Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzała34

mam ochotę na romans :)

Polecane posty

Nie to, że chcę na bok zesłać DeMorai, ale zawsze chciałam spróbować z kobietą :P

DeMorai podziwia kobiety na wlasna reke:P...o!

dobra, czas na prysznic :P Dojrzała34 z tego co czytałam to jesteś na drugim końcu polski :P

fev zostań zostań :P Ja wróce za jakąś godzinkę :P Muszę wziąć długą kąpiel bo oszaleję, chodzę od rana nakręcona :/

Gość Xxxmen
A co wy za skłonności macie ? :-)

ja tez za godzinke przyjde...musze pocwiczyc...:P

fev - hehe, pudlo :P Ale z tego co widac to Panie (Panny) sie wysmienicie dobraly ;)

Gość Xxxmen
Dlatego jest kafe .:-)

Bo wierze w to, ze cenisz sobie uczciwosc, praworzadnosc, zatem gdybym chcial sprawdzic, czy pisalas prawde - "ja już bez majtek" - to pewnie bys mi udzielila zgody ;)

hmm skoro wierzysz iż cenię cobie uczciwość to powinieneś wierzyć mi na słowo, że jestem bez majtek :P

Oj, no wiem, nieufna ze mnie istota i wszystko chcialbym sprawdzic wlasnorecznie ;)

hehe a ze mnie porządna przyzwoita kobieta i nie pozwalam nieznanej ręce sprawdzać takich rzeczy :D także musisz mi uwierzyć na słowo

Oj tam, przeciez mamy dluga historie ... forumowa ... a reke przeciez znasz ... z widzenia ;) Qrcze, ale skoro nie pozwalasz ... to strach pomyslec czego bys jeszcze zabronila ;)

no tak już mnóstwo wspólnych znaków nas łączy :P Jednakowoż wolałabym abyś nie sprawdzał braku moich majtek tylko ręką :D

I tak tez by sie stalo, na pewno nie sprawdzalbym tylko jedna reka, to co by mozna wykorzystac do sprawdzenia Twojej prawdowmownosci ... na pewno by zostalo wykorzystane ;) A Ty moze czegos jeszcze nie posiadasz na sobie? ;)

Eh, jak czlowiek (facet) sobie pomysli, ze Ty (kobieta) lezysz sama w lozku i nie ma Cie kto podrapac za uszkiem ... to normalnie az sie smutno robi ;) Choinka ... chyba mam problem, bo czuje sie oniesmielony ... ... chwilka przetestuje ... ... oczywiscie nie tylko za uszkiem, bo to by bylo marnotrawstwo dloni ... zatem i tak Twoja prawdomownosc zostalaby przetestowana a dlon powedrowalaby miedzy Twoje nozki, by sprawdzic, czy tych majtek naprawde tam nie ma. Oj, no pewnie, ze na tym bym nie poprzestal, skoro to tak blisko ... ... to i pomasowalbym Twoje kolano, a co, raz sie zyje ;)

hmm moje kolano bardzo lubi być masowane :) Toż właśnie po to tu napisałam aby nie leżeć samotnie w łóżku :P Ale jak widać na załączonym obrazku kandydatów brak, jedynie rady by sobie piórnik strugać :D

Gość demorai umów
się z dojrzałą i po sprawie :)