Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

Gość kubelwagen
"a gdzież to kobiety zażywają tego ruchu?" rajdy do ciucholandów wte i wefte.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Silownia dla faceta to jak kosmetyczka i fryzjerka dla kobiet. W obu przypadkach ma w ostatecznym efekcie zwiekszyc atrakcyjnosc. Kobiety sa chronione przez estrogeny. maja troche inna przemiane. To im daje mozliwosc dluzszego zycia. Poza tym w obowiazujacej mentalnosci duzo lepoiej spelniaja sie niz mezczyzni.

Gość IMO13845
Zuzanna Ameliiiiiia "Ciezka praca polaczona z fatalnymi nawykami zywieniowymi, brak ruchu i apatia , a na topie wszystkiego - uzywki." To wejdź sobie na tutejszy dział poświęcony dietom - tam tylko ciężkiej pracy nie uświadczysz... "Jak sie przejdziecie po jakims cmentarzu to panow zmarlych okolo 50+ jest duzo wiecej niz pan." Jezu, Zuzia - gubisz się i odnajdujesz, ale nie zawsze tak gdzie powinnaś. Pink_Panther "Sprawdź sobie swój link, jak nie wierzysz. Wyczuwam nutkę IMO-wskiej ironii." Innymi słowy mania prześladowcza. :D

Gość IMO13845
Zuzanna Ameliiiiiia "Silownia dla faceta to jak kosmetyczka i fryzjerka dla kobiet. W obu przypadkach ma w ostatecznym efekcie zwiekszyc atrakcyjnosc." Ty specjalnie starasz się wyprowadzić męską część dyskusji z równowagi? :D "Kobiety sa chronione przez estrogeny. maja troche inna przemiane. To im daje mozliwosc dluzszego zycia." Oooo! Niesamowite, Zuzia wpadła na właściwy trop.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
IMO - po co mi dzial o dietach? Co najbardziej lubisz jesc i co zazwyczaj jesz? Kotlety? Duzo tluszczu? Slodycze? A ile razy jesz ryby?

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Off - nawet 100% moze uznac pana A za przystojnego, kazda kobieta na jego widok bedzie miala mokro w gaciach a i tak pan A moze pozostac prawikiem.

Pink_Panther "Ha ha, wiedziałam, że coś was łączy Aneta. Kto się czubi..." No pewnie, przy IMO czuję się jak 100% kobieta. :D

Gość IMO13845
Pink_Panther "IMO, po prostu napatrzyłam się na stosy dwuznacznych przytyków na kafe." Już się tak nie pieść - przytyki są bardzo ewidentne. ;) [Zuzanna Ameliiiiiia "IMO - po co mi dzial o dietach?" Chociażby to, że zarzucasz mężczyznom nieumiejętność/niechęć dbania o zdrowie, a jednocześnie masz swoje koleżanki robiące to pod Twym nosem. Tak z pewnością będą żyły krócej...

to święta prawda, że przeważnie kobiety mniej się ruszają. a rajdy po sklepach - w galeriach są przeważnie ruchome schody, żeby żadnej czasem dupsko nie schudło :D

do naprawde przystojnego zawsze jakaś zagada i go skutecznie poderwie

Nie no, piękni ludzie mają lepiej w życiu. To fakt niepodważalny. Ładna dziewczyna już na pewno nie będzie narzekać na adoratorów. Ale facet niekoniecznie. Kobiety z reguły nie lubią związków bez zobowiązań, a żeby być z kimś na serio to nie tylko wygląd się liczy, więc rzeczywiście nie jest on najważniejszy. Chyba, że ktoś jest naprawdę szpetny i nie może się w żaden sposób podobać, to wtedy tak.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
IMO - w jakim kraju poza Polska i Nigeria byles? Porownaj sobie sprawnosc ludzi w starszym wieku w Polsce i w innych rejonach. W Polsce ludzie ogolnie sa malo sprawni a z wiekem to sie poglebia. I to nie zalezy od plci. Polskie nawyki zywieniowe sa bardzo niezdrowe. A kobiety oze nie ruszaja sie na silowniach ale za to sprzataja , piora , dzwigaja zakupy. Tego nie widac ale to tez jest ruch i wysilek fizyczny.

ja ostatnio więcej pracuje i już są tego efekty, 2 kg mniej

Gość IMO13845
Idę stąd. Mogłem posłuchać swojej własnej rady i dać drapaka w momencie przybycia Zuzia. I jak nie mamy żyć krócej z takimi samicami u boku...

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
IMO - naprawde jestes uroczy.

do naprawde przystojnego zawsze jakaś zagada i go skutecznie poderwie Nie zawsze.

I tak jak każdy temat o prawiczkach skończy się tym, że zwalą wszystko na swój wygląd, a no i na kobiety- bo przecież to wina tych suk, że ich nie wybierają. :O

offerma "prawda. a mężczyźni "tylko" cegły na budowie i młoty pneumatyczne w kopalniach. leniuszki" Hahaha! Jestem ciekawa offermo jak ty pracujesz? Bo na pewno nie fizycznie.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Swiete slowa Aneta. Swiete slowa. Off zajrzyj do statystyk i policz jaki procent meskiej populacji pracuje na vudowach i w kopalniach.

ostatnio kułem asfalt takim młotem pneumatycznym, to wbrew pozorom lekka praca

"W Polsce ludzie ogolnie sa malo sprawni a z wiekem to sie poglebia. I to nie zalezy od plci. Polskie nawyki zywieniowe sa bardzo niezdrowe. " a na Zachodzie to się niby zdrowo odżywiają i są szczuplejsi? ta cała zakała żywieniowa właśnie stamtąd przylazła, te wszystkie McD i inne gówna. u mnie w rodzinie zawsze odżywiano się zdrowo: dużo warzyw, ziół, mało tłuszczu i żadnej chemii. więc moi rodzice mimo, że są po 60tce, nadal są szczupli, sprawni i raźno machają łopatą/motyką w przydomowym ogródku :D wręcz dłuższą chwilę na miejscu nie mogą usiedzieć.

Z tą pracą, to po prostu wygląda tak, że kobiety mają inne zadanie. One rodzą i wychowują dzieci, faceci harują ciężko na budowie. Każde zgodnie z rolą jego płci. No, ale czasy się zmieniły, rewolucja genderowa, równouprawnienie kobiet, więc różnie to bywa.

Gość Zuzanna Ameliiiiiia
Re - jesli piszesz o USA to sie zgodze.

Stev "ostatnio kułem asfalt takim młotem pneumatycznym, to wbrew pozorom lekka praca" No właśnie, przecież w dzisiejszym świecie faceci wcale się za bardzo nie przemęczają. Poza tym te wszystkie robole na budowie mają niezłe wczasy: opalają się, gwiżdżą na pannice, piją browary.

nie tylko USA, cała Europa Zach. ma problem z nadwagą i otyłością. USA to już skrajność i monstra :D spodobał mi się podszyw z jednego topiku: "Dlatego tyle dojrzałych kobiet nosi przezroczyste kiecki i stringi. Chcą pokazać troszkę narządów płciowych. Te najbardziej dojrzałe nie zakładają majtek i siadają naprzeciw jakiegoś pana i rozchylają nogi by zobaczył te wspaniałości, ponieważ mądra kobieta wie, że panowie to lubią i bardzo cenią. Tak, cenią. Oni wiedzą wtedy że to jest dojrzała kobieta, z którą warto planować życie. Nie powinnaś ukrywać swojego sromu jak jakiegoś skarbu. Powinnaś dać tam dostęp mężczyznom. Jak mężczyzna chce, to nie zastanawiać się, tylko pozwolić sobie włożyć prącie. Dzięki temu zdobędziesz miłość i szacunek. Oraz Tego Jedynego." :D :D :D