Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inchblue

Od 1 sierpnia 15 kg w dol

Polecane posty

Jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać osobę, której udało się schudnąć i wyglądać starzej => wręcz przeciwnie te osoby wyglądały zdecydowanie młodziej.

Dokladnie,ja teraz sie czuje jak taka gruba,stara mamuska :) jak schudne to bede mogla sie w koncu modnie ubrac,fajne jeansy a nie takie wory jak teraz nosze ;)

Gość nie smiejcie sie ze mnie
nick.............waga ........waga ........waga .....termin........wzrost __________wyjsciowa___obecna____docelowa________.......__ ____ inchblue..........92...........69,1.........54 ........12.2011.......161 cm zielone jabłko...85...........71............62........12.2011...... .166 cm basiak_...........83,5........78,1.........58.........12. 2011....... Chiquitaa.........92..........83............75.........11 .2011....... lessina.............82..........74...........58-60......1 2.2011....... iiffoonkkaa.......75..........70,5.........58.........11 .2011........168 cm wilkowa...........81..........75............55.........12 .2011........160 cm Słoneczko2010..86..........80,70........68..........12. 2011........164cm zębiara...........77.........75,5..........65........ .??????????........169 cm klakowska84 ....70 ..........70 ..........65-60.......09.2011........170 cm kolesiowa_taka .63 .........62........ ..58-55 .......??????????........ asik452...........86..........79.5.........68...........1 2 2011........ Aanne.............61,1........61,1........54 ...........?????????......... elamela.63.......87,5........87,5.........78...........12 .2011........ madzia22a.......55...........54...........52..........10. 2011......... miraaatooodoo..88...........88..........68...........12.2 012........173cm kolamola..........63...........63..........52......... 01.11.2011.....164cm _Malinowa_......63...........62,7.......50..........10.2 011........165cm jeniiiifer .........75..........75..........65......................... ...172 cm boing0000000...80,4.......75,5........58..........06,2012 . .......165cm rebeka88...132.....132.......70.........???????????........164

no to mnie pocieszyłyście :-) ja mam 35 lat, dwójkę dzieci i też czuję się jak stara mamusia ... a marzę by poczuć się choć 5 lat młodziej ;-) Zwierzyłam się mojej cioci na temat postanowienia odchudzania i co mnie zmartwiło, ona nie wierzy wcale w to moje schudnięcie do Świąt :-( powiedziała mi, że z 3 kg to może schudnę, ale nie więcej buuuu

Gość Zielone jabłko
wilkowa nie przejmuj się. Dasz radę! Wszystkie damy radę ! :) Jeśli się starasz, ćwiczysz to będą efekty. Do świąt daleko, dużo czasu jeszcze by zrzucić nadprogramowe kilogramy.

Zielone jabłko :-) dzięki za wsparcie,no muszę dac radę i zrzucić te 15 kg choć !

Czesc Dziewczyny,jak tam w poniedzialek? musze sie Wam pochwalic- dziś sie zważyla i jest dokaldnie 1kg mniej...yeaaa 61,7.Super ,bo troche mnie załamał taki mały spadek w piątek.Wczoraj miałam wolny dzien to duuużo ćwiczyłam z pasem neoprenowym. Wy macie widze dzieci-super,ze juz stabolizacja życiowa etc.ja nie ,ale chce ladnie wygladać i w pracy miec pewnosc siebie(choc powiem Wam,ze jak byłam chudzina to mniejszy respekt budziłam-teraz krok pewniejszy jakoś)ale to jedyny argument na plus! Kolesiowa to prawda jak sie echudnie czesto wyglada się mlodziej ,ale bywa,ze jak schudnie sie w niezdrowym trybie to niestety bardzo to postarza-wtarz sie zapada, szarzeje cera, oczy są zgaszone:( Zębiara Ty takich motywacji typu "ciocia" to nie słuchaj...spokojnie przyjmuj ,ze 1 kg na tydzien leci i idź swoim torem...a Ciotka nim zaskoczy to Cie zobaczy taka laskę,że uuuuuuuuuu;)to jej przypomnisz jak to mówiła,ze gora 3kg :] spadam na zakupy po nabiał-serki,jogurty,jakies warzywka:) zagladne wieczorkiem

Malinowa z ta ciocią to chyba do mnie to było ;-) dzieki za dobre słowa Słuchajcie mam skurcze w prawej łydce, wystraszyłam się bo miałam takie objawy w ciąży, ale test zrobiłam i to nie ciąża na szczęście :-) tylko skąd te skurcze ?Mąż kupił mi magnez z potasem taki zdrowitu na skurcze, ale nie wiem czy to pomoże, czy to brak magnezu, czy inny pierun Dojadłam dziś do 1440kal dziś i zła jestem na siebie, oby jutro już nie było tak źle, ja jednak głodna jestem na tych 1200 kal :-(

tak to jest jak sie pisze i jest sie juz 1 nogą w drodze na zakupy:D:D:D a 2 Wasze nicki Dzikewczyny są tak specyficzne,ze aż ich zapmaietac nie mogę . sorki sorki:] 1400 to nie jest duzo-wylicz zapotrzebowanie- pewnie masz ok 2400 to juz masz tysiaka na minusie.Poruszaj sie 45 min i dojdą kolejne ujemne kcal.

Gość Zielone jabłko
Muszę się przyznać , że zgrzeszyłam :( Jestem na siebie wściekła. Wypiłam na kolację duży kubek mleka + kakao. Miałam nie jeść i nie pić nic słodkiego i dzisiaj się złamałam. Cały lipiec nic nie ruszyłam nie miałam ochoty bo jadłam owoce i tam jest cukier ale dzisiaj wypiłam słodkie. Jutro cały dzień piję sam kefir . Nic więcej nie dotknę. Jeden taki dzień mi nie zaszkodzi i odpokutuję te kakao z mlekiem. wilkowa nie przejmuj się może masz niedobór witamin. Często w czasie diety to się zdarza dlatego ważne jest by uzupełniać je regularnie. Magnez z potasem? to bardzo dobrze. Wypij. Nie zaszkodzi a może pomóc. Mi moja lekarka przepisała potas ( kapsułki) a magnez razem z innymi witaminami. Miałam też pewne problemy ale przeszło jak ręką odjął. Wyniki wyszły świetne i okazało się , że miałam niedobór mimo jedzenia dużej ilości pomidorów. Teraz staram się jeść dużo warzyw i owoców bo mają dużo witamin. W czasie diety to bardzo ważne by uzupełniać witaminy. Ale gdyby nie przeszło to najlepiej idź do lekarza:) Miłego wieczorku dziewczyny:)

Zielone jabłko to ja z Toba idę na ten dzień kefirowy :-) będzie Ci raźniej,a ja odpokutuję te dzisiejsze 1440kal zamiast 1200 !

Gość Zielone jabłko
Wilkowa zapraszam:) We dwie raźniej. Kefir nam nie zaszkodzi. Nie ma dużo kalorii i jest smaczny. Było złamanie zasad jest i kara:) Może dzięki temu się więcej nie złamiemy:) Jest nadzieja. Pozdrawiam

Dziewczyny to ja jutro z Wami taki nabiałowy dzien sobie zrobie. Tylko kefir zastąpię jogurtem natural. +serki wiejskie light max 2 szt i jajko na zakończenie dnia.w każdym razie nic poza tym!!! i wg slowa danego własnie pocwiczylam 45 min.

Ja nie licze kalorii tylko staram sie jesc co trzy godz maly posilek np: 2 wasa z twarozkiem,pomidorem +owoc , platki light z chudym mlekiem , banan+kiwi wkrojone do jogurtu (bardzo zapycha) kawalek miesa +salatka , ryba +warzywa na cieplo, mala miska zupy ...itp :) i tak sobie cos co 3godz z tego jem na co mam ochote :)

Tak sobie myslę , że w prównaniu do Was to bardzo mało jem :P Ja nie jem czasami z tego powodu że jestem głodna tylko po prostu z nudów :P A i ja uwielbiam czynność samego jedzenia haha :D :D :D Postaram się przestawić, żeby jeść coś co 3 h :P

Gość Zielone jabłko
Malinowa zapraszamy:) aneczka78 u mnie pada deszcz i świeci słońce. Pogoda nie jest idealna ale zawsze chociaż troszkę słońca jest lepsze niż sam deszcz. Biegałam kiedyś ale co tu dużo mówić nudziło mnie to. Liczyłam oddechy w czasie biegania i nie było źle, tylko po prostu to nie dla mnie. Ja dzisiaj ćwiczyłam 30 minut. Mało ale dzisiaj miałam taki dzień. kolesiowa_taka ja też nie jem za dużo. Ale dzisiaj miałam chęć na kakao z mlekiem i złamałam się i nie jestem już wściekła tylko lekko wkurzona na siebie, dlatego jutro dzień kefirowy:) Pozdrawiam i jutro napiszę jak mi idzie na dniu samego kefira. Dziewczyny wy też piszcie jak wam idzie:)

Zielone jabłko czekam jutro na relację z kefirowego dnia, ja będę zaglądała w ciagu dnia :-) Ile tych kefirów planujesz zjeść -wypić ? Malinowa zapraszamy :-) kto jeszcze dołączy ?? Wiecie o wiele fajniej mi się odchudza jak mam z kim sobie o tym popisać i pomarudzić mam komu ;-)

wilkowa nie przejmuj sie ciocia, pewnie jest zazdrosna i sie tak odgrywa ja mam zamiar wygladac mlodziej jak schudne bo narazie tez wygladam jak "mamuska" z dwojka dzieci u boku ;) a na wadze 68,5,oby ten stan sie utrzymal do piatku :)

Gość Zielone jabłko
Witam panie:) Zaczęłam mój dzień kefirowy. Właśnie piję pierwszą butelkę . Jest dobrze, głodu nie czuję ale może to dlatego, że nigdy mi się rano nie chce jeść. Planuję wypić dwie butelki. W zupełności mi wystarczy bo kefir zawsze mi zapycha żołądek. Nie odczuwam po nim głodu. Jestem tego samego zdania:) Mam komu pomarudzić i napisać jak mi idzie. A jak patrzę na wasze wyniki, że tu kilo mniej i tam. To dla mnie dodatkowa motywacja. Zawsze lepiej się odchudza w towarzystwie innych odchudzających. W ogóle zamierzam zrobić maseczkę na włosy:). Taką co hinduski stosują by włosy były lśniące. Czytałam gazetę i tam kobieta z Indii dawała maseczkę na włosy i twarz. Hinduski mają piękne włosy:) Maseczka łatwa do zrobienia to nie będzie z nią problemów. Kobieta z Egiptu dała przepis na wybielenie zębów i cerę. W sumie są 4 kobiety i opowiadają jak w ich krajach dba się o urodę. Miłego dnia dziewczyny:)

Zielone jabłko tylko uwazaj z ta maseczka na wlosy jak jestes bladynka ;) moja znajoma po powrocie z indii jeszcze przez m-c miala zolciutkie wlosy i nie umiala ich domyc,napewno super jest ta maseczka do ciemnych wlosow :) Ja tez sie bardziej motywuje jak was czytam, i mozna sie pochwalic kazdym straconym kg :)

A co wam da ten kefir?? bo ja sie boje ze dostane biegunki po tym? co to daje oczyszcza??? Ja mam jedna coreczke,ale mnie wkurza ze nie moge kupowac ubran w tych sklepach co kiedys bo do niczego sie nie mieszcze albo wygladam w tym jak swinka :( NIENAWIDZE TEGO

nick.............waga ........waga ........waga .....termin........wzrost __________wyjsciowa___obecna____docelowa________.......__ ____ inchblue..........92...........69,1.........54 ........12.2011.......161 cm zielone jabłko...85...........71............62........12.2011...... .166 cm basiak_...........83,5........78,1.........58.........12. 2011....... Chiquitaa.........92..........83............75.........11 .2011....... lessina.............82..........74...........58-60......1 2.2011....... iiffoonkkaa.......75..........70,5.........58.........11 .2011........168 cm wilkowa...........81..........75............55.........12 .2011........160 cm Słoneczko2010..86..........80,70........68..........12. 2011........164cm zębiara...........77.........75,5..........65........ .??????????........169 cm klakowska84 ....70 ..........70 ..........65-60.......09.2011........170 cm kolesiowa_taka .63 .........62........ ..58-55 .......??????????........ asik452...........86..........79.5.........68...........1 2 2011........ Aanne.............61,1........61,1........54 ...........?????????......... 162cm elamela.63.......87,5........87,5.........78...........12 .2011........ madzia22a.......55...........54...........52..........10. 2011......... miraaatooodoo..88...........88..........68...........12.2 012........173cm kolamola..........63...........63..........52......... 01.11.2011.....164cm _Malinowa_......63...........62,7.......50..........10.2 011........165cm jeniiiifer .........75..........75..........65......................... ...172 cm boing0000000...80,4.......75,5........58..........06,2012 . .......165cm rebeka88...132.....132.......70.........???????????...... ..164 Ja się nie odzywałam bo nie było po co :D Tak to jest jak się ma zachciewajki na kolacje po 22 : D A dzisiaj na wadze 61,1 : | więc tyle samo heh :D

Gość wiszys
Ja dzisiaj rano maślankę i kefir i jogurt - taki mix w jednej szklance, bo musiałam zużyć. Potem zjadłam trochę szynki i pasztetu domowego, no ale białko :D Dzisiaj zjem dopiero o 16 szklankę maślanki. A następne dni na samych kefirach ! Czuje się taka napakowana:/

Gość Zielone jabłko
Aneczka78 Ja mam to szczęście, że mam ciemne włosy:) Nigdy ich nie farbowałam, więc mam nadzieję że maseczka dobrze zadziała. Ja mogę pić mnóstwo kefirów a biegunki nie dostaję. Na mnie po prostu w ten sposób kefir nie działa. Kefir stanowi doskonałe źródło wapnia, witamin B2, B12, D, biotyny oraz białka. Dostarcza organizmowi probiotyki. Dobrze gasi pragnienie i oczyszcza organizm. Ja tylko dzisiaj jestem na kefirze. Mam nadzieję, zrzucić zbędne kilogramy. Na pewno nam się uda.. Ja po nowym roku idę na ślub i wesele i muszę jakąś ładną sukienkę kupić. Chcę w niej dobrze wyglądać a przede wszystkim dobrze się w niej czuć. Ja kiedyś też byłam szczupła. Ale niestety zachorowałam dwa razy na zapalenie oskrzeli, leżałam w szpitalu, leczyli mnie na sterydach i przytyłam. To było kilka lat temu i cieszę się, że od tamtego czasu jestem zdrowa. Z 85 udało mi się schudnąć do 71. 14 kg poszło w niepamięć:) wiszys pij dużo wody! przynajmniej 2 litry dziennie. Białko w nadmiarze zakwasza organizm. Miłego dnia:)

Mam dziś mimo tych wczorajszych 1440kal na wadze mniej 600gram, jakieś czary czy co :-)a co u was? ja dziś kefirowo od rana, mam 3 kefiry Pilos z lidla ;-)

Gość wiszys
Zielone Jabłko - piję bardzo dużo :) Teraz zjadłam maślankę ale dołączylam do niej otręby i trochę twarożku z miętą, aby było trochę ciekawiej :) Ale fajnie by było schudnąć .. :( Siła w nas !

zielone jabłko moze podzielisz sie ta maseczka na te ciemne włosy chetnie tez bym spróbowała gdybym tylko wiedziała jak ja zrobic :) u mnie dzis masakra nawet nie bede wam pisac co pochłonełam bo szkoda czasu , ale jutro juz napewno tak nie bedzie zrobiłabym jutro ten wasz dzien kefiorowy ale wiem ze nie dam rady o samym kefirze tym bardziej ze mi jeden tygodniowo wystarczy ;) jutro bede trzymac dalej swoja diete i tyle , mam nadzieje ze w piatek waga znowu pokaze mniej

Ja zeby nie myslec o jedzeniu to robie porzadki w szafie ukladam moje 36 rozmiary i mysle ze juz pod koniec roku sie do nich zmieszcze:) musze sie czyms zajac bo mam za duzo wolnego a z nudow wiadomo sie je,ale ja trzymam sie moich 3godz przerw :) Jak tam dajecie rade na kefirku???