Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co robić ...

Dbam o włosy,a one są coraz gorsze

Polecane posty

Co kilka m-cy robie blond pasemka,oczywiscie tylko na odrostach,a i tak mam fatalne końcówki,nie rozdwajają się,ale wyglądają jak u lalki barbie :O To mój jedyny "grzech"przeciw włosom,bo poza tym trzęsę sie nad nimi jak mogę-nie suszę,nie prostuję,nie trę ręcznikiem,używam olejów,waxa,maseczki z jajka i rycyny,oczywiście nie wszystko naraz.Osoby,ktore nie dbają o włosy mają lepsze niż ja :( Poradzicie coś?

Ja obecnie jestem ruda:D jeszcze tydzien temu mialam czarne farbowane wlosy niestety aby miec upragnione rude musialam poddac sie dekoloryzacji...bylam zalamana chociaz kolor byl ladny moje wlosy nigdy nie byly w tak zlym stanie,ledwo dotknęłam to juz mi sie kruszyly....zdesperowana zadzwonilam do znajomej fryzjerki a ta polecila mi naniesc na wlosy- siemie lniane mielone.....Efekt? Powiem krotko na pewno ten zabieg powtorze bo wlosy teraz sa zajebiscie miekkie:D

A mozesz napisac dokładniej jak to robisz?Mieszasz je z wodą,nakładasz to przed myciem czy jak? Ja ostatnio zauważyłam,że mi sie łamią :O Są strasznie suche,a jeszcze niedawno mi się przetłuszczały.NIe wiem czmeu,przeciez nawet nie ma słońca żeby mi wysuszyło