Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangomix

5kg w 10 dni mi się juz raz udało zapraszam od 27.07.11 razem raźniej :):)

Polecane posty

Ostatnie Kupiłam sobie spodnie w lumpku w idealnym stanie firmy CROSS za 9 zł ale narazie sa mi za małe nie moge się dopiać. Może za dwa tygodnie !

Po takich ciuchach właśnie najbardziej widać jak idzie proces odchudzania :):) ah nawet nie wiesz jak trzymam kciuki za Twoje ważenie 1.09 !:)

Gość MARLENKAAA2
Kochane moje ja jestem! :) Tylko, ze strasznie zabiegana i nie miałam ostatnio czasu by z wami popisać bo byłam na weekend u chłopaka :P (mmmmm ;) ) i musiałam mu też pomagać w barze bo w weekend zawsze dużo ludzi :) Szczęscie w nieszczęsciu- przerwałam diete, ale na rzecz innej :) Ciągle chodziłam głodna i zła. Doszłam do wniosku, ze nie będe się tak dołować bo mnie warto! Bede stosować diete racjonalnego odżywiania, okolo 1000kcl :) Będe się też wzorować na diecie Mango bo widze, ze sa efekty! Gratulacje kochana :) Kurcze.. tylko nie wiem jeszcze od czego zacząć :P Jak komponować posiłki i w ogóle :) BUZIOLE DLA WSZYSTKICH!!!!! :* :* :*

czesc babole:) mnie tez niezle idzie,juz nie wleke brzuchem po podlodze :p ja jak mi sie chce cos slodkiego,robie sobie kanapke na razowcu i smaruje serkiem bialym i lyzeczka dzemu truskawkowego niskoslodzonego znalazlam w papierzyskach swoja stara diete i troche ja modyfikuje,robie cos tam po swojemu i jade z tym tematem:)

na obiad zrobie sobie cycek z kuraka w ziolach i dotego salatka z pomidora ogorka konserwowego i cebulki:)pyszunia:)

ja właśnie po obiadku -pierś z kurczaka smażona na teflonie bez tłuszczu -ziemniak gotowany w skórce -1/2 ogórka zielonego + 4 łyżki jogurtu naturalnego (mizeria) razem 280kcal :) Marlenko to super ,że udał Ci się weekend a co do diety jeżeli 1000 kcal to możesz spojrzeć na to co ja jem bo nie przekraczam 1000 też patrzeć jak je Basia i panierka trochę się wzorować ,zmieniać i liczyć kalorie polecam kalkulator ileważy.pl -świetna sprawa ! :) Panierko dobrze ,że znalazłaś tą dietkę ...ona była napisana przez kogoś specjalnie dla Ciebie ?:) KOCHANE!! dzisiaj jest formuła 1 na węgrzech w zeszłym roku mój misiu właśnie w budapeszcie mi się oświadczył jak byliśmy na formule ahhh aż się łezka w oku kręci :) niedługo skarb kończy prace więc mnie już dzisiaj nie będzie :* trzymam za Was bardzo mocno kciuki buziaczki !:)| dobrze mi tu z zWami :)

Witam was dziewuszki:)Kurcze tyle piszecie a ja nie mam za bardzo czasu.Dziś zjadłam tylko kawałek piersi z kurczaka z łyżką ziemniaków.Na więcej nie mam ochoty bo nie jestem głodna.Ciągle czuję się taka pełna jak bym nie wiem ile jadła a jadłam po 12 ostatni raz.Nie wiem czy to stres przed egzaminem tak nie działa.Im bliżej tym gorzej.Normalnie wiem że nie zdam i to tak działa:O :) Jeszcze się pokłóciłam z mężem(tylko ja)ten chce załagodzić a ja twardo trzymam przy swoim.Nie gadam do niego.

na wieczor :) jak tam niedziela minela??? jakies rosoly?schaboszczaki? kapustki? ziemniory????

Hej kochane !:) ja się trzymałam dzielnie !:) Marcepankowa - szkoda ,że się mijamy ...:( a jak się czujesz już lepiej ? strasznie malutko jesz:* zdasz zdasz nie ma innej opcji !:) Basiu jajecznica mniam ja uwielbiam jajka pod każdą postacią !:) 850 kcal to mało ale jeżeli nie chodzisz glodna i masz dobre samopoczucie to czemu nie ! :) ja też czasami zjem tyle i jest ok - bo dopiero wieczorem podliczam co i jak i aż się dziwie ,że tak niewiele kalorii a nie byłam głodna dzisiejsze menu: śniadanie:*200g jogurtu naturalnego *szklanka malin ,borówek i truskawek-mrożonka * 2 łyżki płatków górskich owsianych obiad* 150 g filetu z kurczaka * brokuł * kapusta kiszona 3 łyżki podwieczorek *banan kolacja *kromka razowca * pomidor * 3 kiszone ogórki * kawałek rybki wędzonej maślanej prosto z Bałtyku ! mniaam :) A wy jakie plany na dzisiaj ja niebawem zmykam do pracy na 15 a teraz porządki zakupy i takie tam :P Miłego dnia !)

czesc babki:) a co tu taka cisza dzisiaj?? moje dziecko wlasnie spi,wiec ja zasiadam do komputerka:0 obiad juz dla meza zrobilam, i dla mojego okruszka tez,ugotowalam takie kuleczki z miesa mielonego drobiowego piersi indyka wiec i ja taka kuleczke tez moge wsunac z warzywkami:) wczoraj troche pogrzeszylam,zjadlam to i owo wiec waga stoi w miejscu...ale to nic:)

no cisza cisza..:( Ja właśnie weszłam do pracy więc będe regularnie gdyz tylko musze czekac na kuriera i opisać kilka artykułów więc praca na parę chwil - żeby nie było ,że się obijam !:) ja do pracy jechałam godzinę rowerem i jestem wykończona a jeszcze powrót no ja dzisiaj zmodyfikowałam moje menu niemiłosiernie śniadanie ok potem po śniadaniu z 20 śliwek węgierek :D 200 g borówek amerykańskich,trochę nektarynki potem na obiad nie było brokułu tylko odrobina makaronu ryżowego i łyżka musztardy i malusieńko kapuchy ale już banan i kanapka będą bo w pracy nie mam pola manewru !:) 1000 kcal zjem -1000 spale na rowerze więc jest dobrze !:D:D nie wiem z "czego" ja będe zyć !:D Jest ktoś ?:P

aha zapomniałam Wam napisac co mi sie dzisiaj niewiarygodnego stało !! a więc poszłam do przychodni po skierowanie do lekarza na badania typu krew mocz no i była nowa babka która z racji rozpoczynanej praktyki była bardzo zaangażowana w całą procedure no i ona do mnie ile ja mam wzrostu no to ja jej mówię ,że mam 169 ...a ona ,że to jest niemożliwe( dodam ,że wiele osób mówiło mi ,że mam dużo więcej itd. no ale co w dowodzie to w dowodzie) a ja mówię ,że pielęgniarka szkolna na badania w 18 roku życia (wiadomo) tak wpisała mi w szkolna kartę no i tyle mam ...a ona no to sie zmierzymy ...poszłyśmy do pokoju obok ...no i wchodzę na ta wago miare :D a tam 173 CM WZROSTU !!! I WAGA 65,5 W SZOKU LEKKIM BYŁAM POPROSIŁAM ŻEBY MNIE ZWAZYŁA "BEZ SKARPETEK":d:d no i to samo !! jutro ide do ginekologa i też ją poprosze ,żeby mnie zważyła i zmierzyła bo jakoś w cuda nie wierzę !:D ale jak to sie okaże prawda to ....sama nie wiem co :D

Siemka ! Ja tylko na Chwilke ! Dziś zjadłam 900 kcal i do konca dnia nie bede jeść już :) Miałam dziś długi i wyczerpujacy spacer wiec spaliłam około 600 kcal wiec jest dobrze ! Ruch to zdrowie ! :)

no to super !:) Basiu powiem to kolejny (tysięczny) raz trzymam kciuki za Ciebie ( za każą z osobna też oczywiście kochane) ale za to ważenie !!:) mam nadzieję ,że będziemy w kontakcie:) A gdzie reszta ??:(

Hej !:) Będe tak okol 15:30 :) buziaki śniadanie : galaretka agrestowa + 1/2banana+ 1/2 nektarynki 2 śniadanie serek wiejski 3% tł + kiszony ogórek+ pomidor +1/2 cebulki obiad-200 g mięsa mielonego+ 1/2 torebka kaszy gryczanej + 1/2 marchewki+ pół szklanki bulionu + mizeria podwieczorek - 10 śliwek kolacja - kanapka razowca + plaster sera + pomidor i ogórek świeży Mam nadzieję ,że się tu rozkręci :)

witam:) u mnie dzis malutki spadeczek,ale zawsze cos:) na sniadanko chlebek razowy+wedlina drobiowa z ogorasem i pomidorkiem drugie sniadanie -jajeczka sadzone z koperkiem na obiad chyba rybke se upitole:) co tak malo zagladacie tutaj? ja zawsze moge wlasnie w tych godzinach kiedy moj rozrabiaka sobie drzemie:)

Śniadanie - Jajecznica z dwóch niewielkich jaj 2 Śniadanie - 2 kromki chlebka żytniego Obiad - Mielone 100g + 1 ziemniak gotowany + surówka z b.kapusty Kolacja - Jogurt naturalny Razem = ok 650 kcal ! Aerobic - 30 minut_-220 kcal ! Mycie podłóg - -100 kcal ! Spacer - -100 kcal ! Razem = ok -440 kcal ! Całkiem całkiem !

No na moje to Bassia 1.09 ujrzy juz drugi cel na wadze !!:) trzymam kciuki ja dzisiaj znowu rowerkiem do pracy zaraz bede jadla sliwki wegierki mniam i dzisiaj posadzilam mnostwo ziol :) czaber , koper , lubczyk,bazylia oregano rozmaryn estragon koper szczypior natke reszty nie znam mieta piprzna aha i rumianek melisa cos tam jeszcze wiec bedzie za 2 tyg ziolono ! swiezo swojsko i naturalnie !!:) uwieliam !:) jak Wam mija dzien ...mi az chce sie zyc :)