Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za-o-patrzenie

Sprzedam soki na wesele, Tymbark, 0,25 i 1L

Polecane posty

Gość za-o-patrzenie

Witam, posiadam większą ilość soków Tymbark, takich typowo weselnych (250ml butelki i 100% kartoniki 1L) Mi nie będę już potrzebne więc sprzedaję taniej niż w sklepie, by odzyskać część pieniędzy. Kraków, małopolska, ew. śląsk. Więcej w ogłoszeniach na gumtree: http://www.tinyurl.pl/?I73iyDEH http://www.tinyurl.pl/?NGvTuW19

Gość szczyt bezczelnosci i chamstwa
sprzedawac po normalnej cenie z marketow ;/ chyba ci odjeb ...

Gość jdgfkvbfbzadfbnzgjkbzjjkv
prosciej isc do sklepu

Gość nie no u mnie tymbarki
w osiedlowym sa po 0,99, a te w kartownikach za ok 4 zł ;( wiec nie wiem z czym ty wyskakujesz do ludzi autorko.

Gość za-o-patrzenie
Oj prostaki ( 2 posty) i ekonomiści (3posty). Niecenzuralność pominę, a co do ekonomii to wskażcie mi w którym markecie są takie ceny, to po pierwsze. A po drugie skoro mowa o ekonomii, to jest coś takiego jak ekonomia skali... Jeżeli ktoś szykuje wesele to nie kupuje 2 soków, tylko po kilkadziesiąt sztuk / smak - a przy tej ilości rodzą się oszczędności. A do sklepu iść nie trzeba, bo tak jak jest napisane w ogłoszeniu soki mogę podwieźć - co dla zabieganych przed ślubem jest zawsze jakimś plusem. Miłego dnia, bez jadu

Gość glupoty gadasz . ..
eeee a co ma piernik do wiatraka? Co mnie to ze kupilas duzo sokow na wesele. Ba smiem twierdzic ze kupilas je po cenach hurtowych i teraz sprzedajesz po cenach sklepowych! Chcesz odzyskac czesc pieniedzy ? jestesz bezczelnym klamca - TY CHCESZ ZAROBIC!

Gość za-o-patrzenie
oj kulturalni nie obrażajcie innych, jakie macie podstawy, wszędzie byliście i wszystko wiecie... a dla matematyków 250ml kupione w sklepie który akurat miał promocję, zwyczajowo to 1,20+, mi się udało kupić za 1,00 - sprzedaję za 0,90 i pławię się w luksusach 1L kupiony jw, zwyczajowa cena to ok. 4,00+, mi się udało za 3,90 - sprzedaję za 3,70 i nie wiem co zrobić z tą furą pieniędzy. Na razie cena jest taka (dzisiaj wystawione), może ulec zmianie, zapewne w dół, wtedy pewnie coś innego jadowitego niektórzy napiszą. A Wy nie chcielibyście/chciałybyście odzyskać jak najwięcej pieniędzy, za niepotrzebnie kupione rzeczy. Mam oddać za darmo albo -80% żebyście byli szczęśliwi :-) ? Ciekawe ilu jeszcze prawdziwych forumowo-polako-mentalnych osób w tym tonie się odezwie. Na szczęście jak to ekonomii jest, krytykanci zawsze się wypowiedzą, chwalący z reguły nigdy, a zainteresowani napiszą prywatną wiadomość. Miłego dnia, bez jadu

Gość hufbuhbvuhd
Ile sztuk?

Gość za-o-patrzenie
Proszę o kontakt na @, jak w ogłoszeniu gumtree (pingujemy ## interia.pl) Nie wiem które potrzebujesz, gdzie mam podwieźć soki, itd. Nie będziemy zaśmiecać forum.

Gość za-o-patrzenie
może rozwiniesz swoją jakże pełną wypowiedź. Tak żeby wszyscy wiedzieli co masz na myśli, wtedy wszyscy będą się mogli śmiać. Wyprodukuj jakieś myśli i tak wykażę, że jesteś w błędzie