Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

a moj brzuch dzisiaj jakos dziwnie sie zachowuje, ajkby chcial mi cos powiedziec i tak belkocze do mnie haha;d

a ja: 2 kromeczki z serem i szynka nektarynka zupa pomidorowa +2 gotowane nozki z kurczaka kromka z szynka warzywa na patelni ;) woda woda woda woda!:) a teraz sobie jeszcze zjem jablko i koniec na dzis;)

Kurde a mój na basenie był całkiem płaski a teraz wyglądam jakbym połknęła balonik :P:P, ale to przez to, ze tak dużo zjadłam, kurde no.... Wiecie co ostatnio siedziałyśmy z moją przyjaciółką i mówiłyśmy jakie to życie jest niesprawiedliwe.... czemu niektóre dziewczyny mogą jeść do woli wszystko na co mają ochotę i nie tyją a w dodatku mają ładne figury a człowiek zje cokolwiek i już odkłada mu się fałdka :(:(.

Justyna to wcale tak duzo nie zjadłaś. Kurde ja to czasem mam taką ogromną ochotę na chleb ale wiem że jak tylko zjem kromke to będę chciała jeszcze jedną i jeszcze jedną. Ale szczerze mówiąc to dobrze, ze nie jem tego chleba bo już bym mogła zapomnieć o zrzuceniu tych kilogramów. Wiecie co jest najgorsze?? To że 26 sierpnia jade na dwa tygodnie do Hiszpanii na wakacje a ja wyglądam jak baleron.... powiedzą ze rozwaliłams ię na plaży jak pasztetowa na słońcu... to okropne no :(:(.

SanusiaS co ty gadasz! masz jeszcze prawie miesiac:) nie martw sie tak zle na pewno nie jest!;) jak bedziesz sie odchudzac tak jest teraz to na pewno duzo zrzucisz;)

Kurde no kiedyś tak ładnie schudłam a teraz mam wielki problem z każdym kilogramem :(, eh no :(.

dziewczyno ! za miesiac to Ty bedzie laska! ;) teraz pewnie tez jestes ale za meisiac bedzie mniej kg na krzyzu;P

Ja to muszę co najmniej z 5 kg zrzucić żeby nie wyglądać jak ostatnia świnia ale to mało prawdopodobne :(:(:(.

sanusiaS dasz rade wierzymy w ciebie:):* W takim tempie to ty i 10 schudniesz, nie poddawaj sie, ja juz musze mykac, takze do jutro buziaki:*

She.e. oby nam się udało. Przecież powinno być tak, ze jak ktoś chce być szczupłym to powinien mieć do tego pełne prawo...a nie ciągle coś.... wiem za dobrze by ludzie mieli nie. No uciekaj She.e dobrej nocki :):). Mam za sobą 15 minut machania motylkiem. Wiecie co dziś mam 23 dzień jak codziennie ćwiczę na tym motylku - chyba tylko 2 dni opuściłam bo nie byłam w domu i nie miałam do ze sobą. Powiem wam, ze to dobry sprzęt do ćwiczeń na uda. Czuje, ze skóra się troszkę zmieniła na udach jest taka jakby jędrniejsza :). Trzeba walczyć z tymi naszymi słabościami no nie :).

Gość Dominaaaa17
I ja się dołącze;)

Gość Dominaaaa17
Wzrost: 169 Waga: 65;/ We wrześniu ważyłam 57kg i taką wage chce mieć znów;) Chce zrzucić bo mam chłopaka a on to śmiga i na treningi,mecze siłownia basen a ja się rozklapie prze tv i siedze i dopiero kiedyś na plaży tak sobie popatrzyłam a to na mnie a to na niego i pomyslałam ze chłopak lepiej ode mnie wygląda czas to zmienić!!

No to powiem Ci że zazdroszczę Ci Twojej wagi wiesz. Ja bym tak chciała ważyć tyle co Ty. Możesz poćwiczyć i dasz rade to zrzucić :). Bierzmy się do roboty :):).. Ja juz uciekam spać :).

Gość Dominaaaa17
ale przy takim wzroście waza duża;) ja się od jutra biore do pracy no dobrej nocki;*

She.e - ciuchy się robią za duże? Ja już nie pamiętam jakie to uzcucie, póki co większość mam za mała o 2-3 rozmiary. Ale jestem na etapie pozbywania się tych rzeczy, bo taka chuda jak kiedyś byłam już na pewno nie będę

Gość Diduś
Czy mogę się do was przyłączyć ? :)

Diduś tak. Ja to mam bardzo rożnie z tymi ciuchami;) najczesciej powodem jest nie schudniecie tylko rozciagniecie ich ale ok:) te co mam teraz byly na mnie troche male a teraz mi spadaja:) takze moze cos w tym chudnieciu jest heh

Hej dziewczyny :). Padam na twarz. Jestem dopiero po pracy, miałam tą kontrole ale nic strasznego nie było więc jest dobrze. Dopiero jem obiadokolacje już chyba. Ryż z sosem pomidorowym, z piersią ale taki bez tłuszczu wiec dobry :). Witam nowe dziewczyny, jak macie na imie, skąd jesteście???

SanusiaS wybacz dzis nie mam ochoty nic pisac..mam dola wiekszego ode mnie samej:(:( przepraszam, do jutra:(

Sah.e nie martw się jeśli by było Ci lepiej to możesz się wygadać tu na forum, mi to zawsze pomagało . Jesteśmy z Tobą. Właśnie przyszły do mnie moje przyjaciółki z prezentem urodzinowym...trochę się spóźniły bo miałam urodziny półtora miesiąca temu :), śmiać mi się chce. Odezwijcie się laseczki ;).

Chcialabym sie wygadac, ale niestety nie mam juz nawet o czym mowic... O to wsszystkiego najlepszego heh. Bawcie sie dobrze

She.e trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze!!! halo co z resztą dziewczyn???????????????????

Hej dziewczynki :). Ja już uciekam do pracy, ostatni dzień w tym miesiącu jak dla mnie a ja nie mam jeszcze planu wykonanego, ale mam nadzieję, ze się uda :). Dam radę. Dziś na mojej wadze 82,5 kg jestem zadowolona bo to znaczy ze waga coś tam spada :). Będę po 17 do kliknięcia :). Miłego dnia :).

Gość Dominaaaa17
Kurde mam problemy z netem a już myślałam że częściej będe z wami;/ Wczoraj był pierwszy dzień odchudzania jak u mnie:) oto co zjadłam wczoraj: 4 duże jabłuszka(do garczka na dnie nalałam tyci wody i wrzuciłam do garnka obrane jabłka pokrojone i dodałam troszeczkę cynamonu i zrobiła się z tego taka marmolada ale bez cukru) talerz zupy(biała ryżówka) z dużą ilością marchewki i pietruszki dwie gałki lodów (truskawka i wanilia) dwa ogórki takie średnie jajko na twardo dwie szklanki niesłodkiej herbaty i gdzieś z dwa litry wody zrobiłam 60 brzuszków(seriami oczywiście każda seria była przerywana 3minutową przerwą) i 100 przysiadów(na początku 40 a potem o dziesięć mniej) dzisiaj mam straszne zakwasy na nogach i brzuchu może jutro napisze ralacje z dnia dzisiejszego trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki ;*

U mnie dzisiaj slaboo..Śniadania wgl nie zjadlam, brak czasu:) ale rano wode wypilam. No a na obiad dwa golabki, ziemniaki i surowka..:( duzo:( teraz zjem tylko kolacje i odrazu pojde spac zeby nie ssalo:)

Gość Dominaaaa17
to moze mniejsze porcje a częściej?? łoo ja dzisiaj na śniadanie dwie duże marchewki zjadłam :D dziewczynki ta woda jednak pomaga z rana;) kurde czemu wszystko się tak wali w zyciu??

Oj, co tez ci sie wali? No ta woda oczyszcza. od kiedy ja pije to rano sie budze codzniennie z bolem brzucha tak mi sie siku zawsze chce ;p

Gość Dominaaaa17
no niestety;/ problemy w domu... ja teraz wcinam brokułową no ja ciągle chodze sikać