Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA_JEDNA :)

30latka samotna!

Polecane posty

Gość Taka_Jedna:)
Jak każdego tutaj nowego!Witaj ;) kto albo co cię tak zdołowało?? warto przeżywac??hmmm....

Oj jakie to wszysko ciekawe;);0hihi Setunia powiem tylko krótko -było długo i namiętnie!Nie spodziewałam się takiego "uniesienia"!Nigdy bym nie pomyślała, że ulegnę młodszemu.....Moja fantazje nie znają granic... Bo fantazje, fantazja jest od tego, aby bawi się, bawic na całego;)

Gość miedzy słowamiOna31
Witajcie dziewczyny! Któraś z Was pytała, skąd "przybywamy" -mieszkam na dolnym śląsku :)

Gość prawie 3dziestka :)
Taka, czyżby hipokryzja????? mi tu odradzasz tamtego , niby odradzasz, bo mówisz zeby taki spadał a sama miałaś namiętną przygodę?;)

prawie 3dziestka;) to było kilka miesięcy temu i juz poszło w zapomnienie hihi! A co tam: wolny, młody, namiętny sama rozkosz! Ale i tak wolę starszych-starszych od siebie:) czasem trzeba przetestowac i sprawdzic co dla nas może byc najlepsze.....aaaaaa

zmykam spac, cos mnie głowa boli. Całuski, bajkowych snów....

no to hipokryzja;/ rudno dobranoc juro nowy dzień:)

Prawie 3dziestka :)nie szalej mała;) jaka hipokryzja.......ech No i mamy nowy dzień, czuję się taka śpiąca, chyba zaraz zasnę przed komputerem:)miłego dnia wam wszystkim życzę, będę jak coś później...

17:21 [zgłoś do usunięcia] Taka_Jedna:) Jeśli chodxi jemu tylko o seks to niech spada na drzewo!hehe Taka_Jedna:) prawie 3dziestka to było kilka miesięcy temu i juz poszło w zapomnienie hihi! A co tam: wolny, młody, namiętny sama rozkosz! z czystej przygody, którą całkiem niedawno doświadczyłam: On 24 ja 30 było na prawde super. noooooooo o to mi chodzi;)

Prawie 3dziestka:) Nie papuguj hehehe! No i jak twój przystojniaczek ....?myślałas o chwilach uniesienia?hehehe

ale co mam papugować chciałam Ci tylko pokazać tą hipokryzję;) ale już dobrze zapominamy o tym! ja w sumie z tamtym też miałam chwilę uniesienia i z góry wiedziałam na co się decyduje a ten mój obecny co z nim pisze to ma coś faktycznie w sobie nawet poczułam dziwne uczucie w brzuchu na widok jego pierwszego zdjęcia haha

Gość Taka-Jedna;)
Dalej kochana umawiwaj się, nie ma co tracic dnia! Kto wie może z nim zaznasz szczęscia! Ja powiedziałam sobie, że dla mnie facet musi mnie pociągac nie ważne że bedzie dużo starszy, poprostu muszę się z nim dobrze dogadywac i tyle;)dlatego pozwól oddac się chwilom uniesienia..............:):)

Sztyl masz rację:)

i wcale nie zamierzałam się przechwalać swoimi momentami unieś:P

możemy umownie przyjąć, iż nie była to przechwałka a chwila z życia 30tki, której przytoczenie służyć miało podniesieniu na duchu tych którym wydaje się, że nie im pisane są już piękne chwile :)

uniesień miało być jak fajnie być w domu:D

Szty \l , ja mam do trzydziestki jeszcze trochę niewiele ponad dwa lata ok , tak to można uznać:) a Ty jaki wiek w ogóle?:P

Szyl czyli ogólnie bliżej Ci do 30stki:) a gdzie reszta ekip?:)

Prawie 3dziestka widzę, że nieźle ci idzie kokietowanie Mężczyzn i nawet uprzejma się wydajesz heheh! i nawet można z Ciebie przykład brac kochana, pieknie tak trzymaj.... u mnie znowu zapadła cisza w słuchawce:( myslałam, że od pn jak się zacznie tak pójdzie dalej ale nic , jedynie netowi koledzy chcą się umawiac, niestety raz już się sparzyłam i nie podejmę się randki z kims takim!Nie ma to jak realne znajomości, może nie te klubowe ale inne. Ale powiem skrycie, że mam na jednego ogromną ochotę: elegancki,kulturalny,dżentelment w pełnej okazalości, czasem nawet widzę go w tv, po rozwodzie -poznałam go przypadkowo w klubie, bylismy raz na kolacji, cały czas mamy kontakt tel no może nie tak częsty jak bym tego chciała, no ale.........ostatnio pisał do mnie, stwarza pozory niedostepnego!postanowiłam sobie, że przetestuję go:)mam nadzieję, że uda mi się!Jedynie tylko wiem jak całuje, dotyka....no właśnie, chcę więcej..................;);) ale ja jestem wariatka hehehe

TAKA no działaj, działaj ale przykładu ze mnie nie bierz bo to C sie tylko tak wydaję , że ja dobrze postępuje:D randek internetowych mam dużo za sobą tamten z tv widać jest bardzo pweny siebie , może liczył na to, że po kolacji zaliczy na takich uważaj bo mogą mieć lasek na pęczki

Prawie 3dziestka:) kochana nie ironizuj mojej osoby;) Oczywiście, że zdaję sobie sprawę, że moge byc jedną z wielu, poprostu mam kolejny kaprys sprawdzic czy tak dorodny i elegancki facet również dobrze potari "figlowac w łóżku", wiem jedno lubi byc brutalny!Te jego agresywne pocałunki sam miód.............

czyli chodzi o seks;)

Prawie 3dziestka:) w tym przypadku jedynie...;) Muszą przyznac, że "nawet Ciebie "polubiłam, fajna kobitką się wydajesz no i dotrzymujesz towarzystwa heheeh;)Pozdrawiam Jakoś w Wawce zbiera się na burze!I już się boję aaaaaaaaaaaaaaa