Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona truskawka__

Myślałam że dziś w sklepie zatłukę dzieciaki

Polecane posty

Gość czerwona truskawka__

Zaczęłam mierzyć ciuchy w przymierzalni, były to właściwie same spodnie. Z oddali słyszałam że zbliża się kilka drących się na całą mordę dzieciaków byłam po prostu pewna że wpadną do mojej przymierzalni choć obok było z dziesięć pustych, oczywiście sie nie myliłam. Weszły jeden miał może z 3 latka drugie z 5 lat, odsunęły moją kotare z przymierzalni i śmieją się i drą na cały głos, szybko uciekli. Myślałam że dadzą spokój ale nie przyszli z mamuśką która mierzyła ciuchy obok. A oni bezczelnie przy nie zaczęli odsuwać i zasłaniać moją zasłonę mimo że ich mamuśka wszystko widziała to nawet słowem nie pisnęła żeby przestali, tylko śmiała sie razem z nimi. Nosz kurde tak mnie to wkurzyło że powiedział tym dwóm bachorom "widze że mamusia kultury was nie nauczyła" a ta cała mamuśka z morda do mnie że jak mi się nie podoba to żebym przymierzalnie zmieniła i że ja ich kultury uczyć nie będę. No i zaczęła się kłótnia nie napisze co jej odpowiedziałam bo za dużo by tu gwiazdek było ale chce tylko powiedzieć że niektóre mamuśki zachowują sie jak święte krowy a swoim dziaciakom pozwalają na wszystko, nawet kultury ich nauczyć nie umieją.

Gość życie...jest nowelą
co racja, to racja

Gość eklerkaaa...........
to nawet dzieci uszanować nie potrafisz, tylko o tobie to świadczy !!!

Gość marcus twardy odcisk
bardzo dobrze zrobiłaś tylko że nie warto być wulgarnym ale położyć nacisk na brak kultury i wręcz wyśmiać

Gość Samanata Łysiczka
Wiocha i jeszcze raz wiocha.

Gość bezstresowe wychowanie przez
tępe matki-polki... czego się spodziewać :D

Gość xxxxxxxxdsdxzdsz
no bo taka prawda ze to ze teraz bahcory sa takie pop.i.redolone to wina ich jeszcze bardziej pop.ierdolonych rodzicufff od siedmiu bolesci. pomyslcie jak to pokolenie poyebusów dorosnie i co sie wtedy z polska stanie? ja mam nadzieje ze nie dozyje