Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

Witam was :). Coś o mnie mam 175 cm wzrostu moja waga to 84 kg, stanowczo za dużo jak na mnie. Przygodę z odchudzaniem zaczęłam półtora roku temu i udało mi się wtedy z 98 kg zrzucić około 18. Waga do dziś trzyma się, ale stwierdzam, ze teraz przydałoby się jeszcze schudnąć jakieś 10 kg, a może więcej. Wiem, ze w grupie zawsze jest raźniej dlatego zapraszam was serdecznie do odchudzania się razem ze mną. Co zamierzam robić, stawiam na 1000 kcal dziennie oraz na niezłą dawkę ćwiczeń. Będzie to: motylek, hulahop, basen, rower i rolki :):):). Proszę przyłączcie się do mnie :):):).

Gość She.e
Ja sie z wielka checią dołącze!:)

A CO BĘDZIE NA TEN OBIAD CO :):)???? u MNIE DZIŚ CHUDZIUTKA ZUPKA KALAFIOROWA ;).

She.e witam Cię serdecznie, powiedz coś o sobie, ile chcesz schudnąć i w jaki sposób :)??

Gość She.e
hm..Chcialam bym najlepiej tyle ile sie da;) przestalam jesc makaronu i klusek itd. to podobno pomaga. Odrzucilam rowniez slodycze, i staram sie jakos cwiczyc

Gość nhgjhkj
ja mam 178 i waze 59 kg moj sekret? szklanka wody po przebudzeniu, w ciagu dnia 1,5 litra wody mineralnej, herbaty zielonej wieczorem brzuszki i stepper raz w tyg basen,czasami dwa razy dania gotowane na parze, zero coli, zero chipsow, zero fast food,zero smieci mam 36 lat i kazdy mi zazdrosci figury:P do 30 roku zycia jadlam na potege i nie tylam, po 30 musialam zwolnic bo przemiana materii sie spowalnia

Gość She.e
no z tą szkolanką wody rano to podobno pomaga ale ja za kazdym razem o tym zapominam-,-

Widocznie nigdy nie miałaś problemów z zbędnymi kilogramami. Ja zawsze byłam okrągła. Wiem, ze to ode mnie zależy ile jem i jak wyglądam, aczkolwiek nie wszystko w zyciu układa się tak jak byśmy tego chcieli. Dlatego teraz zamierzam zrzucić 10 kg i czuć się dobrze w swoim ciele.

Gość She.e
Ja od urodzenia mam duzo cialka, za duzo. Teraz to juz tez pewnie waze kolo 90..:( Teraz postanowilam wziac sie w garsc.:) Widocznie potrzebowalam takiej motywacji z twojej strony hehe;P

She.e no to bierzmy sie do pracy :). Uwierz mi uda nam się. Ważne jest żeby nie rezygnować z walki jeśli coś sie nie uda. Normalne jest to, ze na diecie ciężko jest nie podjadać, czy nie dotykać kategorycznie słodyczy. Jeśli raz na jakis czas coś sie zje to nic się nie stanie a schudnie się tylko w wolniejszym tempie. Ja będę na tym forum do puki ktoś tu ze mną będzie :). Mam 23 lata a Ty??

Gość She.e
hm, umowmy sie, ze troche mniej. Po co masz mnie zaczynac traktowac jak dziecko:) ok. Slyszlas moze cos o diecie dukana? Znam wiele osob ktore na tej diecie zgubily wiele kg. Czasami gotowalam cos z tych przepisow i przyznam bardzo dobre

Ja kiedyś próbowałam na tej diecie zrzucić zbędne kilogramy, ale jakos mi się nie udawało jeść tego białka na zmiane z warzywami. Mam nawet w domu książkę od tych przepisów i powiem Ci, ze smaczne potrawy tam są :). Uciekam teraz na rolki :), wpadnę tu wieczorkiem, obiecaj, ze TY tez wpadniesz :):). PS. Spokojnie nie będę Cię traktować jak dziecka bez przesady ;).

Gość She.e
Tylko powiedz o ktoej mam byc?:)

Gość She.e
Miło nam:)

Gość She.e
A jaka dieta?:) i jakie cwiczenia? ja poki co staram sie nie jesc slodyczy, i 100 brzuszkow dziennie..aczkolwiek z tym 2 idzie mi gorzej

dwa lata temu staralam sie nie jesc smazonych rzeczy , zero słodyczy , duzo wody niegazowanej, zielona herbata i rowerek albo bieganie , zero jedzenia po 18 i powiem ci ze w miesiac 7 kg stracilam;) takze mysle ze zrobie to samo;) teraz troche sie zaniedbalam a jeszcze siedze w domu to jak nie ma co robic to jem.. no i przybylo 4 kg i teraz waze 64 przy wzroscie 160 takze troche za duzo , najgorzej wlasnie brzuch..najwiecej kg traci sie w pierszym tygodniu ;) potem idzie juz troche wolniej ale wzajemnie dla siebie bedziemy motywacja;) powodzenia zycze;)

Gość She.e
A ja za to z doswiadczenia wiem ze gdy odstawi sie makarony i wszelkiedy rodzaju kluski to leci 5 kg w tydzien, dwa

ja ogolnie makarony kluski itp rzadko jem , ale ogolnie to weglowodany najbardziej dodaja nam kg a niestety lubie slodycze:P no ale postanowienie to postanowienie i bede sie tego trzymac KONIEC ZE SŁODYCZAMI !:)

Gość She.e
Ok, zobaczymy czy wytrzymamy:D

Gość She.e
To nie chudnij:)

Gość She.e
No ja mam nadzieje, dzisiaj mam jechac na imieniany a tam bedz ciasta itd...bu..