Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA_JEDNA :)

30latka samotna!

Polecane posty

Gość prawie 3dziestka :)
skoro tak t sobie poużywaj ale w takim razie dlaczego nei poszłaś na całość po tej kolacji????? teraz nie wiadomo czy będzie okazja skoro on taki ejst hm ja jestem okropna nagadałam temu jednemu, że traktuję przedmiotowo kobiety, a przynajmniej tak o nich pisze...... z drugim tym co niby się mam spotkać ciągle jakieś starcia;/ taka nie kazda kobita jest zła:P

Gość Taka_Jedna:)
Do kobiet mam najmniejsze zaufanie, mimo tego że samam jestem kobieta hahah:) Kolacja przebiegała b.grzecznie, kulturalnie nie tak jak wczesniej w klubie! Nawet byłam u niego w domu, poszlismy niby po samochód, by mnie odwiózł....wypiłam tylko herbatke i na tym się skończyło:)Był o dziwo bardz grzeczny, może myślał że to ja wykarzę inicjatywę.............a ja czekałam na jego gest:)heheh Myslę, że wystarczy miły sms, który go w jakiś sposób podkręci i juz jest mój:)Ostatnio tak było, ale ja nie mogłam.... Prawie 3dziestka nie łam się wszystko powoli się ułoży. Życzę najlepszego, bo to nam się należy!Życ pełnią szczęścia:):)

Sztyl znalazleś już taką niezłą kobitę?:P Taka widac widzisz w innych kobietach tylko rywalki...... t pisz jutro do niego! w końcu się weekend zbliża! a ja się cieszę, że zaden facet nie będzie mnie w ten weekend gdzieś wyciągał zn inne atrackcję będę miała

dobranoc:)

Nie chdzi o rywalizację!Poprostu zawiodłam się wielokrotnie..... temat rzeka! W weekend on standardowo jest w rozjazdach, więc nawet nie będę próbowała! Ale przyszły tydzień, może, może...... Dobranoc wszystkim do juterka:)

SIĘ MACie z rana🖐️:D

czuję się jakoś pominięta ale wybaczam , bo to top w sumie dla 3ostek;) ja się czuję ok tylko mnie coś w oku uwiera:P

Gość przed 3dziestka :)
aj tam:) zmieniłam na "przd" , bo o bardzij jednak pasuje

tak jednak zostanę bo już przyzwyczaiłam się do tego ncka;) ale upał, co?? głowa mnie boli nie chcę mi się nic ale idę na siłownie może mi się polepszy:)

Ja już po pracy i po 3ech piwkach, z koleżanko wpadłyśmy na pomysł, że każdy dzionek jest dobry do świetowania;) Chyba muszę chwilę odpocząc. Do zobaczyska wszytskim:)

Gość fajna 34
ojjj ja mam 34 178cm wzrostu 75 kg dlugie blad wlosy opalona poprostu prawie ideal he he 2 rozwody za soba syn i tez mam problem ze znalezieniem odpowiedniego faceta ale generalnie mam to gdzies wzrost jest tylko naszym atutem zawsze sie smieje z tych krociakow facetami trzeba sie bawic kochana podjudzac ich a potem kopa w dupe i nara myslisz ze nie marze o super facecie pewnie ze tak tez czasami zdaje mi sie ze szukam na sile i tak jest ale nie biore byle czego czesto zaczepiaja mnie zonaci ale ja nie bede lekiem na ich nieudane malzenstwo he he he zawsze takich splawiam krotkim tekstem KOCHANKA KOSZTUJE I wieja az sie kurzy wiec nie lam sie nie jestes sama buziaki

no i mi super teraz jest:D Fajna super sposób na tych mężulków hhaha:D

Z mężczyznami trzeba krótko!! już nie jeden M odczuł to na swojej skórze.......heehhe To, że czasem mam ochotę.... nie znaczy to że z każdym i zawsze:)Pozdrawiam koleżanki;)

ja już umyta spijam piwko i oglądam kabaret:)

Prawie 3dziestka:)Tylko się nie upij;) mnie muszę przyznac, że te 3cie piwko troszkę rozłożyło. Tak to jest jak się nie pije na codzień hehehe:) Uciekam powoli spac, jutro czeka mnie "pracowity dzionek" aaaaaaaa.Dobranoc kochane i kochani;)

Taka 3 piw nie mam:P al jakbym miała to raczej mam mocną głowę:P spij dobrze;)

18:30 [zgłoś do usunięcia] fajna 34 "ojjj ja mam 34 178cm wzrostu 75 kg dlugie blad wlosy opalona poprostu prawie ideal 2 rozwody za soba syn i tez mam problem ze znalezieniem odpowiedniego faceta ale generalnie mam to gdzies wzrost jest tylko naszym atutem zawsze sie smieje z tych krociakow facetami trzeba sie bawic kochana podjudzac ich a potem kopa w d**e i nara (...)" jesteś ideałem kobiety :D

Gość Taki ktoś dorosły
185 wzrostu to wspaniały wzrost. Atrakcyjność w pełnej klasie :) U kobiet to rzadkość. Sam mam tyle i powiem, że facetom jest trudniej znaleźć wysoką kobietę, niż kobiecie wysokiego faceta... mówię oczywiście ogólnie. Choć przy tym wzroście 64kg może się wydawać troszkę mało. Też mam 30 lat i jestem sam. Niegdyś moja wizja przyszłości zakładała posiadanie rodziny i oczywiście rzeczywistość mnie przerosła. Teraz też czuje się jak bym zawiódł sam siebie. Nie sądzę, aby to się kiedyś zmieniło - nie poznaję nowych osób, a na portalach randkowych wymagane jest kupowanie premium. Dziękuję, już dostatecznie dużo razy dostałem kosza za darmo. Nie chcę jeszcze za to płacić. Starałem się związać z kimś w liceum i na studiach. I jeszcze po studiach, ale już tylko przez internet. Od 2 lat już w zasadzie nie próbuję. Jestem już zmęczony staraniem się o coś co nie będzie mi dane. Skoro najlepsze(młodzieńcze) lata mojego życia już minęły, to po co się starać? Teraz jest za późno. Teraz nie mam już wiele do zaoferowania... :( A może dasz swojego meila, albo linka do jakiegoś konta gdzie można popisać PW, czy też zobaczyć Twoje zdjęcia? :) Nie jesteś sama, w tym życiu samotności :)

Gość ciapelek
"Taki ktoś dorosły"-napiszesz do mnie? Mam 32 lata i jestem wysoką, fajną, ciepłą i uczuciową dziewczyną. Odpiszę na każdy email. Czekam i pozdrawiam. Dorota. dorota1979@onet.pl

Gość 28latmamm
Taki ktoś dorosły - mam podobnie, już mi się nie chce starać, mam wrażenie że skoro dotychczas nie założyłam rodziny to już chyba wszystko przepadło.

ja mam tylko 160cm i nie wyobrażam mieć sobie 185:) ale mogę sobie wyobrazić jak taka kobieta wygląda bo moja koleżanka z pracy jak założy wysokie buty to tyle ma;)

29lat nei ma co tracić nadziei najlepiej po prostu nei myśl o tym nie zadręczaj się takimi myślami bo naprawdę można się zdołować! teraz jest dużo takich przypadków , że ludzie dopiero ok 30stki spotykają swoje połówki nie ma kilkuletniego "chodzenia" co osobiście dla mnie jest bezcelowe chyba , że ktoś planuje całe życie w konkubi albo też za śmieszne uważam planowanie i zaklepywanie wszystkiego na ślub, dwa lata do przodu;)

w 100% zgadzam się z moją przedmówczynią :) Dajcie spokój 30+ (-2) to jeszcze nie czas na to, żeby mówić wszystko stracone. 30-sto letni nieudacznik to tylko wytwór tego forum.

Do przedmówcy:kolego wcale nie uważam się za nieudaczna osobę!zakładając te forum, chciałam pokazac że jest nas coraz więcej. Coraz więcej samotnych. I wypraszam sobie oceniac mnie nie znajac i nie widząc osoby! Mając te 185cm wcale nie uważam się za gorszą, a wrecz przeciwnie mam tą satysfakcję, że nie jestem jedną z wielu............włosy blond, szczupła, delikatnie opalona, duże oczy cała Ja! To nie jest tak, że szukam na siłe i biorę co popadnie. Poprostu z wiekiem podnosze sobie coraz większą poprzeczkę. Nie potrafiłabym życ z kimś kto mnie w żaden sposób nie pociąga. A co przyniesie mi życie zobaczymy! Wzrost w zupełności nie przeszkadza mi poznawac atrakcyjnych M! Taki świat co niektórzy chyba mają tak duże kompleksy, że w pewnym momencie zatracają całych siebie!Pozdrawiam

power! p[ower! sprzątam:D

Taka jedna - nie miałem na myśli Ciebie. Napisałem tylko, że spotkałem się na tym forum ze stwierdzeniem, że samotny facet po 30tce to nieudacznik (podkreślam facet). Nie wiem skąd Ci do głowy przyszło, ze kieruje to do Ciebie.