Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUPAKUPA

Najwiekszy stereotyp na tym forum to to ze prawiczki sa napewno brzydkie

Polecane posty

z tą harówką na budowie to też mit, w normalnych firach są dźwigi, koparki które wykonują najcięższą robote

Stev "z tą harówką na budowie to też mit, w normalnych firach są dźwigi, koparki które wykonują najcięższą robote" No pewnie, że tak! Jeśli już rozmawiać o harówie to tak jak Ci kiedyś wspominałam- Stocznia. Tam to jest tragedia, nic dziwnego, że tyle im płacą, bo mało chętnych na takie miejsce. :O

"re-min-ka- Dzisiaj wielu młodych ludzi się rusza. Wielu biega i jeździ na rowerze, więc nie jest tak źle." przecież mówię, że nie jest źle, to Zuza mówi, ze jest :P "zdrowa żywność wegetarianska" nie no, wegetarianami to nie są, ale faktycznie mięsa jakoś super dużo nie jedzą.

na budowie też dobry fachowiec wyciągnie z 3 tys, a tak to średnio po 2,5 sie zarabia

A ja bardzo lubię mięso. :classic_cool: Jest bardzo zdrowe, a obiad z samych roślinek jest strasznie lekki i jałowy.

"z tą harówką na budowie to też mit, w normalnych firach są dźwigi, koparki które wykonują najcięższą robote" pierdoły gadasz. dźwigi i koparki są do tego, czego człowiek nie jest w stanie unieść/wykopać. a cegły i pustaki to kto niby układa? dźwig i koparka? czy tam inne rzeczy.

"pierdoły gadasz. dźwigi i koparki są do tego, czego człowiek nie jest w stanie unieść/wykopać." Skoro Stev pracuje na budowie, to chyba jednak coś tam wie. :)

teraz nie buduje sie z cegły i pustaków, a z silki i suporeksu a to dużo lrzejszy materiał

i wogóle babo co ty możesz wiedzieć o pracy na budowie

Gość IMO13845
Ale i tak, Stocznia jest jednym z najcięższych miejsc pracy! I nieważne, że Drabina nigdy w stoczni nie postawiła swojej dużej stopy, ani nieważne jest, że bodajże tylko KUŹNIA w stoczni jest najcięższa. Ale Drabina wie swoje...

"A ja bardzo lubię mięso. Jest bardzo zdrowe, a obiad z samych roślinek jest strasznie lekki i jałowy." no bo samymi roślinkami to nie da się używić. trzeba jeść jeszcze produkty wysokobiałkowe, w tym mięso i ryby. dlatego mnie żaden wegetarianizm nie przekonuje, a weganizm to już w ogóle jakaś masakra.

offerma to chyba jest oczywista oczywistość

"teraz nie buduje sie z cegły i pustaków, a z silki i suporeksu a to dużo lrzejszy materiał" to nie lepiej od razu ze styropianu? :D ""Off zajrzyj do statystyk i policz jaki procent meskiej populacji pracuje na vudowach i w kopalniach." na pewno więcej niż kobiet." przecież praca kobiet w kopalni np w PL (i w większości krajów pewnie tez) jest USTAWOWO ZAKAZANA. tu nie ma w ogóle co porównywać, bo tylko w jakimś Sierra Leone kobiety albo dzieci ktoś może wpuścić do pracy w kopalni.

IMO13845, O proszę, czyli jednak wróciłeś i nieważne, że wcześniej napisałeś swoimi małymi paluszkami, że idziesz. :P

jakby zrobić zamiane to kobieta padła by przy młocie po 15 minutach

Offerma, nie wiem dlaczego niektórzy porównują prace męskie do kobiecych. To tak jakbyśmy wam wyrzucały, że nie wiecie co to ból porodu i gospodarzenia. Takie role wyznaczyła nam natura i tyle.

Gość IMO13845
Nieśmiało chciałbym zauważyć, że wróciłem ze względu nieobecności pewnej jakże IRYTUJĄCEJ mnie samicy - zwabiła mnie także głupota co poniektórych wypowiedzi. :classic_cool:

jesteś downem oferma nie mającym pojęcia o budownictwie, z cegły to se możesz grilla na działce postawić

Gość IMO13845
Różowa Kocico - ale o tym właśnie dyskutujemy, wyniszczający skutek pracy wykonywanej przez mężczyzn, co przekłada się między innymi na długość życia. A nie pitu-pitu, bo nie dbacie o siebie. :classic_cool:

Gość IMO13845
Stev "... z cegły to se możesz grilla na działce postawić" Czyli jednak coś z tej cegły się buduje. :classic_cool:

"Wiecie jest kilka rodzajów biedy. Bieda materialna, bieda umysłowa, bieda emocjonalna i jeszcze pare innych, które nie chce mi się wymieniać. " Takie to farmazony wychodzą jak się pije i postuje na forum.

wiadomo że siedzeniem całe 8 godzin na dupie w biurach sie nie zmęczą

"re-min-ka- Białko jest też w roślinach." tak, ale to nie jest takie samo białko. tak samo jak różnią się tłuszcze zwierzęce i roślinne. "Wbrew pozorom to wegetarianizm jest zdrowszym trybym życia" zdecydowanie się nie zgadzam, znam kilku wegetarian, którzy "dorobili sie" nowotworów :O przypadek? modyfikowane sojowe zamienniki? cokolwiek to było, ja nie mam ochoty ryzykować zdrowiem i życiem. a i lubię mięso po prostu. w ogóle ja wszystko lubię :P

IMO13845 "zwabiła mnie także głupota co poniektórych wypowiedzi." Aha czyli moje wypowiedzi omijałeś. :P Witamy Cię ponownie.

Ja też nie zamierzam się bawić w wegetarianizm. Skoro mój organizm domaga się mięsa, to znaczy, że go potrzebuje. :classic_cool:

Gość chyba palce cwiczycie
wlasnie widac jak wy cwiczycie: caly dzien siedzac przed komputerem i wyklocajac sie o byle glowno

"Nieśmiało chciałbym zauważyć, że wróciłem ze względu nieobecności pewnej jakże IRYTUJĄCEJ mnie samicy - zwabiła mnie także głupota co poniektórych wypowiedzi" podkochujesz się w Drabince :classic_cool: powiedzmy sobie szczerze - własny dom buduje się z cegły, żeby był na lata. natomiast mieszkania na sprzedaż z jakiegoś gówna, byle taniej - kogo obchodzi, że to się wkrótce po sprzedaży zacznie sypać? :P