Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

Gość She.e
Tez mialam iść na basen..ale nie moge niestety:( moze za kilka tygodni, ok mozemy sie zobaczyc;)

Gość She.e
No ja to dzisiaj duzo zjadlam :( na sniadanie leczo z wczoraj sobie odgrzalam..;P na obiad nie mialam co zjesc i niestety znowu musialam wykorzystac jajka.. i znowu przepis dukana.."jajecznica po bosworsku" czy cos takiego:) z pomifdorami:) dobra i na szczescie bez tluszczu;) pozniej skusilam sie na troche salatki ale same warzywa a niej byly. Na kolacje chce sobe teraz troche mleka z platkami fitness zjesc ale nie wiem czy powinnam jeszcze cos ..:) no i wode wypilam na sile cala butelke na raz..1,5L..mysialam ze mi uszlami pojdzie. Ale jakos dalam rade;)

She.e nie zjadłaś wcale tak dużo :). Dobrze jest :). Ja właśnie wróciłam do domku z basenu i z zakupów. Musiałam jeszcze smignąć do tesco po czepek bo niestety swój zostawiłam u chłopaka a on daleko mieszka no i musiałam kupić drugi :(. Wiecie co wczoraj byłam w lumpku i znalazłam fajną torebkę kupiłam ja za 15 zł, patrze a na necie ta torebka kosztuje 150 funtów :d. Właśnie zjadłam galaretke z kurczaka ale jestem jeszcze głodna. Musze cos jeszcze zjeść bo tak to w nosy będzie mnie ssało :(. Moze jakieś białko sobie zjem, albo kurczaczka ugotuje.

Gość She.e
no lumpki rzadza:D Mi jest nie dobrze jakos..nie wiem co mi:( jak sie plywalo?:)

Gość She.e
SanusiaS jest juz po 20! jak masz cos zjesc to owoc. A w nocy to pojdziesz szybko spac i nie bedzie ssalo:)

Oj średnio się pływało bo prawie nie pływałam,niestety jestem leszczem, cztery razy basen przepłynęłam i wysiadłam, siedziałam w brodziku i troszkę się pluskałam, ale raczej się nie napływałam :(. No wiem, ze juz nie powinnam jeść, ale głodna troszke jestem, a owoców niemma żadnych. Mam jogurt truskawkowy zjem sobie :D! Nudzi mi się, a jeszcze muszę pokręcić hula hopem i poćwiczyć na motylku, obowiązkowo :D,

Gość She.e
Hehe, ;d dasz rade wierze w ciebie... w przyszla sobote jade na zakupy..bo wszystkie spodnie sa na mnie za duze

She.e zazdroszczę CI ja tez bym chciała zeby coś na mnei był za duże z tych ciuchów które mam. Jem tuńczyka z patelni z cebulką i czosnkiem - uwielbiam :D. A gdzie reszta dziewczyn???

She.e a jaki nosisz rozmiar ciuchów?? Ja to różnie ale góra to 42-44 a dół niestety 44 :(. Nieraz mi się zdarza, ze 42 ale to musi być ciuch z jakiejś elastyczniejszej tkaniny :D :). Czemu nie zrobisz sobie stopki :D??

Gość She.e
Nie znam sie na tym;p aa justyny nie ma bo tam jakąś sprawe do zalaatwienia ma ale miala byc wieczorem;)

Gość She.e
No jak nie?:)

Gość She.e
piłaś coś?:D

Wejdz sobie na "Moje konto" wpisz swój nick i swoje hasło wtedy nick będziesz miała czarny i nikt się pod Ciebie nie podszyje. Możesz wtedy na dole wpisać jakiś tekst który będzie się wyświetlał zawsze :).

Gość She.e
Staram sie ogarnąć..:D mam troche wolny zaplon;) To kiedy do zduńskiej wpadasz? ja tam kilka razy u ciebie w skierniewicach przejazdem bylam;)

o widzisz a ja nigdy nie byłam w Zduńskiej Woli :(. U nas w mieście nie dzieje się nic ciekawego :). Ja często jestem w Łodzi bo mój boy tam mieszka więc to do Zduńskiej Woli już całkiem blisko :). Haha może kiedyś się spotkamy :D.

No mój boy pracuje na terenie manufaktury, całkiem tam fajnie. Ale powiem Ci, ze jak ostatnio wybrałam sie na zakupy tam to nic nie wybrałam za dużo tych wszystkich sklepów i tego wszystkiego. Wiesz co biorę sie teraz pokręcę 10 minut hh i zw a później motylek :D.

hej dziewczyny;) wrocilam juz;) normalnie nie mam teraz kiedy jesc.. i mało jem eh.. moze to az zle.. no ale beda szybsze efekty;)

hej dziewczyny;) wrocilam juz;) normalnie nie mam teraz kiedy jesc.. i mało jem eh.. moze to az zle.. no ale beda szybsze efekty;)

heh, tez bym tak chciala ale ja niestety mam duzo czasu:(

No jeszcze na motylku musze poćwiczyć przydało by się z 15 minut :D. Ale to sie jeszcze zobaczy :d. Co tam porabiacie????

Ja tez za dużo jem. Dziś to pobiłam samą siebie no ale co zrobić. Właśnie miałyśmy pisać co tam zjadłyśmy danego dnia to ja już sie biorę i przyznaję.... Kurdę jak na spowiedzi.... Kawka galaretka z kurczaka duże dwa ogórki z kefirem galaretka z kurczaka brzoskwinia - malutka sok z czarnej porzeczki paczka gumy rozpuszczalnej fruit czy cos takiego - wiem ze nie powinnam :(:(:( puszka tuńczyka na cebuli i czosnku - bardzo lubie :)