Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Ej ale to jest trochę przykre nie? :D Ciekaw czy taki ktoś myśli że jest zabawny? - słodka kotolotka - no faktycznie... :D Męża?? zdaje się, że takiego prawdziwego jak dzieła sztuki :D:D:D

No na pewno tak mysli , zobacz jak się ucieszył/a , że ja sie nabrałam, ale to żałosne , że ludzie zamiast zabrać się za coś porządnego wolą takie głupoty. Myślę , że po prostu zazdroszczą, że nie mogą tutaj się sensownie wypowiedzieć albo pokazać swoich prac , więc wolą taką 'zabawę'...

Jak idą prace?? :) Ja się trochę ogarnęłam, nakupowałam nowej cudnej modeliny i pracuję, pracuję, pracuję :D

Czekamy na efekty:) ja się chwaliłam że zrobiłam bransoletkę , ale nikt nie chciał oglądać to nie pokazuję:D teraz robię kolczyki , ale nie mam niestety srebrnych bigli więc pewnie będą leżeć w szafie:D

Bez takich Mirabelka!! :p napisalas, że nie pokażesz bo nie masz zdjęć! wiec ja osobiście na nie czekam :p :)

Kurcze nie wiem dlaczego ale na tej stronce voila.pl jak już załaduję zdjęcia mam puste okna, już kilka razy pod rząd:/ nie znacie jakiejs innej stronki?

Hahah jakieś jaja mi się tu porobiły:/ z tymi zapięciami jest problem , bo muszę używać tego co mam...:( a niedługo już nie będzie czego używać:P podoba mi się takie zakończenie jak końcówki sutaszu są jakby 'zatrzaśnięte' taką końcówką tylko nie wiem jak to się fachowo nazywa:/ kojarzycie może?

Jeśli pozwolisz ocenię:) wg mnie bransoletka całkiem ok , ale kolczyki mi się nie podobają, jakoś tak biednie wypadły, bez życia , wybacz. Dodaj więcej sznurka;) Ale kolejne na pewno będą coraz lepsze, zawsze tak chyba jest , ja bynajmniej u siebie tak widzę:) nie gniewaj się za krytykę.

Nie gniewam się, wiem że nie są dobre :P, Robię je po to by wyrobić sobie rękę w szyciu bo nigdy nie byłam z tego dobra, poza tym jak już kupię pożądne kamienie to chcę zrobić coś równiutko a nie wtedy dopiero obmyślać technikę (wszystko robię w oparciu o zdjęcia z internetu i szczątkowe informacje, bo nie mam skąd nauczyć się) Jak będę miała już z czego robić to wtedy będzie bogato;).

Ja teraz mam malo czasu :( ale przymierzam sie do sutaszu. W razie czego Kotolotka ma mojego maila. Gdybyscie sie za mna stesknily :D

Heheh :) łe to jak bierzesz się za sutasz to co to będzie z naszą wymianką:D