Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smoczki Tommee Tippee opinie!

wyrazcie swoje opinie na temat smoczkow butelek Tommee Tippee

Polecane posty

j,w

moje dziecko przez 2 lata piło z butelek tommee tippee :) uwazam, ze są najlepsze

Gość mammmmmmaaaaa...
my mieliśmy niekapka i się sprawdził z aventu używałam smoczki choć córka całkowicie je odrzuciła gdy miała 8mies

Gość mamama26
butelki są ok - zwłaszcza jak się karmi piersią smoczki do buzi to niewiem - mam lovi i się sprawdzają mam kubek po 4 miesiącu taki z chowanym ustnikiem z TT i jest super - mały ma 10 m-cy i nadal tylko z niego pije

aha dziekuje za opinie :) cenowo tez sa takie same jak np z aventa? moja corka miala smoczki i butelki z aventa ale mam 1 smoczek z tommee tippee i mysle zeby dac 2 dziecku

ja używam i butelek i smoczków i niekapki Tommee Tippe i jestem bardzo zadowolona. to smoczki do but. maja za zadanie imitować pierś i sutki, i sa stworzone z materiału przypominającego najbardziej struktura pierś.

Gość Moja córcia przez
okres dóch miesięcy piła z butelek i smoczków tommee tippee i było wszystko w porządku ale później kupilismy butelki i smoczki NUK o wolniejszym przepływie bo jedynki tt były dla niej od początku za duże i teraz kiedy chcieliśmy powrócić do tt okazało się że mała ich nieznosi:D i jakoś tak dziwnie cmokała jak ssała ten okragły smoczek od butelki także znowu jesteśmy przy NUK first choice.

a zapomniałam dopisać ja karmie piesia dlatego jestem zadowolona z tych butelek przez 10 dni nie dostawiałam synka do piersi tylko pil z tych butelek i wcale sie nie odzwyczail od piersi.