Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

Gość She.e
SanusiaS dziekuje za wsparcie, co do moich problemow. Tylko ze tutaj sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana niz ci sie wydaje.. Moje probemy juz mnie przerosly wiec uwazaj zebym ci sie tutaj nie zaczylam wyplakiwac hehe. Wstyd mi wogole o nich tutaj mowic na forum.

She.e jesteśmy z Ciebie dumne :). Dobrze, ze nic nie jadłaś :). ja właśnie wzięłam kąpiel :), o jak mi teraz fajnie :). Zapaliłam sobie świece :) było tak fajnie :).

Gość zdezorientowananaa....
ja bym z checia schudla ale nie mogę. nie wiem co sie stalo, jestem na diecie od miesiaca nie jem po 18stej w ciagu dnia wiecej niz 1500 kcalnie jem i pije z 4 litry wody i nic. nawet pol kila nie schudlam. nie cwicze to fakt ale dlatego ze mam problem z kregoslupem nie moge go przememczac bo wyladuje w szpitalu :( wiec na samej diecie muszę jechac ale chyba moj organizm sie zbuntowal a metabolizm stanal ...ehh czy to mozliwe zeby jesc malo i zdrowo i nie chudnac????

Gość She.e
To pewnie problem z twoim organizmem wiec radze konsultacje ze specjalista on na pewno pomoze:)

Zdezorientowana nie martw się, Twój organizm zwyczajnie broni się przed oddaniem swoich kilogramów. Tak jest bardzo często. Ważne jest to ile ważysz bo jeśli malutko to może poprostu nie powinnaś chudnąć. Jeśli troszkę więcej to poczekaj i daj sobie i swojemu organizmowi jeszcze kilka dni a sama zobaczysz efekty.

Też bym takie małe 10 kg chętnie zrzuciła (177cm, 66 kg)... Tylko chyba musiałabym przestać całkiem jeść :) Zdezorientowana - 1500 kalorii i brak ruchu to trochę dużo - oczywiście to wszystko indywidualna kwestia - ja np na takiej diecie zaczęłabym tyć od razu...

waze prawie 70 kg to chyba nie jest malutko :(

Lessi dołącz isę do nas :). Razem zawsze jest raźniej. No 1500 kcal to sporo, ale to oczywiście indywidualna kwestia. Ja stosuje 1000 kcal, a żeby schudnąć to powinnam chyba jakieś 500 jeść. Mój organizm przyzwyczaił się że jem tak raczej skromnie a w dodatku nie jem chleba. Wydaje mi się, że to dużo co mogę zrobić dla samej siebie. Najgorsze jest to, ze za miesiąc jadę na wakacje na dwa tygodnie i boję sie, ze mogę przywieź ze sobą kilka kilogramów. Myślałam, ze uda mi sie zrzucić jakieś 5 kg zanim wyjadę ale to chyba mało mozliwe :(:(:(:(.

No to pojęcie względne czy to mało czy to dużo. Widzisz ja waże 84 kg a moi bliscy mówią mi ze maksymalnie dają mi 75 kg i ani kg więcej, a waga nie oszukuje. Mam bardzo ciężkie kości ale jestem tez wysoka więc to się inaczej rozkłada, A Ty ile masz wzrostu??? Wiesz może Twojemu organizmowi jest potrzeban jakaś porcja ćwiczeń ;);).

Raczej się nie dołączę - od lat żywię ię tylko zieleniną i ćwiczę min 5h/tydz. Przytyłam wychodząc z zaburzeń odżywiania i priorytetem jest dla mnie to żeby drugi raz się w to nie wpakować... Ale Wam życzę powodzenia!!!

Lessie szkoda, ze nie dołączysz do nas ;(. Ale oczywiście to Twoja decyzja . My będziemy walczyć :). Ja będę walczyć z moją słabą silną wolą ;D;D;D.

ja mam prawie 180. ogolnie nie jestem gruba ale mam sadlo zamiast miesni bo wlasnie nie moge cwiczyc. chcialam wlasnie tak z 5 kilo hcociaz z rzucic zeby sie galarety i celulitu pozbyc. ale wlasnie moze i 1500 to za duzo chociaz kiedys schudlam w ten sposob sporo ale to bylo juz kilka lat temu. . a macie jakies sprawdzone jadlospisy na 1000 kcal w ciagu dnia? takie bez jakis tam krewetek czy niewiadomo czego bo nie chce mi sie wyszukiwac przez tydzien wszytskich skladnikow po sklepach ;p bylabym w dzieczna :)

Zawsze możecie spróbować mojej diety - normalny człowiek powinien na tym bardzo szybko schudnąć :) recepta jest bardzo prosta - same warzywka i owoce(oprócz bananów), bez żadnych dodatków, kawa, zielona herbata,alkohol i papierosy (te dwa ostatnie można wyrzucić :)) i sport, sport, sport - byle nie przesadzić tak jak ja bo mam więcej mięśni niż niejeden facet :)

Zdezorientowana przyłącz się do nas. MOze podpatrzysz tu co robią dziewczyny i może to Ci w jakiś sposób pomoże. Ja też chce się pozbyć mojej galaretki z brzuszka i z nóg :(. Nie mam przepisów. zwyczajnie staram się ograniczyć kcal i ilość spożywanych posiłków. Ja też raczej nie szukam jakichś wyszukanych potraw bo za dużo roboty przy tym. uciekam już spać. Papapa ;)

Witam was dziewczyny :). Ja dzień zaczynam od kawki z mlekiem 0.5 oczywiście :). W pracy zamierzam zjeść galaretkę z kurczaka a i ewentualnie jogurt owocowy. Na 9 uciekam do pracy :). Zamelduje się po 17 :). Miłego dnia życzę wszystkim :*.

Gość She.e
No ja rano wypilam wode przegotowana teraz pije kawe i jem 2 kanapki z pomidorem:) Dzieki sanusias i nawzajem:)

czesc dziewczyny;) noo pierwszy dzien za mna:D a teraz juz po sniadaniu i drugim sniadaniu;) ok 16 obiad;)

Gość varyjotkaaa
ja dzis wpadlam na pomysl ze callanetics bede cwiczyc. nigdy nie probowalam ale opinie na necie sa swietne. jak sie zdobede na wezbranie sie w sobie to zaczne ciwczyc. na youtubie jakies sa przykladowe cwiczenia, rozgrzewka. podobno sie bardzo chudnie na tym. jaj^^

Gość She.e
A ja właśnie "zjadlam" obiad..

Gość :(:(:(
Jest moze jeszcze ktos tutaj???

Gość She.e
Kurcze sory pseudo mi sie zminilo;/

Hej dziewczyny :). Ja już po pracy....bardzo dobrze bo szczerze mówiąc nie chciało mi się dziś siedzieć w pracy :(. Kurde zjadłam w pracy troche paluszków słonych jestem na siebie bardzo zła. Zaraz zrobie sobie obiadek, będzie to co wczoraj zupa kalafiorowa zaprawiona koncentratem :). Jakoś mi zasmakowało :d. She.e zaciemnij sobie nick :). MOze dodaj stopkę żebyśmy pamiętały ile chcesz zgubić kilogramów. Nie wiem czy ty też tak masz, ale moze będzie Cię to motywować :D????

Gość She.e
SanusiaS niestety nawet nie umiem tego zrobic heh. No ja dzis zjadlam na sniadanie kawa + 2 kanapki z pomidorem..hm.. obiad to bylo nawet nie polowa omleta z szynka (przepis z ksiazki tego dietetyka) na podwieczorek nektarynka a na kolacje jogurt zbozowy:))

Gość She.e
SanusiaS niestety nawet nie umiem tego zrobic heh. No ja dzis zjadlam na sniadanie kawa + 2 kanapki z pomidorem..hm.. obiad to bylo nawet nie polowa omleta z szynka (przepis z ksiazki tego dietetyka) na podwieczorek nektarynka a na kolacje jogurt zbozowy:))

Gość She.e

she.e ja cwiczylam callanetics;) daje naprawde super efekty i w krotkim czasie;) jednak cwiczenia sa trudne z niektorymi miałam problem:P mialam gdzies plyte ale zgubilam..;(

Gość She.e

Gość She.e
Heh ok..dzisiaj jakos mam dolaaa:((

Gość She.e
Dobrze..ale dzisiaj mam dolaa:((

Gość She.e
Dobrze..ale mam dzis dolaa..:(