Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika UK Ladek

Ślub z Arabem i moje wąpliwości...

Polecane posty

Gość obserwatorka zycia i kafe
uwazam, ze czesc to prowokacje, ale ten wysyp mnie nie dziwi... moze gdyby byl to w innym terminie. one teraz wracaja z wakacji! :) a tak ogolnie na kafe codziennie sa tematy o turkach, arabach. zobaczcie jak tam sie wyzywaja. a to jakis Turek. a to jaki Arab. zal... te laski sa niestety prawdziwe zazwyczaj. TV tez zauwazylo temat, stad te dokumenty o polkach. dwa ogladalam w ostatnim czasie...

Gość Edek godzinka
Srata tata :P

Gość jeanet
3 miesiące temu zawarłam związek małżeński z arabem, jak się też okazało jestem w 3 msc ciązy, urzad wojewodzki odrzuca moj wniosek o zaproszenie cudzoziemca do kraju, podejzewaja fikcyjny slub dla korzysci majatkowych, moglabym reke dac sobie uciac ze to nieprawda, naprawde sie kochamy ( aczkolwiek jest to szczere uczucie z mojej strony) ufam także mezowi,i tu pojawia sie problem , maz mial tranzyt we frankfurcie po 2 h powinnien opuscic lotnisko i powrocic do swojego kraju, a ten nielegalnie opuscil lotnisko i zglosic sie na policje ,opowiedziawszy nasza historie i proszac o pomoc niemieckie urzedy o pobyt tam i otrzymanie karty pobytu, badz pomoc z urzedami polskimi, nie wiem co robic , moze ktos slyszal o podobnej histori???

Gość apoillkkasssssss
W uk ciapaci z polkami i murzynami to norma przygotuj sie na Guzy bicie , wpieprzanie kus kus zero swini kurczak i baran ,twoja rodzina jest nikim a oni sa bogiem ii,nie podcieraja sobie tylka myja sie w brodzikach sa obrzezani i ruhaja 6 razy na noc, jak mu nie dasz wezmie cie sila i jeszcze oberwiesz w sumie lubisz sex sado z guzami czemu nie .Aha i lubia wywozic dzieci do ich krajuu iii jak zonki ich zucaja to albonasylaja kogos zeby cie zalatwic albo sami to zalatwiaja .Ogolnie powodzenia w DOCIERANIU SIE jak nie zglupiejessz bedziesz miala farta , juz pomagalam dziewczynom w uk takim jak ty

Gość jeanet
do -apoillkkasssssss-, pozostalam katoliczka jadam wieprzowine w jego towarzystwie , oczywiscie seks 6 razy w nocy, czemu nie , sila mnie nie bral , bardzo sie stara o wzgledy i szacunek moich rodzicow , rozmowy na temat wiary owszem wie dużo wiecej o bibli niz ja sama , jest nerwowy tak jak ja, nigdy reki na mnie nie podniosl, szanuje mnie bardzo , a zreszta co ma byc to bedzie, i z polakiem mialam gorsze pieklo

Gość wiekszośc jest niekumata
moja kumpela jest 15 lat po slubie z arabem , maja trójkę dzieci i wszystko jest O.K

jeanet glupio pizdo, jestes tylko jego karta do EU. niczym wiecej. nie jestes tez katoliczka. poniewaz twoje dziecko jest muslimem automatycznie. w ogole jak mozna zyc z kims kto uznaje cie za niewierna, a jego wiara zezwala na oszukiwanie ciebie? zobacz Koran. tak tam jest napisane. wyrazny podzial i jak ma takie jak ty traktowac, do wlasnych celow. 15 lat to moze 1 na 100 zwiazkow tyle prztrwa. przy czym babka musi sie godzic na dziwki itd.

Gość calcjum
Ja myślę monika to a.r.a.b lub inny pseudo wznaniowiec z.n.a.j.a.c.y już jezykpolski oni bardzo szybko się uczą . Uwaga to a.r.a.b

Gość calcjum
Co zrobić żeby muzumanizacja się nie rozszerzala . Kościół polski lub episkopat powinien zakazać kobietom zmieniać religii . Pakolki maja zakazane ślub z innym wyznaniem ponieważ zostały by zabite . . . W imię honoru rodziny

Nie chce tego komentować,Nigdy,przenigdy nie wyszłabym za mąż za arabusa.Mojej koleżanki córka tak się wydała,podobno wszyscy jej zazdroscili kariery jaką robi wychodząc za tego kogoś.Jak się potem okazało odciął od swojej rodziny,nawet nie mogła przyjechać do Polski na pogrzeb własnego ojca! Ponieważ długo nie nie było dzieci po czterech latach małżeństwa (podobno 2 razy poroniła) jej "kochający" mąż załatwił jej burdel,a sam ma następna żonę.Matka znalazła sie w psychiatryku.Podałam prawdziwa historie.Szczerze ci współczuję.GŁUPICH NIE SIEJĄ SAMI SIE RODZĄ!

W Polsce też było honorowe zabójstwo. Nie tak dawno głośna sprawa, ale widać to trzeba przeżyć. Nie idzie im wytłumaczyć :(

Gość karol695
Karol Nawroz to moj facebook przeczytaj calosc odpowiem na kazde pytanie bylem rok czasu w iraq/kurdystan/ delikatnie mowiac wielu z nich w stosunku do kobiet zachowuje sie bardzo zle not every Muslim is a terrorist, but every terrorist is a Muslim!! nie kazdy muzumanin jest terrorysta,ale kazdy terrorysta jest muzumaninem!!!!Stań przed jednym muzułmaninem, a uśmiechnie się do ciebie, stań przed tysiącem, a poznasz ich prawdziwą naturę. Stand in front of a Muslim, and smiles at you, become a thousand, and know their true nature. karol