Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SanusiaS

Dziewczyny zrzucmy 10 kg i więcej.....!!!!

Polecane posty

Gość Dominaaaa17
UU to cięzko, bo głupio mówić ze wszystko będzie dobrze skoro może tak nie być;( Jak tylko znajdę prace to się wyprowadze... ajj zjadłabym takie leczo:) mam chyba plan i kiedyś na obiadek poprosze mame zeby mi ugotowała. SanusiaS może chłopaka wyciągnij na basen moze na troszke humor mu sie poprawi?

SanusiaS Nie martw sie, bedzie dobrze;* Bądź przy nim, bo nic wiecej nie mozesz zrobic a to bardzo wazne zeby miec wsparcie. Ja jak trafilam do szpitala i uslyszalam "bedzie przeszczep serca" to nikogo nie mialam kolo siebie i nadal nie mam. I tak samemu to strasznie ciezko, ale zawsze jakos trzeba sie trzymac. Zreszta ja juz sie przyzwyczailam do samotnosci i mi to chyba odpowiada.. heh. Chociaz fajnie by bylo czasami sie komus wygadac. Ale nie wazne. No ja mam nadzieje ze cie ten twoj szybko poprosi o reke bo poszlabym gdzies sie pobawic:D nie no zartuje;) nie martw sie nie worauje do ciebie na wesele ani slub a ni panienskie:D

Gość Dominaaaa17
She.e wygadać możesz się zawsze nam ;*

Jakbym miala gadac na temat tego co mialam w dzieciństwie, a co mnie spotyka teraz to bym chyba nie skonczyla;)

She.e oczywiście, ze możesz się nam zawsze wygadać. Nie martw sie gowa do góry i pisz nam tu co Cię dręczy :). Zawsze będzie lepiej :). Ja tak postanowiłam sie tu wygadywać bo takie wsparcie jest ważne wiesz :). Nie mgę wyciągnąć go na basen ani być teraz przy nim bo jest w pracy jeszcze dizś i jutro, pracuje na manufakturze w restauracji więc nie mogę tak poprostu tam wparować i go przytulić a bardzo bym chciała. Wiecie jeszcze ta odległość która nas dzieli też nie jest taka fajna ale dajemy rade :), na szczęście :). Najśmieszniejsze jest to że poznaliśmy sie zupełnie przypadkiem na wakacjach 400 km od domu :). Chyba pójdę później na ten basenbo narazie to i ja straciłam wene.

Idę na ten basen!! She.e. opowiadaj ja z chęcią przeczytam i doradzę Ci jeśli będę umiała!!

heh..no ale tutaj juz nie ma o czym mowic, ale dziekuje wam za wsparcie;* Mialam bardzo powazne roblemy ze zdrowiem, w dziecinswie z psychika..zreszta przez mojego ojca do teej pory mam ogromne kompleksy no a o milosci to juz wogole mi slow szkoda.... SanusiaS a ktora to restauracja?;> pojde tam w poniedzialek:P

W końcu siostra z córką pojechały ze mną na basen, na całe szczęście bo nie lubię sama. Wyszalałam sie wiecie :D. Nawet troche popływałam, troszkę z deską troszkę bez deski :D. Jeszcze pokręcę hh i pomacham motylkiem bo się ociągnęłam wczoraj. Teraz jem leczo :D, zasmakowało mi :D. She.e współczuje Ci skoro Twój tata tak się zachowuje taki jest. Zapytaj się go czy jego rodzice tez tak do niego mówili???? Bez przesady nikogo nie można tak traktować.

Gość Dominaaaa17
she.e kurde ja też pare lat temu miałam kiepsko z ojcem bo był alkoholikiem i ja przychodził pijany to zawsze wyzwiska i awantury... Kurde dzisiaj miałam gości a gości i oczywuscie moja mama a to ciastka a to ciasto i skusiłam się na kawałek drożdzowego ze śliwkami i kruszonką ale za kate zrobiłam sobie 25 brzuszków.

Heh. Ja dzisiaj zjadlam na sniadanie troche smazonki z grzybow;/;/ i nektarynke. Jutro postanowilam znowu jechac na zakupy bo wczoraj zakupione spodnie okazaly sie...za duze;//

Mojej wadze coś sie chyba pokręciło 85!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 NIemożliwe normalnie :(:(:(:(. Ja dziś jestem z siebie dumna jak nie wiem co :D. O godzinie 9 byłam już na basenie :d, super jestem nie :D haha. Ja właśnie jem sałatkę aczkolwiek nie powinnam bo jest z majonezem, ale zjem bo brat mi przywiózł tego towaru z Anglii i nie wiem co teraz z tym wszystkim zrobie. Chyba się roztyję :P:P

. Miesnie rozwijasz i waga tez takto idzie w gore troche, ale spadnie;)

Gość Dominaaaa17
Ja dzisiaj na śniadanko mizerie z ogórków i ze szczypiorkiem z odrobimką śmietany. I teraz zjadłam obiad ale przesadziłam bo mama schabowe robiła z ziemniaczkami i suróweczką.... i oczywiście zjadłam. she.e jeszcze mniejsze spodnie

Nie jest tak źle z wami :), moze ze mną też nie będzie :). Wiecie co zjadłam tą sałatkę i już prawie wymiotowałam, jakaś taka niedobra, nie wiadomo co to, niby brat wiózł w lodówce ale i tak mam cały czas zgage i mi niedobrze, a tylko to jadłam :(:(:(. Właśnie siostra do mnie dzwoniła żebym się szykowała bo do Łodzi jedziemy na Manu bo jakieś tam koncerty dziś są....bla bla bla, no ale pojadę bo co będę w domu siedziała no nie :). Ale żeby nie wiem co nie zamierzam nic jeść co oni bo pewnie będą chcieli do maka albo nie wiem gdzie iść. ASERTYWNE NIE I JUŻ :d:d:d:d!

SanusiaS a tez mialam dzisiaj do manu jechac noo. Ale jade jutro:( ja zjadlam obiad, malo go nalozylam a vrzuch mnie bolii cholernie:(

No widzisz to sie miniemy ;P. A mój men jest w pracy będzie miał nalot rodzinki, ciekawe a może mnie okłamał i nie jest w pracy :P:P, nie no z tym sie jeszcze nie spotkałam ale podobno zawsze musi być ten pierwszy raz :D. Mnie tak strasznie boli brzuch, że nie wiem co mam z sobą zrobić wiecie :(, przez tą cholerna sałatkę no :(:(. Ja zaczynam od dziś mierzyć centymetry a nie patrzeć na wagę no bo skoro mięśnie ważą więcej niż tłuszcz to moja waga sie nie zmieni tylko wygląd. Jutro rano się pomierzę i będę raz na tydzień patrzeć czy są jakieś rezultaty no nie :D??????

Gość Dominaaaa17
mi się chyba żołądek skurczył bo dużo zjeść nie moge... kurde a ja planuje jakos po kryjomu wyjść z domu na spotkanie z chłopakiem :/ bo mam wychodzi na jakieś imieniny i tylko tata zostaje to łatwiej będzie wymknąć się;) SanusiaS oo dobry pomysł ja tez zacznę sie mierzyć bo wagi jako takiej nie posiadam:D

Tak;) szerokim lukiem omijaj Maca i te wszystkie inne cholerne knajpy:D Ja musze tam jutro spodnie wypatrzec i jakies bluzki czy coss;)

Hej dziewczynki :D. Namówiłam siostrę żeby też schudła pare kilo i obiecała od jutra sie odchudzać w to wszystko wmanewrowała jeszcze mojego szwagra a swojego męża :D, ale będzie ubaw :D. Wróciliśmy z tej Łodzi bo było oberwanie chmury, wracałam cała mokra :(. Uciekam już spać, a wam odchudzaczki życzę miłej nocki i do jutra. Buziaczki :*.

Hej:) ja dzis wstalam wyilam jak zwykle szklanke wody pozniej nie mialam co zjesc to na sniadanie zostal mi jogurt z musli:) powiem wam ze nigdy bym sie jogurtem nie najadla a teraz moge. jakies postepy hehe;)

Gość Dominaaaa17
Ja dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem i 2 jabłka. Za sobą mam już 85 brzuszków:) i 110przysiadów:D jejku jak mnie bolą mięśnie brzucha i nóg, heh jak chodze to na prostych nogach bo nie moge uginać:D Jestem z siebie dumna bo tyle czasu już słodkiego nie jem i chleba;)

Dominia ty to masz ciężką tą diete. Ja jem chleb ale slodyczy nie;) nie wiem co mam zrobic bo jade do manu dzis i wroce pozno a wyjade na pewno przed 18. A o 18 zawsze jem kolacje:(

Gość Dominaaaa17
Chce być piekna to musze cierpieć;) to zjaedz przed 18 coś większego żeby potem cię nie ssało:) i najwyżej kup sobie gume do żucia albo wode i jak poczujesz głód to pij wode albo gume;) mi to pomaga;) aaj kurde tak myśle zrobić jakieś ciasteczka kruche bo tak mam ochote na coś własnej roboty... ciasta nie chce piec bo za słodkie a ciasteczka dla siebie bym bez cukru zrobiła ale wacham się bo w końcu dieta to dieta;)

She.e wez coś ze sobą na zakupy bo tak to będziesz głodna i skusisz się jak ja wczoraj. Najlepiej jakś jogurt i łyżeczkę albo owc, coś takiego. To udanych zakupów Ci życzę :D. Kup coś fajnego. Ja niby wczoraj na zakupy nie jechałam a kupiłam sobie świetny sweter, taki cieniutki a długi :D, uwielbiam takie rzeczy. W dodatku był za grosze. Ja urwałam się wcześniej z pracy i jade na basen po 16 :D, super :D!!!

Ja juz jestem po basenie :D. Wiecie co mam zamiar codziennie chodzić na ten basen moze to coś da :D:D. Zaraz zamierzam jeszcze poćwiczyć na motylku 15 minut i pokręcę trochę hh. Jak tam kochane????

HEj dzeiwczyny;) witam po dluzszej przerwie :P sorki za nieobecnosc ale brak czasu.. pogoda taka beznadziejna dalej;( słonca chce;( bo to juz dobija, ale diety sie trzymam i chyba nie jest zle;)

A dziekuje, zakupy byly udane;P kilka rzeczy sobie wypatrzylam. nie bralam nic na droge to po drodze odwiedzilam restauracje i zjadlam ryz z jakims sosem, i salatki troche. chyba mi sie zoladek skurczyl bo jem coraz mniej. :)

Gość Dominaaaa17
ja zrobiłam te cisteczka wyszły przepyszne;) zjadłam pare :D i dwa jabłka kolajce sobie odpuściłam bo czułam się taka pełna. Kurde ciągle chce mi się sikać wy też tak macie??

Gość Dominaaaa17
ale czasami to aż denerwujące;) bo jak ktoś do mnie przyjdzie to mi głupio jak co 10 minut chodze do wc;D