Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karollllla

udało się???kto ze mną czeka na 2 kreski???:)))))))))))

Polecane posty

dopisuję się :-) stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 21.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 Zaciążone termin fdeee............38.........mazowieckie...........1...........27.04.2012 SadAngel22 za wcześnie na test, mnie też wyszły dwa ujemne, zrobione przed terminem spodziewanej @.

witam was Czy moglabym sie rowniez do was dolaczyc? My z mezem staramy sie z mezem od pazdziernika z tym ze poronilam w tamtym roku w lipcu ale jestem dobrej mysli cos u mnie duzo psychika robi :/ i czekam z na to czy przybedzie ta wstretna @ czy nie a ma byc kolo 25 moze troche pozniej bo nie zawsze mam regularne

kurka, termin miało być na ko9ńcu linijki stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 21.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 Zaciążone ..........................................................termin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

witamy Marta:) współczuję tych przeżyć;( ale uda się i Tobie:) Gdzieś kiedyś przeczytałam taki cytat " nieszczęścia zsyłane są nam po to abyśmy uważniej przyjrzeli się swojemu życiu" Może i coś w tym jest?? Super że nasz temat tak się rozkręcił:) mam nadzieję że niedługo wszystkie znajdziemy się w drugiej tabelce:))))

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 21.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 marta2387.....24..........śląskie........................10....ok.25.08.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Karolllla już coraz bliżej do Twojego testowania, czekam z niecierpliwością na dobre wieści :)

Testy ciążowe z krwi, które się standardowo wykonuje określają jedynie fakt, że stężenie hcg przekroczyło określony poziom. A beta to badanie, które pozwala określić poziom tego hormonu ilościowo. Tym się różnią te badania. Nie we wszystkich laboratoriach robi się betę, ale zwykły test można wykonać w każdym.

Karollllla ciezko jest ale musze sie trzymac jak chce miec malenstwo i maz mi w tym pomaga bo tak to niewiem jakby bylo ze mna,ale i tak wiem ze zycie jest niesprawiedliwe bo juz tego doswiadczylam ci co pragna i sie staraja o maluszka to tylko musza sie nacierpiec a ci co niechca i pija w czasie ciazy to maja zdrowe dzieci i nic sie nie dzieje

hey dziewczyny ja cos wiem o tym staram sie z męzem juz 3 lata diagnoze juz znamy na 90% jeszcze pare badan i ewentulana inseminacja

paula a adopcja??? tzn czy rozważasz taką opcję?? ale oczywiście jeżeli macie szanse na własne dzieci to trzeba spróbować wszystkiego:))) ja jeszcze tydzień i testuje:)) szkoda że już nie da się tego sprawdzić:)))

Paula mam koleżankę. która starała się o dziecko 5lat, przeszli z mężem mase badań i zabiegów. Poddali się zapłodnieniu invitro i mają piękną, radosna dwulatkę. Walcz! Będziesz Mamą!

fdeee a Ty jak się czujesz??:) ciąża to fajny stan a do tego kompletowanie wyprawki ile daje radości:)))

dziekuje za dobre slow tak bedziemy prubowac inseminacji i walczyc do konca i le starczy mi sil a co do adopcji póki co nie rozwazam takiej mozliwosci mam wrogi sluz i musze zrobic badanie jeszcze na przeciw ciala plemnikowe we krwi takze zobaczymy

paula próbuj bo warto:) moje cioci koleżanka starała się wiele lat, zdecydowali się na adopcję, dostali dziecko i ona zaszła w ciążę:)))) wiem łatwo się mówi , nie myśl o tym ale to się nie da... Trzymam za Ciebie kciuki żeby zabilo w Tobie małe serduszko:) czasem droga jest długa ale nagroda jest najwspanialsza na świecie:)))

Karollllla czuje sie ok, jutro zrobię nastepny test. To moja trzecia ciąża. Pierwsza skończyła się cc w 30tc z powodu dużego nadciśnienia, córcia się dusiła, żyła tylko 70dni i odeszła :-( straszne, nikomu nie życzę. Mimo, że strasznie się baliśmy, postanowiliśmy zaryzykować i 7miesięcy po cc zaszłam w ciążę. Byłam pod opieką dobrego lekarza i wszystko przebiegło ok (ale cała ciążę miałam stres, mierzyłam ciśnienie kilka razy dzienie). Ponieważ chcemy aby nasze dziecko miało rodzeństwo zdecydowaliśmy się na koleją ciąże. Mam 38lat stąd takie tempo, pewnie czeka mnie kolejna cesarka... Nawiasem koszmarne doznanie, ale zniose wszystko dla zdrowia mojego dziecka.

fdee nawet mi nie opowiadaj takich rzeczy:( jak ja ci wspólczuję, nawet nie chcę sobie wyobrazić co znaczy stracić własne dziecko:( Czasami człowiek przejmuje się pierdołami że chce nowe auto itp a inni przeżywają takie koszmary:( Ja też miałam cc z powodu zatrucia ciążowego. Wspominam bardzo miło. I jeżeli będę miała wybór to drugim razem też tak chcę urodzić. Doszłam do siebie bardzo szybko, od wyjścia ze szpitala po 2 dniach byliśmy już na spacerze. :)) Wszystko pięknie się goiło.

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... ..10....ok.25.08.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

SadAngel z jakiego miasta pochodzisz?? bo ja urodziłam się na Mazurach:))) Jak tam dziewczyny?? jakies dobre wieści??

Witajciestaraczki,a zwłaszcza nasze nowe KOLEŻANKI:-). marta2387 życzę Ci 2kreseczek. fdeee bardzo Ci współczuje a zarazem podziwiam za odwage,mam nadzieje że CI się uda.MALEŻY CI SIĘ. z drugiej strony jesteśmy podobne wiekiem to i dla mnie jest jakaś nadzieja :-)

ZACZERNIŁAM SIĘ ,prawde powiedziawszy nie wiedziałam jak,ale mi się udało,jestem z siebie dumna :-)

ja nie wiem dlaczego ale mnie się cykle całkowicie rozlegulowały,raz mam 30 raz34,teraz nie wiem kiedy zacząć sie starać :-(.Wszystko chyba przez to rozmyślanie,czekanie,ale wiek robi swoje.Porażka

Troszeczke ją poprawiłam stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 Zaciążone ..........................................................termin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012

Kitka to może spróbuj testy owulacyjne albo najpewniejszy monitoring cyklu. Lub po prostu co drugi dzień seksik:D

Myślę że co 2 dzień seksik będzie ok,podoba mi się ten pomysł :-).Tylko,że ja się trochę obawiam,że coś mi tam szfankuje,bo i @mam jakąś dziwną,taką nijaką,skąpą.Mało że mi się rozlegulowało to i @ dziwny,nie wiem co myśleć.Pozdrawiam

cześć dziewczynki, od jakiegoś czasu czytam tematy na tym forum ale teraz i ja postanowiłam się dołączyć my z mężem staramy się też o dzidzię to mój 23dzień drugiego cyklu jak odstawiłam tabletki i czekam teraz na @ a raczej na jej brak ;) jak brałam tabletki to wszystko było jak w zegarku a teraz moje cykle się wydłużyły, poprzedni trwał 31dni w poprzednim cyklu strasznie bolały mnie sutki przed okresem a teraz nic i nie wiem czy to dobry znak czy jeszcze za wcześnie a tak już bym chciała zobaczyć te 2 kreski już świruje i odliczam tylko dni

widze ze topik sie Wam rozkreca :) tak sobie Was podczytuje i sie zastanawiam czy sie dolaczyc czy moze nie.. termin miesiaczki mam za 2-3 dni troche zaszalelismy w tym miesiacu na wakacjach i mam taka cicha nadzieje ze moze cos zaowocowalo ;) mialam tez brazowe plamienia w srodku cyklu, pierwszy raz w zyciu.. znowu zaczelam mierzyc temperature i jest calkiem obiecujaca :) 37,0-37,1.. juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz tak wysoka byla :) gdyby nie to wszystko to bym nawet o ciazy nie myslala, bo juz w sumie stracilam nadzieje i checi.. mialyscie moze kiedys takie plamienia w srodku cyklu? czy to oznaka owulacji? tzn peknietego pecherzyka? mam problemy z cyklami bezowulacyjnymi ( dowiedzialam sie niedawno ) dlatego pytam :)

Witajcie dziewczynk,a zwłaszcza nowe staraczki. wafelek,lady love zapraszam,dopiszcie się do naszej tabelki.Mam nadzieje że Wam sie udało i zobaczycie swoje 2 kreseczki :-). Lady love tempke masz baaardzo obiecującą,a co do plamień to ja takie miewam w owulke,ale jeśli u Ciebie to nowość,to kto wie.Mam nadzieje że Wam się poszczęściło.BUZIAKI

stock121......25..........lubelskie...................... 1........15.08.2011 lady love........22.......Portugalia....................?.....24-25.08.2011 marta2387.....24..........śląskie...................... 10....ok.25.08.2011 SadAngel22.....22.........warmińsko-mazurskie....24..... 28.08.2011 Karollllla.........23..........norwegia.................. ...1.....1.09.2011 kitka35.........35.........zachodniopomorskie.......3.... ..19 .09.2011 Zaciążone ..........................................................te rmin fdeee............38.........mazowieckie...........1...... .....27.04.2012 dopisalam sie :)