Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangomix

5kg w 10 dni mi się juz raz udało zapraszam od 27.07.11 razem raźniej :):)

Polecane posty

Gość marcepanka
to ja-no bo jak:) Mnie też w sumie ssie ale się trzymam.Ostatni raz jadłam po 15.Pózniej nie było kiedy a teraz za pózno

Gość lalala:)
Hej laski ! ;* Jak tam sie trzymacie ?:D jaa taka glodna jestem, nic nie jadlam od godziny 17;30 !:D

ojej to zle ze od 15 nic nie jadlas :O

tak jakoś wyszło.Planowałam tak około 18 coś przekąsić ale mi nie wyszło.Miałam jazdę W domu byłam o 19 potem dziecko spać położyłam.

a no chyba że , zawsze moze cos wypasc ;)

Gość MARLENKAAA2
Hej ja tez jestem głodna :( Tak bym sobie przekąsiła arbuza bo akurat mam w lodówce ale chyba niebardz co?:(

Gość MARLENKAAA2
Jednak się obeszłam :) To dopiero pierwszy dzień diety, a co dopiero dalej.. :) Marcepankowa a Ty na jakiej diecie jesteś?:)

No arbuzik to sama woda ;D nie wiem czy by cos wplynelo ;D hymm... :D Wogole teraaz tak czytam o diecie tej wlasnie 10 dniowej owocowo-warzywnej ;D ze chyba nie jest taka zła :) co wy o niej myslicie ?

To sa własnosci Arbuza ! Wartość energetyczna w 100 g:30,00 kcal Białko w 100 g:0,61 g Węglowodany w 100 g:7,15 g Tłuszcz w 100 g:0,15 g jednak to nie jest sama woda :(

Gość MARLENKAAA2
No też sie zastanawiałam nad ta dietką bo jest w niej więcej jedzenia i jest bardziej bogatsza anizeli kopenhaska.. Tylko ze ja nie mam czasu na gotowanie róznych potraw czy robienie sałatek.. :}

Hej kochane :) No bo jak -zapraszamy :) Dziewczyny ja głodna nie jestem niedawno byłam z ukochanym i były świeżo upieczone bułki w kauflandzie potem robiłam mu kolacje znich i sniadanie do pracy do tego paróweczki z musztardą mmmm mniaaam i te bułeczki z taką domową pieczenią wszystko co tak lubię i nawet na 1200 ciężko mi się obejść ale dałam radę a potem popcorn z mikrofali ale też nic nie zjadłam :) o rety od 15 nic marcepankowa musisz jeśc trochę później kochana :*

hmm co do gotowania to żadna z potraw nie zajmuje więcej niż 20 min a ryż możesz ugotować wieczorem tak samo zrobić sałatkę i do pudełka i do pracy więc obalam ta tezę ! ale decyzja należy do Was !:)

dokladnie nie zajmuje tak długo gotowanie, bo w sumie kiedys juz cos podobnego robilam ;) , mysle ze jak zakoncze diete kopenhaska to zajme sie ta dieta... ;) O to twoje kochanie dobrze ma z toba ! , ja dzis swojemu chlopakowi zrobilam na kolacje przepyszne kanapki...mmmm... i tez nie skusilam sie :O ;)

Gość MARLENKAAA2
No to dzielna dziewczynka z Ciebie mango :) Moja mama właśnie upiekła serniczek :D Postaram sie nawet na niego nie spojrzec bo czego oczy nie widza tego sercu nie zal :P

o noł kocham serniki pod każdą postacią !!:) mm ok my już idziemy spać bo jutro rano do pracy buziaki kochan e:*:* Trzymajcie sie i jutro kolejny dzień diety !!:) Do zobaczenia :*

nooo ale zescie przyszalaly z ppisaniem:) witam nowe dziewojki:):):) a ja tam sobie popijam drineczka bo mialam dzis ciezki dzien...

no tak jak ja jestem to nikogo nie ma:( a ja z frekfencja w ciagu dnia wysiadam :(

Dzień dobry z rana:) Kurcze mnie w nocy taki głód złapał,że się obudziłam i nie mogłam usnąć.Ale to wszystko przez zbliżającą się @.A teraz rano wogóle głodna nie jestem.I bądz tu mądry człowieku hehe.

Witam Was kochane !:) Panierko - wybacz ,że tak wyszło ale my to takie małe śpicohy jesteśmy prawda dziewczyny ?:)zresztą sama czytałaś ,ze bidulki głodne były tyle pokus na Nas czekało więc postanowiłyśmy iść spać ...szkoda ,że nie było mnie bo bym sobie poplotkowała z Tobą bardzo chętnie :P Dziewczyny chwalę się !! wchodząc dzisiaj na wagę (mówiłam ,że będe ważyć się codziennie?) ujrzałam - 0,5 kg :) PODSUMOWUJĄC PO 1 FAZIE UBYŁO MI 1,2 KG :) więc jest super ale powinnam zacząć ćwiczyć bo wiem ,ze efekty wtedy będą znacznie znacznie lepsze ! a wczoraj tylko porobiłam dywanówki więc bez szaleństw.... śmigam do pracy buziaki kochane :)

Co do diety to znalazłam fajną owocową,ale myślę że od dzisiaj będę się dietkowała tak samo jak mango.Bo fajnie ta dieta wygląda.

:) bardzo mi miło :) a owocowej nic nie wiem ale jak będe w pracy to poczytam :) Marcepankowa jak przetrwałaś głód?:)

Zgapiłam się !:) Ale byłaś twarda !!:) GRATULACJE !:* ja będe za godzinkę z Wami :) aha zjadłam już śniadanie kromka razowca z 2 plasterkami szynki z drobiu i 2 rzodkiewkami 2 sniadanie to bedzie 1/2 pudelka mrozonych truskawek i suszona sliwka obiad jogurt nat ekologiczny 150 g z 1/2 tych truskawek i 2 łyżkami otrąb owsianych :)

Siemka, Ja też już jetem po śniadanku i zjadłam 2 kromki chlebka żytniegi i herbate z łyżeczka cukry. :)

Hej Basiu :) ja juz w pracy jestem i tez po śniadanku teraz o 10:30 2 sniadanie o 13: 30 obiad na 15 :30 ide do kosmetyczki o 16:30 zjem obiad jak sie wyrobię a mam nadzieję że tak i potem o 19 :30 kolacja:d WSZYSTKO JAK W ZEGARKU:) A Twoja niunia śpi jeszcze czy juz broi?:)

hej dziewczyny:). Ja wieczorami mam ograniczony (i to bardzo ) dostep do komputera.. Wczorajszy dzień zaliczam do mało udanych. 3 dni przed okresem i jestem straszna.. Tak z nienacka sie rozpłakałam idać do ginekologa, a czemu nie.. Mój P. zaproponował, to może lody czekoladowe? Powiedziałam, że się zastanowiłam, i.. powiedziałam że kupię owoce i zrobię sałatkę owocową, że zdrowsza będzie, a podobnie kaloryczna. Wracając od gina wysiadłam kilka przystanków przed i przeszłam się na pieszo do domku jakieś 3 km, ale dobrze mi to zrobiło :). Niestety jak wróciłam do domu, zobaczyłam, że moje Słonce zrobiło Lassagne, a dość rzadko gotuje, wiec nie chciałam mu przykrości zrobić, i kawałek zjadłam, w sumie się nie najadłam, ale mówiłam twardo że najedzona jestem, wiec chyba tragedii nie było. No i wieczorem kolejny grzeszek szklanka piwa do filmu. Jeśli chodzi o kaloryczność, to jakoś było 1200 ale mogło być zjedzone w zdrowszy sposób. Dziś już czuję, że nie powinnam się ot tak rozpłakać:). Po pracy idę na siłownię na orbitreka na 45-60min, a w poniedziałek mam zamiar kupić dodatkowo spodenki neopronowe do ćwiczenia. Mam nadzieję, że zadzaiałają na te najbardziej problemowe miejsca (pupa, uda, biodra). A na chwile obecną dziś zjadłam bułkę z jajkiem na twardo o 7, i czekam na 11, będą borówki :)). A i za radą Mango będę sie jednak starała jeść 5 posiłków, ale o stałej porze.. A wafle ryżowe, w sumie zjadłam by dopełnić żołądek, a też nie miałam nic innego pod ręką. Ale dziekuję za dobre rady :). A tak w ogole to gratuluje tego -0,5kg, zawsze to do przodu. A Tobie Marlenkaa radzę ostatni posiłek jakiś lekki jeść chyba ok 19 przynajmniej, bo tak to którejś nocy rzucisz się na lodówkę, a tego nie chcemy :).

Moja Niunia już broi i zaraz ide z nią na długi spacer gdzies 2 godziny tylko ja nakarmie najpierw. Ja o 11 zjem jogurt naturalny. Później - to się okaże. Pozdrawiam :)