Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangomix

5kg w 10 dni mi się juz raz udało zapraszam od 27.07.11 razem raźniej :):)

Polecane posty

Jak mija dzień - dobrze !!! :) U mnie zrobiło się niebo bezchmurne i słoneczko świeci pięknie - pewnie pójde na spacer z córeczką tak za 30 minut !

super :) ja w pracy i u mnie cieplutko az chce sie życ :) dietę nadal trzymam dzisiaj zjadłam 3 kostki gorzkiej czekolady -93 kcal ale o nic mieszcze sie w limicie ...hehe :) buziaki

Cześć dziewczyny:) Muszę się wam pochwalić że już mam piękne 67 kg:):).Jestem taka zadowolona A egzamin oblałam-niestety z własnej głupoty i to przy końcu!!!Myślałam,że umrę...Ale w piątek mam następny myślę że pujdzie lepiej.

gratulacje marcepankowa !:) a egzaminem sie nie przejmuj w piątek zdasz !! :* co ostatnio Ciebie tak mało ?:(

Bo wiecznie mnie w domu nie ma... Ostatni tydzień to spędziłam w Legnicy i dokształcałam jazdę:)Jak byłam w domu po południu to taka zawsze padnięta byłam.Średnio o 7 jechaliśmy i o 13 wracaliśmy.

COSTA " Jabłko" 2L : - 100% dziennej wit.C w 1 szklance - jedna porcaj 250 ml dost. 23 kcal - cukry 5 g - tłuszcz 0,3 g - kwasy tłuszczowe nasycone 0 g - sód 0,005 g Więc myślę że jedna szklanka nie zaszkodzi !

czesc dziewczyny dzis jestem ledwo zywa,cala noc prawie nie spalam,dostalam wczoraj takich silnych bolesci przy sikaniu,i chodzilam co 2 minuty siku,najpierw ogromny bol a potem krwawienie-cos okropnego,siedzialam pol nocy na necie i szukalam co to moze byc,i wyczytalam ze to albo kamien z nerki schodzi i rani nerki i dlatego ta krew albo zapalenie pecherza. dzis zauwazylam jak sikalam ze schodzi taki drobny piaseczek,i niestety to jest to:( na szczescie mam tu niedaleko znajoma i miala tabletki urisept bo wyczytalam na necie ze one sa pomocne i juz zazylam dwie-przynajmniej juz nie krwawie bo tu w UK isc do lekarza to bez sensu-tu na niczym sie nie znaja:( tak wiec dzis jesem nie do zycia :(:(

a ja przed chwila zjadlam 2 princessy , 6 kostek gorzkiej czekolady , 10 takich ciastek w czekoladzie ok 15 ciasteczek maslanych w cukrze i 3 kulki milka orzech w czekoladzie jedna ma 122 kcal wiec zajebiscie jest ....:(

ooo...Ja jestem własnie po obiadku który wyszedł około 250 kcal !!! :) Mangomix nie przejmuj się - jutro bedzie lepiej :) Wierze ! :) Pozdrawiam :p

Mango a coz to sie stalo,ze sobie tak poslodzilas? w pracy cos nie tak? czy chlop twoj cie wcurwil?? ja tez chyba zaraz wpiepsze delicje albo cos,bo juz mi sie srac chce z bolu:(:(

Przez ost. tydzień spadł mi 1 cm z brzucha - to moja zmora. Kiedyś był płaski przez ciąże już taki nie jest. :(

Gość MARLENKAAA2
Heeej dziewczęta :) Co tam u was ciekawego słychać?:)

no wlasnie nic po obiadku mi sie zachcialo 3 kosteczek czekoladki no i poszła fala...już widze jutrzejsza wage...co za dzien ... Gratulacje Basiu:*

Hej kochane ani nie przytyłam (jupi) ani nie schudłam i dostałam dzisiaj okres.... eh więc może po okresie jeszcze coś się ruszy :) buziaki dla Was kochane dzięki za wsparcie moje menu na dzisiaj śniadanie : kromka razowego z puszką 110 g makreli w puszce w pomidorach tj 230 kcal 2 sniadanie 5 sliwek jablko tj 100 kcal obiad chlodnik pyszniutki tj 106 kcal podwieczorek bedzie galaretka z jablkiem tartym 110 kcal ale zjem dwie porcje :) kolacja nie mam pomyslu jeszcze lece paaaa:)

Gość bassiuniia23
Hallo , jest tu ktos ?

Kiepsko tu ! Wczoraj zjadłam 700 kcal a dziś na śniadnaie jajecznica z dwóch jajek tj. ok 230 kcal Na drugie śniadnie naktarynka ok 44 kcal + herbata Obiad jescze niewiem przewiduje nie wiecej niż 250 kcal + herbata Kolacja Nektarynka ok 44 kcal + herbata Razem bedzie : ok 600 kcal z herbatami bo wczesniej ich nie policzyłam!

hej kochane :) ja jestem ale mniej bo wciągnął mnie wir siłowni !:) chudne chudne obecnie waga pokazuje 65,6 więc -3,4 nie jest zle mam jeszcze okres wiec moze coś sie zmieni buziaki dla wszystkich !:)

wczorajsze menu: ś jajecznica z dwoch jaj z cebulka szczypiorkiem i 2 pl szyneczki dla dzieci drobiowej 2 s 2 jablka obiad 3 szaszlyki (kurczak , papryka, cebula) 200 g gotowanej fasolki szparagowej podw miseczka mrozonych truskawek z lyzka naturalnego kolacja 2 szaszlyki razem wyszlo mniej niz 900 kcal...na silowni spalilam ponad 800 ... musze zaczac JESC WIECEJ ! dzisiaj s wlasnie zjadlam kromke chleba z plesniakiem light do tego salata ogorek pomidor 2 s banan obiad zupa pieczarkowa zabielana jogurtem z pelnoziarnistym makaronem podwieczorek brzoskwinia kolacja serek wiejski z warzywami :) zaraz ide na silownie na godzinke zrobic aeroby potem na saune :) buziaki

Mi wczoraj wyszło ok 950 kcal i spaliłam ok 350 kcal a dziś jeszcze nic nie jadłam ale chyba zjem mała miseczke płatków.

właśnie gotuje pyszną zupę pieczarkową po siłowni jestem wykończona a sauna mnie dobiła ale to nic jedziemy z koksem kochane jedziemy !:):) buziaki dla wszystkich miłego dnia !:)

witajcie:) u mnie tez spadeczek wagi,mimo ze sie nie "zazynam" ostatnio wciagnelam sie w popcorn solony:)ale dobrotka:)