :D

Levi - jak już, to kisielu. Nie wiem, musiałbyć przede mną zatańczyć:p Glany - ja uwielbiam męskich, takich nawet bardzo. Owłosionych:p A ten jakoś wyjatkowo mi wpadł w oko:p