Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo lubię twój zapach

życie starej babci w wieku 18 lat

Polecane posty

mam 18 lat, ciągle jestem sama co mi zaczyna powoli przeszkadzać. I nie mówcie mi że w tym wieku to do książek a nie o chłopakach myśleć....bo nie mam 13 lat! Zaczyna mnie męczyć samotne spędzanie czasu przed telewizorem. Znajomi mają swoje połówki i z nimi spędzają czas. W weekendy rodzice gdzieś coś robią a ja siedzę sama w domu i albo tv albo komputer... Przecież mam 18 lat a nawet nie mam z kim do kina iść. P.S Nie jestem jakimś pasztetem jak to nie którzy tu napiszą!!!

Gość zawsze tak jest że nie dobrze
takie dziewczyny są o wiele lepsze niż te które mają niezliczoną ilość przyjaciół i tylko gdzieś się szwędają

no tak ale po prostu nudzę się sama w domu

Gość idiotek jest pełno
to se chłopa znajdź

Gość mam to samo nie ma to jak
niedzielne południe spędzone na kafeterii;/;/

Gość indywidualny jak nikt
a jak wyglądasz...? może zmień wygląd strój aby cię ktoś zauwazył?

jestem niską brunetką, kręcone-falowane włosy duże oczy. Ubieram się raczej normalnie nie jak jakaś nastolatka białe kozaczki i te sprawy....aczkolwiek tez nie jak stara babcia. Jeansy + tunika lub jakaś sukienka....ale raczej normalnie. Makijaż delikatny....hm

Gość może Ci się tłuszcz
wylewa po bokach?

nic mi się nie wylewa jestem szczupła

A ja jestem wysokim, przystojnym brunetem o fajnym uśmiechu, emanującym pewnością siebie... Tak zazwyczaj opis własnej osoby nic nie mówi, zatem po co się w to bawić? Poszukaj lepiej przyczyn, dlaczego nikogo nie poznajesz.

Gość speeed
ja mam chłopaka,ale jak sie z nim nie widze to moj wolny czas wyglada tak samo jak twoj,chcialabym miec wiecej znajomych,nie mowie przyjaciół,bo teraz to ciezko znalezc prawdziwych

Gość sweet yyy
Ja w wieku 18 lat tez nie miałam chłopaka i tez zle sie z tym czułam..

wiesz co a ja nie lubię jak ktoś ocenia ludzi po kolorze włosów.

Gość xzzz
bsa mam najleposzego przykladu ci nie dala widze skoro takie masz zdanie o kobietach autorko ja tezmialam taki okres. ito bylo straszne ale cale zycie przed toba

jak na razie życie spędzam na kafeterii...;/ i szczerze mówiąc aż mnie roznosi bo ile można siedzieć w domu...zwłaszcza że jestem osobą dość energiczną

Gość refforma_..
BSA mam nadzieję, że w Twojej rodzinie nie ma żadnej brunetki z ciemnymi oczyma, bo to by mogło znaczyć, że powiła Cię jakaś pani lekkich obyczajów, nie dbająca o zachowanie czystości rasy aryjskiej.

Gość bo jest tu nudno
a ja się zgadzam z tym że brunetki są do doopy, czarne siksy niby takie ostre a w rzeczywistości kundle!!! Brunetki do Rumunii a nie tutaj się panoszą w słowiańskim kraju! Jak spojrzycie się tymi czarnymi gałami to widać kupe gnoju

nam przynajmniej "coś" widać w oczach a u cb pustka

Gość PoChemiiNieMaSięWogóleWłosów
Tak jest wszystkie farbowane brunetki już do krematorium, bo pewnie żydówki;-)nawet jak mają błękitne oczy;-)

wiesz musze Cie powiedziec ze jeszcze trzy lata temu moje zycie rowniez wygladalo tak samo , a kiedy poszlam na studia wszytsko zmienilo sie poznalam innych ludzi :) po prostu mialam dosc tej samotnosci zaczelam otwierac sie na nowych ludzi , chodzilam usmiechnieta i mowie Ci to dziala . GRUNT TO PEWNOSC SIEBIE I NIE ZALAMYWANIE SIE . powodzenia

Cześć. Siedzisz w domu przed telewizorem i kompem. To może to zmień ? Tam nie znajdziesz swojego chłopaka :) Można to zainicjować (internet) ale i tak wszystko odbywa się w kontakcie na żywo. Daj szansę swojemu l przeznaczeniu !

Gość Spica
Od zawsze nikogo nie poznawałam, tylko w pewnym momencie hormony zaczęły buzować i uświadomiłam sobie że dobrze by było kogoś mieć.

Niestety, żeby kogoś mieć, trzeba go zawsze wcześniej poznać. Inaczej się, nie da ...

Gość skoro masz 18 lat to pewnie
jeszcze się uczysz. Gdzie podziali się znajomi z klasy? Nikt nie chce się z tobą w wakacje spotkać? Może w ogóle jesteś odludkiem i nikt się z tobą nie chce przyjaźnić? Bo nie rozumiem jak w tym wieku można nie mieć żadnych znajomych, z ktorymi można gdzieś wyskoczyć aby poznać nowych ludzi, wśród których może jest ten twój przyszły chłopak. Dlaczego siedzisz przed tv zamiast gdzieś pójść? Nigdzie na wakacje nie wyjechałaś?

Nie szukaj na siłę drugiej połówki, odśwież stare przyjaźnie bądź nawiąż nowe, zaproś znajomych do kina, na koncert, na bilard. Nie siedź w domu, bo nie masz faceta. Nie tylko ty nie masz.

a dlaczego ty nie odezwiesz się do kogoś pierwsza? samo to nic nie przyjdzie, chłopaki nie lubią księżniczek a przesiadując cały dzień przed komputerem/tv nic nie osiągniesz