Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

no włąsnie to jest najgorsze , obiadek u babci albo imieniny i pełno pysznych rzeczy a tu lipa nic nie mozna zjesc:P ale trzymam kciuki zebys przetrwała;)

Gość She.e
No przetrwam tylko wtedy jak nie pojade hehe:)

no ja zaczynam dopiero od jutra wiec moze Ty tez tak zrob? :P a dzis jeszcze zrob sobie takie małe pozegnanie;) i ostatni raz zjedz cos słodkiego:D

Gość She.e
specialforme nie! Jak zaczynamy to od teraz:) nie ma odwlekania, nie rob tak!:)

Gość She.e
Ej nie ma tak, zjadlas trudno. Wiecej juz nie ma!:) Obiecujesz?;>

no dobra dobra:) teraz pije wode hektolitrami:P mam jeszcze godzine zeby zjsc jakas kolacje;) hmm tylko nie wiem co..

Gość She.e
No wlasnie tez mam ten sam dylemat:D mam jakąs salatke z brokulami ale tam jest tez ser feta..Mozna takie cudo?

Gość no to może i ja!
hej dziewczyny może i ja się przyłącze bo też chciałabym pozbyć się tak z 10 kg hehe :) a ma któraś jakiś plan diety czy tak bez niczego? ja kiedyś byłam na diecie żelaznej i powiem szczerze że sporo na niej zgubiłam a byłam na niej dwa razy tyle, ze z jakąś przerwą miesięczną teraz waga mi się mniej więcej utrzymuje mimo że jem normalnie ale dokładam ćwiczenia a bynajmniej dokładałam bo ostatnio mam strasznego lenia i nie chce mi się w ogóle zmobilizować do tego, żeby znowu zacząć ćwiczyć :(

oj nie bardzo , ser feta strasznie słony a sol raczej sie powinno ograniczyc na diecie:P mowi Ci to przyszła dietetyczka:P

Gość She.e
ojoj..to juz nie wiem co mam zjeść..mam jeszcze ciasto..dobra lepiej nic nie mowie. A ok niech sie przylacza kazdy kto chce, jakiejs okreslonej diety nie mamy ale wazne sa cwiczenia i ograniczanie slodyczy, no i szklanka przegotowanej wody zaraz po przebudzeniu

Gość She.e
ja pewnie zostane z samym chlebem heh..;d jeszcze najlepiej bylyby gdyby byl jakis ziarnisty albo cos ale tamtych nie lubie;P

graham jest dobry i mało kaloryczny:) ale nie taki pakowany tylko swiezy i nie ma ziaren jest tylko ciemny;p

Gość no to może i ja!
co do ćwiczeń to ja polecam skakankę (na dzień dzisiejszy wykonuje ok 600 poskoków) :) do tego w przerwach brzuszki partiami po 25 ok 100 i hula-hop na razie jakieś pół godzinki i tak przez jakiś czas byle by tylko zacząć później to już jakoś pójdzie wiem coś o tym :) chciałabym też zacząć stosować jakieś suplementy, tylko że nie bardzo wiem który jest skuteczny i może gdybym połączyła to wszystko z moją dietką żelazną to podejrzewam, że w dwa tygodnie miała bym całkiem niezłe efekty :D jak myślicie dziewczynki? dodam, że mam 25lat i mam jakieś 73kg przy wzroście 164 ale nie wyglądam jak grubas wręcz przeciwnie a 10 kg w zupełności mi wystarczy do wymarzonego wyglądu bo mam ciężkie kości i przy fajnej sylwetce nigdy nie ważyłam jak wróbelek :)

Gość She.e
Nie wiem czy łączenie wszystkiego naraz bedzie dobre..moze te cwiczenia plus zdrowa zywnosc ci wystracza?

z suplementow to polecam chitosan ;) pomaga spalać tłuszcz nawet jak bedziesz miec mała chwilke zapomnienia i zjesz cos kalorycznego pomoze to szybciej spalic;)

Gość no to może i ja!
no właśnie z tą żywnością to u mnie jest tak że jak nie jestem an określonej diecie (z ustalonym menu an cały okres diety) to ciężko o przestrzeganie jakichkolwiek zasad :( zwyczajnie nie idzie mi to dlatego planuje dołączenia diety ponieważ jak już zgubię nadmierne kilogramy to z samym utrzymaniem diety nie powinnam mieć problemu.... a co do tego suplementu nie doradzi mi żadna?

Gość no to może i ja!
chitosan? nie słyszałam o nim jest on dostępny w aptece oczywiście bez recepty? jak działa?

Gość She.e
hm..no na tamtym to sie nie znam. takze nie mam ci co doradzac:)

w pierwszych dniach diety ogolnie nie powinno sie cwiczyc , tylko ograniczyc jedzenie i sie zwazyc , zeby zobaczyc w jakim tepie organizm sam radzi sobie ze spalaniem , sorki ze sie tak wymądrzam no ale wiem cos na ten temat;) tylko jakos kurcze nie umialam tego nigdy zastosowac:P

Gość She.e
hehehe..:) dobrze ze jest tutaj chociaz jedna osoba ktora sie na tym zna, bo jak sie tak bez doswiadczenia zabierzemy wszystkie za to to bedziemy gatunkiem wyginietym za kilka dni:P

bylam kiedys u dietetyka i wazylam sie na specjalnej wadze , fakt ze jakies 10 kg nadwagi ale co sie okazalo 7 kg z tego to woda zalegająca w ogranizmie a tylko 4 kg to tluszcz , takze dziewczynki duzo wody niegazowanej i duzo czesciej odwiedzajcie toalete;) mniej soli bo to zatrzymuje wode

Gość She.e
No dobrze, bede sie starac:)

Gość She.e
Papierosy kiedys juz teraz nie a alkohol czasami:) okazyjnie a ty

Gość She.e
Podobno fajki maja pozytywny wplywa na chudniecie..:)